Πέτρος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, planetman είπε Εγώ ρε παιδιά τρώω κρασαρίσματα (με reset) όταν παίζω βίντεο στον mpc-hc ενώ τα παιχνίδια παίζουν απροβλημάτιστα. Τί στον κόρακα; Κάποια προσωρινή ασυμβατότητα με οδηγό?
planetman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Κάποια προσωρινή ασυμβατότητα με οδηγό? Από τότε που έβαλα τη vega πάντως, μου έχει σπάσει τα νεύρα η φάση. Κάτι τα κολλήματα στα βίντεο, κάτι τα περίεργα χρώματα στο desktop με το που μπαίνω Windows, κάτι οι άσπρες οθόνες freezing μετά από sleeping mode, κάτι το wattman που δε μου κρατάει ποτέ ρυθμίσεις... Έχω δοκιμάσει διαφορετικούς drivers με ddu κτλ.
Πέτρος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, planetman είπε Από τότε που έβαλα τη vega πάντως, μου έχει σπάσει τα νεύρα η φάση. Κάτι τα κολλήματα στα βίντεο, κάτι τα περίεργα χρώματα στο desktop με το που μπαίνω Windows, κάτι οι άσπρες οθόνες freezing μετά από sleeping mode, κάτι το wattman που δε μου κρατάει ποτέ ρυθμίσεις... Έχω δοκιμάσει διαφορετικούς drivers με ddu κτλ. Tι να σου πω...το κατανοώ όπως το γράφεις. Έχω απενεργοποιήσει fast boot/hibernation/sleep και τέτοιες ιστορίες, και για όλα τα υπόλοιπα, απλά δεν.
planetman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, Πέτρος είπε Tι να σου πω...το κατανοώ όπως το γράφεις. Έχω απενεργοποιήσει fast boot/hibernation/sleep και τέτοιες ιστορίες, και για όλα τα υπόλοιπα, απλά δεν. Μα αυτά τα προβλήματα που περιγράφω τα έχετε κι εσείς;
Πέτρος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 33 λεπτά πριν, planetman είπε Μα αυτά τα προβλήματα που περιγράφω τα έχετε κι εσείς; Αυτό σου γράφω...δεν.
jimpsar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Καλησπερα , σε asus vega 64 strix ειμαι stable με αυτες τι ρυθμισεις αλλα core εχω γυρω στα 1530-1560. δοκιμασα και παραπανω core κτλ αλλα με τιποτα. επισης δεν εχω δει καθολου πανω απο 300watt καταναλωση ακομα και στοκ ρυθμισεις την καρτα.
Πέτρος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, jimpsar είπε Καλησπερα , σε asus vega 64 strix ειμαι stable με αυτες τι ρυθμισεις αλλα core εχω γυρω στα 1530-1560. δοκιμασα και παραπανω core κτλ αλλα με τιποτα. επισης δεν εχω δει καθολου πανω απο 300watt καταναλωση ακομα και στοκ ρυθμισεις την καρτα. Aν θες, δοκίμασε δυο πράγματα (1-1 και σε συνδυασμό): α) Χαμήλωσε το PowerLimit σιγά σιγά, να δεις αν έχεις κέρδος σε επιδόσεις ή αν χάνεις (υπάρχει περίπτωση να ανεβάζει πολύ γρήγορα θερμοκρασία η κάρτα και τελικά να σου κόβει, το τόσο υψηλό) β) Ανέβασε το core στο State 6 κάπου στο 1600, με ίδια mV όπως έχεις τώρα 1 1
jimpsar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Aν θες, δοκίμασε δυο πράγματα (1-1 και σε συνδυασμό): α) Χαμήλωσε το PowerLimit σιγά σιγά, να δεις αν έχεις κέρδος σε επιδόσεις ή αν χάνεις (υπάρχει περίπτωση να ανεβάζει πολύ γρήγορα θερμοκρασία η κάρτα και τελικά να σου κόβει, το τόσο υψηλό) β) Ανέβασε το core στο State 6 κάπου στο 1600, με ίδια mV όπως έχεις τώρα θα το δοκιμασω φιλε μου σε ευχαριστω! Max temp αυτο το καιρο με τις τρελες θερμοκρασιες εχω δει 67 βαθμους στην καρτα που πιστευω ειναι ανεκτο. Επισης VRM max temp 84 . 1
Πέτρος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, jimpsar είπε θα το δοκιμασω φιλε μου σε ευχαριστω! Max temp αυτο το καιρο με τις τρελες θερμοκρασιες εχω δει 67 βαθμους στην καρτα που πιστευω ειναι ανεκτο. Επισης VRM max temp 84 . Με αυτές τις θερμοκρασίες, είσαι εξαιρετικά. Μου κάνει εντύπωση που δεν ανεβάζει πυρήνα η κάρτα...έχει περιθώρια.
