jimpsar Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικα ή καποια λαθος temp εχει το hwinfo ή το gpuz . Γιατι με αυτα εδω στο gpu z λογικο να εχω throttling. Στο hwinfo βγαζει πχ το max gpu core 1670 αλλα εγω δεν το βλεπω ποτε. ισως παει εκει στιγμαια. Asus Vega ειναι αυτη... Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από jimpsar
Πέτρος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, jimpsar είπε Τελικα ή καποια λαθος temp εχει το hwinfo ή το gpuz . Γιατι με αυτα εδω στο gpu z λογικο να εχω throttling. Στο hwinfo βγαζει πχ το max gpu core 1670 αλλα εγω δεν το βλεπω ποτε. ισως παει εκει στιγμαια. Asus Vega ειναι αυτη... Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου, για κατακαλόκαιρο. Αν πρόσεξες, δε, και εδώ 1675 έχεις core max. Εγώ βλέπω μετά από BFV (πχ) ακόμα και 1690, με Ρ7 1672! Ακόμα και οι 73 βαθμοί στη μνήμη, δεν σε αγχώνουν ιδιαίτερα πάντως. 1
jimpsar Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου, για κατακαλόκαιρο. Αν πρόσεξες, δε, και εδώ 1675 έχεις core max. Εγώ βλέπω μετά από BFV (πχ) ακόμα και 1690, με Ρ7 1672! Ακόμα και οι 73 βαθμοί στη μνήμη, δεν σε αγχώνουν ιδιαίτερα πάντως. Δεν εχω παραπονο οπως ειπα ηξερα τι παιρνω με Asus σε vega 64. Τα παραπανω temps ειναι και μετα απο 1+ ωρα gaming Anthem το οποιο γονατιζει ολο το συστημα γενικοτερα. Σε αλλα games ειναι πολυ καλυτερα ολα τα temps. ΣΕ AC:Odyssey βλεπω μονιμα 1600 core και max temp 60 . 2
tsoukalasKaminia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Στις 30/7/2019 στις 2:15 ΜΜ, planetman είπε Από τότε που έβαλα τη vega πάντως, μου έχει σπάσει τα νεύρα η φάση. Κάτι τα κολλήματα στα βίντεο, κάτι τα περίεργα χρώματα στο desktop με το που μπαίνω Windows, κάτι οι άσπρες οθόνες freezing μετά από sleeping mode, κάτι το wattman που δε μου κρατάει ποτέ ρυθμίσεις... Έχω δοκιμάσει διαφορετικούς drivers με ddu κτλ. Γνωστό bug των drivers το θέμα με περίεργα χρώματα στο desktop μια στο τόσο. Πρόσφατα το παραδέχτηκαν και οι ίδιοι( αν και μετά από τους τελευταίους drivers δεν μου το ξανάκανε). Προσωρινή λύση: δεξί κλικ στο desktop/display settings. Κολλήματα σε βίντεο καταρχήν για ποιον player μιλάς? Γενικά τσέκαρε για ρύθμιση στα sync refresh σου. freeze έπειτα από sleep mode γίνεται πάλι μια στο τόσο άλλα έμενα με τους τελευταίους drivers έφτιαξε. Το wattman καμιά φορά που δε σου κρατάει ρυθμίσεις έμενα μου το κάνει ΜΟΝΟ έπειτα από κάποιο γρήγορο reset button η κρασαρισμα της εφαρμογής άλλα και πάλι δεν με απασχολεί αφού κρατάω το xml. Όταν κάνω login ούτως η άλλως τσεκάρω τα ρολόγια με το AMD Memory Tweak. Το πιο κουλό από όλα όμως τόσες σελίδες που διάβασα ΕΥΤΥΧΩΣ δεν το κάνει σε κανένα παιδί, έπειτα από καθαρό format με το που βάλω drivers της amd μόνο, το shutdown και το restart κρατάει για πάντα...Είναι λες και οι drivers κρατάνε το σύστημα για να έχει τον τελευταίο λόγο..
