leros2004 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Στις 4/7/2019 στις 3:38 ΜΜ, MistoklaS26 είπε Καλησπερα στην παρεα. Σημερα παρελαβα την καρτα και αρχισα τα πειραματα. Ας αφησω και γω τα αποτελεσματα μου εδω! Mε τη μνήμη πιστεύω μπορείς να παίξεις λιγο ακόμα
MistoklaS26 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 54 λεπτά πριν, leros2004 είπε Mε τη μνήμη πιστεύω μπορείς να παίξεις λιγο ακόμα Τι προτεινεις να βαλω; Να σου πω την αληθεια εκανα ψιλο οτι να ναι απο οτι εβλεπα απο τα αλλα παιδια εδω που σχολιαζανε!
planetman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πώς στον κόρακα ενεργοποιώ το freesync; Πάλι σήμερα μπήκα στο Metro exodus και τα frames παίζουν me vsync off και δεν μπορώ να συγχρονίσω με freesync ενώ τις προηγούμενες φορές έπαιζε οκ. Έχουν αρχίσει και με εκνευρίζουν οι drivers της AMD. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από planetman
mpokwsths Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Το frame rate target control σου φαίνεται να μη δουλεύει. Κρασαραν οι drivers ή κάτι τέτοιο και δεν εφαρμόζουν αυτά που έχεις επιλέξει. Φτιάξε ξεχωριστό προφίλ για το κάθε παιχνίδι για να το ελέγχεις καλυτερα και όχι τις καθολικές ρυθμίσεις.
planetman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mpokwsths είπε Το frame rate target control σου φαίνεται να μη δουλεύει. Κρασαραν οι drivers ή κάτι τέτοιο και δεν εφαρμόζουν αυτά που έχεις επιλέξει. Φτιάξε ξεχωριστό προφίλ για το κάθε παιχνίδι για να το ελέγχεις καλυτερα και όχι τις καθολικές ρυθμίσεις. Πέρασα τους τελευταίους drivers (19.6.3) και πάλι κάνει τα ίδια. Το Metro exodus δε μου το εμφανίζει στα παιχνίδια για κάποιο λόγο. Το SOTTR που το εμφανίζει και μέσα από κει έβαλα πάλι FRTC 74, ούτε κει δουλεύει το freesync. Τί στον κόρακα; EDIT: Το έβαλα στα 70fps και συγχρόνισε. Τί να πω... Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από planetman
agligoros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 ενα fs εβαλα τον πυρηνα 1722 και μνημες 1150 μεσα στο bench..καπου στα 1680-1670 ηταν ο πυρηνας και το hbm στο τελευταιο scene επεφτε απο 1150 μονο fs ετρεξα,δεν ξερω αν ειναι σταθερη η καρτα που αποτι φαινεται απο το hbm..δεν ειναι
planetman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, mpokwsths είπε Το frame rate target control σου φαίνεται να μη δουλεύει. Κρασαραν οι drivers ή κάτι τέτοιο και δεν εφαρμόζουν αυτά που έχεις επιλέξει. Φτιάξε ξεχωριστό προφίλ για το κάθε παιχνίδι για να το ελέγχεις καλυτερα και όχι τις καθολικές ρυθμίσεις. Λοιπόν, είδα το εξής: Όταν ενεργοποιώ το performance monitoring της AMD με ctrl+shift+O, τότε δε μου δουλεύει το freesync, μόλις το σβήσω, τότε παίζει κανονικά. Ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος...
djuan1988 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Εγώ κατέληξα σε αυτά Max Temps 63 C, δηλαδή 10 κάτω από το αρχικό και max κατανάλωση 270 Watt. Μια χαρά είναι νομίζω.