jimpsar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Με αυτές τις θερμοκρασίες, είσαι εξαιρετικά. Μου κάνει εντύπωση που δεν ανεβάζει πυρήνα η κάρτα...έχει περιθώρια. Και εγω αυτο πιστευω. Anyway ετσι κ αλλιως με αυτα που ειχα δει απο την Asus δεν περιμενα τρελα πραγματα να πω την αληθεια. Ειδικα θερμοκρασιες φοβομουν. Δες και screenshot μετα απο 10 λεπτα περιπου gaming. 1
chrisde Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 12 ώρες πριν, Πέτρος είπε Aν θες, δοκίμασε δυο πράγματα (1-1 και σε συνδυασμό): α) Χαμήλωσε το PowerLimit σιγά σιγά, να δεις αν έχεις κέρδος σε επιδόσεις ή αν χάνεις (υπάρχει περίπτωση να ανεβάζει πολύ γρήγορα θερμοκρασία η κάρτα και τελικά να σου κόβει, το τόσο υψηλό) β) Ανέβασε το core στο State 6 κάπου στο 1600, με ίδια mV όπως έχεις τώρα γ) Αύξησε τα mv γενικά γιατί νομίζω παραείναι χαμηλά (εκτός και αν η χαμηλή κατανάλωση είναι προτεραιότητα οπότε πάσο). 1
jimpsar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 54 λεπτά πριν, chrisde είπε γ) Αύξησε τα mv γενικά γιατί νομίζω παραείναι χαμηλά (εκτός και αν η χαμηλή κατανάλωση είναι προτεραιότητα οπότε πάσο). Μιλας για ολα τα P state η μονο για P6 & P7 ? Καταναλωση θεμα δεν εχω , μπορει να τραβαει οσο θελει , αρκει να αποδιδει Με ενδιαφερει ομως θερμοκραασιες / θορυβος . Γιαυτο και το UV
chrisde Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, jimpsar είπε Μιλας για ολα τα P state η μονο για P6 & P7 ? Καταναλωση θεμα δεν εχω , μπορει να τραβαει οσο θελει , αρκει να αποδιδει Με ενδιαφερει ομως θερμοκραασιες / θορυβος . Γιαυτο και το UV Βάλε αν θες τα default ρεύματα στα υπόλοιπα states (που δεν κάνουν και καμιά διαφορά σε θόρυβο/θερμοκρασίες) και βάλε P6-7 1050-1100 να δούμε αν έχεις βελτίωση. Αν όχι βάλτο όπως ήταν. Αν ναι παίξε λίγο με αυτά και το power limit να βρεις τη χρυσή τομή. Δες πρώτα όμως αυτά που σου είπε ο Πέτρος, που είναι μεγαλύτερο τσακάλι από μένα. 1
akoinonitos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, jimpsar είπε Μιλας για ολα τα P state η μονο για P6 & P7 ? Καταναλωση θεμα δεν εχω , μπορει να τραβαει οσο θελει , αρκει να αποδιδει Με ενδιαφερει ομως θερμοκραασιες / θορυβος . Γιαυτο και το UV Ενας τροπος να κερδισεις επιδοσεις και να κρατας την καρτα και την Hbm κρυα ειναι να βαλεις custom timings στην hbm 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα