Πέτρος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, planetman είπε Τί να πω. Πάντως δε μου κολλάει τίποτα στις ρυθμίσεις που είμαι τώρα. EDIT: Τώρα έφαγα ένα άκυρο κόλλημα. Είχα αφήσει τον υπολογιστή στα windows χωρίς να κάνει κάτι και επιστρέφω και η οθόνη ήταν άσπρη και κολλημένο το σύστημα. Έφαγε restart. Ή η Vega έχει θέματα με drivers ή το τελευταίο update των Windows. Δεν έχω το παραμικρο κόλλημα με τους τελευταίους, στις καθημερινές μου ρυθμίσεις. Ψάξου, ψάξου.
akoinonitos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jimpsar είπε Καλησπερα, Που ενδιαφερον το thread και χρησιμοτατο το διαβαζω εκτενως εδω και καποιες μερες. Υστερα απο nvidia 2070 , 2080 , 2080ti επιστροφη σε Vega again Εχω μια Asus Vega 64 ( παλιοτερα LC , Nitro+ ) και δεν θελω πολλα πολλα εχω ασχοληθει αρκετα παλιοτερα απλα με ενδιαφερει κυριως το θεμα θορυβος / θερμοκρασια. Επειδη εχει περασει καιρος παραθετω ενα screenshot παρακατω για τους πλεον ειδημονες μιας οπως ανεφερα εχω καιρο να ασχοληθω και εχω ξεχασει τι παιζει. Ειμαι οκ αρχικα με αυτα τα δειγματα? Ρυθμισεις wattman εβαλα του @agligoros . Ευχαριστω πολυ και οτι βοηθεια ευπροσδεκτη! Wellcome back , εγώ παίζω με αυτά για 24/7 ,βέβαια δεν έχω καλό κομμάτι ούτε σε πυρήνα ούτε σε hbm ειναι refernce υλοποιηση με w/b ,θεωρώ ότι στα ίδια Ρολόγια ίσως μπορείς να παίξεις με χαμηλότερη τάση. Δωσε βάση στα custom timings της hbm αν θες καλό boost σε performance ακόμα και με stock clocks με undervolt. https://www.insomnia.gr/forums/topic/702110-ρυθμίσεις-για-amd-κάρτες/?do=findComment&comment=57214572 Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από akoinonitos 2
agligoros Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, jimpsar είπε Καλησπερα, Που ενδιαφερον το thread και χρησιμοτατο το διαβαζω εκτενως εδω και καποιες μερες. Υστερα απο nvidia 2070 , 2080 , 2080ti επιστροφη σε Vega again Εχω μια Asus Vega 64 ( παλιοτερα LC , Nitro+ ) και δεν θελω πολλα πολλα εχω ασχοληθει αρκετα παλιοτερα απλα με ενδιαφερει κυριως το θεμα θορυβος / θερμοκρασια. Επειδη εχει περασει καιρος παραθετω ενα screenshot παρακατω για τους πλεον ειδημονες μιας οπως ανεφερα εχω καιρο να ασχοληθω και εχω ξεχασει τι παιζει. Ειμαι οκ αρχικα με αυτα τα δειγματα? Ρυθμισεις wattman εβαλα του @agligoros . Ευχαριστω πολυ και οτι βοηθεια ευπροσδεκτη! για να πω την αληθεια,εγω τα εβαλα στο κουτουρου,δεν εχω στρεσσαρει την καρτα ακομη για να δω αν ειναι σταθερη. παντως το νουμερο στο superposition ειναι κανονικο 1
planetman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Εμένα ρε παιδιά σήμερα μπήκε στα Windows έτσι, χωρίς να έχει κρασαρει πριν ή οτιδήποτε. Είμαι με το display port καλώδιο που είχε η οθόνη. Λες να φταίει αυτό; ή κάτι άλλο; έκανα επανεκκίνηση για να φτιάξει.
planetman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Inler είπε Δεξί κλικ ρυθμίσεις οθόνης και φτιάχνει Θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από planetman 1
chrisde Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μαλακία των drivers μου μυρίζει. Δεν κάνεις ένα ddu;
Inler Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, planetman είπε Θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Όταν στο κάνει πάτα δεξί κλικ και πήγαινε ρυθμίσεις οθόνης και φεύγει.
planetman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, Inler είπε Όταν στο κάνει πάτα δεξί κλικ και πήγαινε ρυθμίσεις οθόνης και φεύγει. Εντυπωσιακό, μπράβο. Θες τώρα να μας πεις γιατί το κάνει; Φταίει η κάρτα γραφικών, φταίει η οθόνη, φταίει το καλώδιο, φταίει η συγκεκριμένη θύρα display port, φταίνε οι drivers της AMD, φταίνε οι drivers της οθόνης;
akoinonitos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Στις 18/7/2019 στις 3:08 ΜΜ, planetman είπε Εντυπωσιακό, μπράβο. Θες τώρα να μας πεις γιατί το κάνει; Φταίει η κάρτα γραφικών, φταίει η οθόνη, φταίει το καλώδιο, φταίει η συγκεκριμένη θύρα display port, φταίνε οι drivers της AMD, φταίνε οι drivers της οθόνης; Drivers
Occultist Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Ψιτ, τύποι. Πως κάνετε τα υποπαράθυρα του Wattman να είναι σε παράθεση οριζόντια, αντί για κάθετα;
kostas_anes Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 43 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση; Σε 1080p παντως αν το κανεις Maximize γινεται.
Occultist Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, djuan1988 είπε Οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση; Είμαι φτωχομπινές - δεν παίζει άλλη οθόνη. Οπότε να υποθέσω ότι δεν είναι κάποιο control... 45 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Σε 1080p παντως αν το κανεις Maximize γινεται. Σε 1200p, δε γίνεται - αυτόματα τουλάχιστον. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από Occultist
planetman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ ρε παιδιά τρώω κρασαρίσματα (με reset) όταν παίζω βίντεο στον mpc-hc ενώ τα παιχνίδια παίζουν απροβλημάτιστα. Τί στον κόρακα; Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από planetman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα