Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/7/2019 στις 7:50 ΜΜ, planetman είπε

Πέρασα τους τελευταίους drivers (19.6.3) και πάλι κάνει τα ίδια. Το Metro exodus δε μου το εμφανίζει στα παιχνίδια για κάποιο λόγο. Το SOTTR που το εμφανίζει και μέσα από κει έβαλα πάλι FRTC 74, ούτε κει δουλεύει το freesync. Τί στον κόρακα;

EDIT: Το έβαλα στα 70fps και συγχρόνισε. Τί να πω...

2-3 frames λιγότερα, για να είσαι σίγουρος ότι δουλεύει το freesync  

• Like 1
  • Απαντ. 790
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο call of duty WWII έχει bug.  Τί στον κόρακα;

edit: Το έχουν κι άλλοι το πρόβλημα. "Screen Space Ambient Occlusion - when set on GTAO HIGH it would eventually cause my game to get the glitch in video I posted, during a game that it was happening I changed it to HBAO+ "

call.jpg

Επεξ/σία από planetman
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα έχω την Arez Strix Vega 56 ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμίσεις στο wattman δεν με ενδιαφέρει κατανάλωση αλλά να πάρω την καλυτερη δυνατή απόδοση.

Δημοσ.

Ξεκίνα με το προφίλ των ανεμιστήρων και αμέσως μετά με τη μνήμη (δες από gpu-z αν είναι Hynix ή Samsung, που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τα υπόλοιπα).

Αφού βρεις κάποια άκρη με αυτά, βλέπουμε για πυρήνα και undervolt (ocerclock+undervolt  αποδίδει καλύτερα από ότι oc μόνο του).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Ξεκίνα με το προφίλ των ανεμιστήρων και αμέσως μετά με τη μνήμη (δες από gpu-z αν είναι Hynix ή Samsung, που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τα υπόλοιπα).

Αφού βρεις κάποια άκρη με αυτά, βλέπουμε για πυρήνα και undervolt (ocerclock+undervolt  αποδίδει καλύτερα από ότι oc μόνο του).

η μνήμη είναι ΗΒΜ2 (Samsung)

έχω θέμα όμως με τις VRM θερμοκρασίες βαράει max 114 βαθμούς τι να κάνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TasosRS είπε

η μνήμη είναι ΗΒΜ2 (Samsung)

έχω θέμα όμως με τις VRM θερμοκρασίες βαράει max 114 βαθμούς τι να κάνω?

9 λεπτά πριν, chrisde είπε

Αυτό που σου είπε: φτιάχνεις προφίλ ανεμιστήρων και κάνεις undervolt .

Δεν είναι τόσο απλό το θέμα. 

Τελικά ούτε στις Arez Strix το έφτιαξαν. Τεράστιο Χ στην Asus.

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/96l9da/strix_vega_fixing_the_horrendous_vrm_heat/

Αν μπορείς να την επιστρέψεις ή να στη φτιάξουν εντός εγγύησης κάνε το. 

Επεξ/σία από mpokwsths
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Δεν είναι τόσο απλό το θέμα. 

Τελικά ούτε στις Arez Strix το έφτιαξαν. Τεράστιο Χ στην Asus.

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/96l9da/strix_vega_fixing_the_horrendous_vrm_heat/

Αν μπορείς να την επιστρέψεις ή να στη φτιάξουν εντός εγγύησης κάνε το. 

Είναι αγορασμένη απο media markt Γερμανίας λέτε να την δεχτούν εδώ; Γιατί πήρα την Asus τηλέφωνο και μου είπε πρέπει να την στείλεις εκεί που την πήρες. 

Έφτιαξα το προφίλ των ανεμιστήρων αλλά τα ίδια πάλι είναι ψηλά οι θερμοκρασίες. 

Undervolt πόσο να κάνω; 

Δημοσ.

Τι πράμα είναι αυτό με τα pads. Λες και πόσο θα τους κοστίσει per card να τα βάλουν σωστά. Έλεος δηλαδή..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TasosRS είπε

Έφτιαξα το προφίλ των ανεμιστήρων αλλά τα ίδια πάλι είναι ψηλά οι θερμοκρασίες. 

Undervolt πόσο να κάνω; 

Η απλή απάντηση είναι "όσο παίρνει μέχρι να δεις αστάθεια".

Για αρχή, δοκίμασε Ρ7 1100mV και Ρ6 1050. Πιστεύω πως αυτά σε stock χρονισμούς τα έχει άνετα η κάρτα σου.

Δες στη συνέχεια στο 1ο post για το πως θα βρεις στο περίπου το χαμηλότερο όριο, να δεις κιόλας τι πετυχαίνεις με θερμοκρασίες. 

Τί κουτί/στήσιμο έχεις και τί θερμοκρασίες στο δωμάτιο?

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, chrisde είπε

Στα παιχνίδια σου λειτουργεί κανονικά;

Έχω γενικά θέματα με τους drivers της AMD αλλά γενικά στα παιχνίδια συγχρονίζει, ναι.

Δημοσ.

Για δοκίμασε τότε με απενεργοποιημένο freesync να δεις αν στο κάνει. Και δοκίμασε και με κάποιο άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής, just in case.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...