planetman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, djuan1988 είπε Εγώ κατέληξα σε αυτά Max Temps 63 C, δηλαδή 10 κάτω από το αρχικό και max κατανάλωση 270 Watt. Μια χαρά είναι νομίζω. Ποια υλοποίηση έχεις; πως κατέβηκε θερμοκρασία από το αρχικό αφού ανέβασες power limit; επειδή κατέβασες την τάση; το σκορ σου είναι πάρα πολύ καλό πάντως. Εγώ μέχρι 4300 έχω δει. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2019 από planetman
djuan1988 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Sapphire Vega 64 Nitro+ έχω. Το power limit το είχα στο +30, το πήγα τώρα στο +25. Οι θερμοκρασίες πριν έφταναν τους 73 και τώρα max φτάνουν τους 64 (όχι 63 που έγραψα πριν). Ανέβασα και τις στροφές των ανεμιστήρων, αφού πραγματικά δεν ενοχλούν, περισσότερο ακούγονται τα fans που έχω στο κουτί.
planetman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, djuan1988 είπε Sapphire Vega 64 Nitro+ έχω. Το power limit το είχα στο +30, το πήγα τώρα στο +25. Οι θερμοκρασίες πριν έφταναν τους 73 και τώρα max φτάνουν τους 64 (όχι 63 που έγραψα πριν). Ανέβασα και τις στροφές των ανεμιστήρων, αφού πραγματικά δεν ενοχλούν, περισσότερο ακούγονται τα fans που έχω στο κουτί. Α έχεις την 64αρα. Rx Vega βλέπεις και δεν ξέρεις αν εννοεί 56 ή 64. Εγώ έχω την 56άρα reference οπότε λογικό. . Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2019 από planetman 1
planetman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Πάντως παιδιά εμένα το wattman δεν μου κρατάει ρυθμίσεις. Κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή πρέπει να φορτώνω το profile που έχω φτιάξει. Default είναι στο balanced.
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, planetman είπε Πάντως παιδιά εμένα το wattman δεν μου κρατάει ρυθμίσεις. Κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή πρέπει να φορτώνω το profile που έχω φτιάξει. Default είναι στο balanced. Αν έχεις την παραμικρή αστάθεια στο σύστημα, για τον οποιονδήποτε λόγο, το γυρνάει ο οδηγός σε default. Προχτές έκλεισα τον υπολογιστή από το κουμπί (force) επειδή χύθηκαν νερά δίπλα του, στο άνοιγμα μετά ήταν default. Η παραμικρή αστάθεια σε game, default. Κάποιο άσχετο πρόγραμμα να κολλήσει, default. Αλλιώς, δεν έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο.
planetman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Αν έχεις την παραμικρή αστάθεια στο σύστημα, για τον οποιονδήποτε λόγο, το γυρνάει ο οδηγός σε default. Προχτές έκλεισα τον υπολογιστή από το κουμπί (force) επειδή χύθηκαν νερά δίπλα του, στο άνοιγμα μετά ήταν default. Η παραμικρή αστάθεια σε game, default. Κάποιο άσχετο πρόγραμμα να κολλήσει, default. Αλλιώς, δεν έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο. Τί να πω. Πάντως δε μου κολλάει τίποτα στις ρυθμίσεις που είμαι τώρα. EDIT: Τώρα έφαγα ένα άκυρο κόλλημα. Είχα αφήσει τον υπολογιστή στα windows χωρίς να κάνει κάτι και επιστρέφω και η οθόνη ήταν άσπρη και κολλημένο το σύστημα. Έφαγε restart. Ή η Vega έχει θέματα με drivers ή το τελευταίο update των Windows. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από planetman
jimpsar Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Καλησπερα, Που ενδιαφερον το thread και χρησιμοτατο το διαβαζω εκτενως εδω και καποιες μερες. Υστερα απο nvidia 2070 , 2080 , 2080ti επιστροφη σε Vega again Εχω μια Asus Vega 64 ( παλιοτερα LC , Nitro+ ) και δεν θελω πολλα πολλα εχω ασχοληθει αρκετα παλιοτερα απλα με ενδιαφερει κυριως το θεμα θορυβος / θερμοκρασια. Επειδη εχει περασει καιρος παραθετω ενα screenshot παρακατω για τους πλεον ειδημονες μιας οπως ανεφερα εχω καιρο να ασχοληθω και εχω ξεχασει τι παιζει. Ειμαι οκ αρχικα με αυτα τα δειγματα? Ρυθμισεις wattman εβαλα του @agligoros . Ευχαριστω πολυ και οτι βοηθεια ευπροσδεκτη! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα