Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 8/9/2019 στις 12:10 ΠΜ, kakos84 είπε

να και το δικό μου το χρησιμοποιώ μονο σε πολύ απαιτητικά παιχνίδια αυτό το προφίλ

llll.png

Τι εννοείς πολύ απαιτητικά παιχνίδια φίλε είσαι με νερό καταρχάς?

• Απαντ. 790
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 8/9/2019 στις 12:10 ΠΜ, kakos84 είπε

να και το δικό μου το χρησιμοποιώ μονο σε πολύ απαιτητικά παιχνίδια αυτό το προφίλ

llll.png

Άνοιξε το tesselation και ξανατρεξτο 😛

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 12/9/2019 στις 11:46 ΠΜ, Lelosxxx είπε

Τι εννοείς πολύ απαιτητικά παιχνίδια φίλε είσαι με νερό καταρχάς?

ναι η κάρτα είναι η Vega 64 Liquid  3440x1440 100hz το οθόνη που πεζό είναι όταν τα θες όλα στο ταβάνι πεζό με αυτό το προφίλ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εξαιρετικό το control panel της amd. Κανεις τα πάντα στην κυριολεξία από εκεί. 

Το relive για καταγραφή οθόνης screenshots το chill λειτουργεί σαν το Riva tuner για cap των fps μαζί με το monitoring για θερμοκρασίες και το wattman για tuning κτλ. Όλα σε ένα τακτοποιημενα. Μπράβο. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Arkin είπε

Εξαιρετικό το control panel της amd. Κανεις τα πάντα στην κυριολεξία από εκεί. 

Το relive για καταγραφή οθόνης screenshots το chill λειτουργεί σαν το Riva tuner για cap των fps μαζί με το monitoring για θερμοκρασίες και το wattman για tuning κτλ. Όλα σε ένα τακτοποιημενα. Μπράβο. 

Αυτά να τα λες σε αυτούς που εν έτει 2019 πιστεύουν ότι η AMD έχει κακούς drivers.

Αυτούς τους ίδιους που πιστεύουν ότι η Nvidia έχει τους καλύτερους drivers...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Αυτά να τα λες σε αυτούς που εν έτει 2019 πιστεύουν ότι η AMD έχει κακούς drivers.

Αυτούς τους ίδιους που πιστεύουν ότι η Nvidia έχει τους καλύτερους drivers...

Περίμενα το πρόβλημα με τα 75hz γιατί είναι στα known issues και στον νέο 19.9.3 αλλά ένα 2ωρακι rage 2 χθες δεν είχα κανένα θέμα βούτυρο η κίνηση και το monitoring δουλεύει γιατί αναφέρθηκε και εκεί θέμα με 0 values. 

Μονο θέμα οι opengl drivers αν και θα βάλουν vulkan σύντομα και yuzu και cemu. 

Το περισσότερα θέματα από ότι φαίνεται τα έχουν οι κάτοχοι x570 λόγω του pcie 4 και αν μπει pcie 3 στο bios λύνονται τα περισσότερα bsod και Black screens. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Καλησπέρα @akoinonitosΠριν μερικούς μήνες μου είχες δώσει τις ρυθμίσεις σου για την vega 64 nitro τις οποίες χρησιμοποιώ ακόμη χωρις πρόβλημα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει τρόπος να κρατήσει τα settings και να μην χρειάζεται να κάνω import τα settings κάθε φορά μέσω AMD Memory Tweak. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τελικά είναι εντάξει τα vrm και δείχνει να μην έχει θέμα από την στιγμή που φτιάχνεις προφίλ ανεμιστήρα .προς το παρόν με uv στα 1100 ειναι 1590 πυρήνας και 900 μνήμες (samsung) με 950 εκει

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, toutsos είπε

Καλησπέρα @akoinonitosΠριν μερικούς μήνες μου είχες δώσει τις ρυθμίσεις σου για την vega 64 nitro τις οποίες χρησιμοποιώ ακόμη χωρις πρόβλημα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει τρόπος να κρατήσει τα settings και να μην χρειάζεται να κάνω import τα settings κάθε φορά μέσω AMD Memory Tweak. Ευχαριστώ.

Aν ρωτάς για τις "μικρορυθμίσεις" στη μνήμη (subtimings), δεν γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Aν ρωτάς για τις "μικρορυθμίσεις" στη μνήμη (subtimings), δεν γίνεται.

αυτα εννοώ ναι.. Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Το low input lag έχει κάποιο νόημα σε single player παιχνίδια η είναι μόνο για online?

Όταν πρωτοβγήκε, διάβασα πως σε κάποιο "ραλλάκι" (για εμάς τους παλιότερους), νομίζω στο FH, βελτιώθηκε πάρα πολύ η απόκριση και η συνολική συμπεριφορά-οδήγηση.

Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις και να δεις τι παίζει, γίνεται on-the-fly, την ώρα που είσαι μέσα στο παιγνίδι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...