Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται χωρίς την πληρωμή ρήτρας αποδέσμευσης; Εννοώ, στην ίδια εταιρεία, να επιλέξω μεγαλύτερο πακέτο.

Έχω Cosmote ADSL με 250' σταθερά και 30' κινητά, για το οποίο πληρώνω 22 ευρώ το μήνα. Η τιμή είναι από προσφορά, καθώς είχα κάνει αίτηση φορητότητας στη HOL πριν κάποια χρόνια και μου είχαν κάνει αυτή την προσφορά για να μη φύγω από το δίκτυο. Τα 250΄ σταθερά όμως, πλέον δε μου φτάνουν. Θα ήθελα να επιλέξω κάποιο πακέτο με απεριόριστα σταθερά.

1) Γίνεται, ή θα κληθώ να πληρώσω το penalty πρόωρης αποδέσμευσης; Θεωρώ ότι είναι ειδική περίπτωση, καθώς ούτε φεύγω από την εταιρεία, αλλά ούτε και υποβαθμίζω το πακέτο μου, ώστε να παίρνουν λιγότερα. Περισσότερα θέλω να πληρώνω.

2) Υπάρχει κάποιος τρόπος (τηλεφωνικός ή μη) ώστε να μου δώσουν κάποια καλύτερα προσφορά σε σχέση με τις τιμές που βλέπω στο site της Cosmote; Τα 31,65 ευρώ που αναφέρει το site μου φαίνονται αρκετά σε σχέση με όσα δίνω τώρα.

Σημειωτέον ότι πριν λίγες μέρες έκανα (υποχρεωτική) αλλαγή σε VoIP μιας και επέλεξα το Home Speed Booster και μου είπαν ότι για να το αποκτήσω πρέπει να με μεταφέρουν στην 'ευρυζωνική τηλεφωνία'. Δε ξέρω αν έχει κάποια σημασία, υποθέτω πως όχι, αλλά το αναφέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...