djuan1988 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Εμένα το μόνο που με εκνευρίζει είναι ότι δεν κάνουν οι AMD κάρτες hardware decoding τα VP9 videos του YouTube. Να έχεις Vega 64 με τέτοια υπολογιστική δύναμη και να σου κολλάει 4K60 video. 1
outlaw star Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Στις 5/8/2019 στις 9:56 ΠΜ, tsoukalasKaminia είπε Γνωστό bug των drivers το θέμα με περίεργα χρώματα στο desktop μια στο τόσο. Πρόσφατα το παραδέχτηκαν και οι ίδιοι( αν και μετά από τους τελευταίους drivers δεν μου το ξανάκανε). Προσωρινή λύση: δεξί κλικ στο desktop/display settings. Κολλήματα σε βίντεο καταρχήν για ποιον player μιλάς? Γενικά τσέκαρε για ρύθμιση στα sync refresh σου. freeze έπειτα από sleep mode γίνεται πάλι μια στο τόσο άλλα έμενα με τους τελευταίους drivers έφτιαξε. Το wattman καμιά φορά που δε σου κρατάει ρυθμίσεις έμενα μου το κάνει ΜΟΝΟ έπειτα από κάποιο γρήγορο reset button η κρασαρισμα της εφαρμογής άλλα και πάλι δεν με απασχολεί αφού κρατάω το xml. Όταν κάνω login ούτως η άλλως τσεκάρω τα ρολόγια με το AMD Memory Tweak. Το πιο κουλό από όλα όμως τόσες σελίδες που διάβασα ΕΥΤΥΧΩΣ δεν το κάνει σε κανένα παιδί, έπειτα από καθαρό format με το που βάλω drivers της amd μόνο, το shutdown και το restart κρατάει για πάντα...Είναι λες και οι drivers κρατάνε το σύστημα για να έχει τον τελευταίο λόγο.. Νομίζεις σε κανέναν . Όταν είχα πάρει Ref Vega 56 και έστηνα καινούργιο PC από το μηδέν, με το που περνάνε τα WIN10 μόνα τους amd gpu drivers, άρχισε τα κουλά με μαύρες οθόνες, να αναβοσβήνει η οθόνη και να κάνει και τυχαία restart, σε σημείο που να θεωρώ ότι η κάρτα είναι χαλασμένη. Bootarotas σε linux η κάρτα έπαιζε μια χαρά, και έτσι υποψιάστηκα ότι είναι θέμα driver. Αφού με τα πολλά, κατάφερα και απεγκατέστησα αυτούς που είχαν περάσει τα win10 (που δεν ήταν οι τελευταίοι), και πέρασα τους νέους, όλα δια μαγείας έστρωσαν. Έκτοτε δε μου είχε ξαναπαρουσιάσει κάποιο θέμα, ήταν άψογη. Απλά έφαγα +2 ώρες όταν έστηνα το pc με τη μαλακία 3
Occultist Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Στις 4/8/2019 στις 9:10 ΜΜ, Dragonitelvl100 είπε ξερω γω αμα βγαζεις τοσα run χωρις προβλημα μια χαρα θα εισαι ! δεν καταλαβα γιατι βαραει υπερωριες ο 3770κ Γιατί είναι καινούριο παιχνίδι και τρελά cpu limited και ο Ivy είναι 7 χρονών επεξεργαστής.
Dragonitelvl100 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, Occultist είπε Γιατί είναι καινούριο παιχνίδι και τρελά cpu limited και ο Ivy είναι 7 χρονών επεξεργαστής. Αχα. Νομιζα πως βαστανε ακομα οι ι7.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι στο Origins όλο και κάποιος πυρήνας του 3770k θα είναι τερματισμένος με αποτέλεσμα να τον περιμένει η rx580. Το τσιπάκι πάντως πρέπει να βγήκε πολύ καλό στο undervolt. Ακόμα δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. Πάλι καλά γιατί με το θόρυβο έχω θέμα. Anyway πιο πολύ βοήθεια ήθελα για να τεστάρω με κάποιο τρόπο τη vram. Αλλά αφού κάνει τη δουλειά του δε θα ασχοληθώ άλλο. Αν κάποια στιγμή κάνει τίποτα περίεργο θα ανεβάσω λίγο τη τάση και βλέπουμε. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από sir ImPeCaBlE
planetman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 5/8/2019 στις 9:56 ΠΜ, tsoukalasKaminia είπε Γνωστό bug των drivers το θέμα με περίεργα χρώματα στο desktop μια στο τόσο. Πρόσφατα το παραδέχτηκαν και οι ίδιοι( αν και μετά από τους τελευταίους drivers δεν μου το ξανάκανε). Προσωρινή λύση: δεξί κλικ στο desktop/display settings. Κολλήματα σε βίντεο καταρχήν για ποιον player μιλάς? Γενικά τσέκαρε για ρύθμιση στα sync refresh σου. freeze έπειτα από sleep mode γίνεται πάλι μια στο τόσο άλλα έμενα με τους τελευταίους drivers έφτιαξε. Το wattman καμιά φορά που δε σου κρατάει ρυθμίσεις έμενα μου το κάνει ΜΟΝΟ έπειτα από κάποιο γρήγορο reset button η κρασαρισμα της εφαρμογής άλλα και πάλι δεν με απασχολεί αφού κρατάω το xml. Όταν κάνω login ούτως η άλλως τσεκάρω τα ρολόγια με το AMD Memory Tweak. Το πιο κουλό από όλα όμως τόσες σελίδες που διάβασα ΕΥΤΥΧΩΣ δεν το κάνει σε κανένα παιδί, έπειτα από καθαρό format με το που βάλω drivers της amd μόνο, το shutdown και το restart κρατάει για πάντα...Είναι λες και οι drivers κρατάνε το σύστημα για να έχει τον τελευταίο λόγο.. Είχα το display port καλώδιο που είχε μέσα η οθόνη. Πριν λίγες μέρες έβαλα ένα καλής ποιότητας HDMI καλώδιο και από τότε σαν να μην έχει ξανακάνει τίποτα κουλό. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από planetman 2
tsoukalasKaminia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Στις 8/8/2019 στις 10:21 ΠΜ, planetman είπε Είχα το display port καλώδιο που είχε μέσα η οθόνη. Πριν λίγες μέρες έβαλα ένα καλής ποιότητας HDMI καλώδιο και από τότε σαν να μην έχει ξανακάνει τίποτα κουλό. Όχι γιατί έχω δοκιμάσει και με hdmi δυστυχώς.
Occultist Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Εδώ, με Sapphire Nitro+ Vega 64 σε Dell U2412M, δεν είχα ποτέ παρατράγουδα, είτε με τα χρώματα σε οτιδήποτε, είτε με την ποιότητα απεικόνισης, είτε με την σύνδεση. Όλα κομπλε. 3
jimpsar Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Στις 31/7/2019 στις 6:51 ΜΜ, akoinonitos είπε Ενας τροπος να κερδισεις επιδοσεις και να κρατας την καρτα και την Hbm κρυα ειναι να βαλεις custom timings στην hbm Λοιπον φιλε μου επανερχομαι και δοκιμαζοντας τις ρυθμισεις σου εχω παρα πολυ καλα αποτελεσματα! Νομιζω την τερματιζω την Asus οπως βλεπω.. 6
akoinonitos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, jimpsar είπε Λοιπον φιλε μου επανερχομαι και δοκιμαζοντας τις ρυθμισεις σου εχω παρα πολυ καλα αποτελεσματα! Νομιζω την τερματιζω την Asus οπως βλεπω.. Mια χαρα 1
Orgios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Τα timings αυτά θα δουλέψουν στην sapphire Nitro + 64?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα