Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπαινει στο bios,πατησα ctrl alt delete αλλα τιποτα ξανα το ιδιο

Amd fx 4300  μητρικη asrock,ισως να σβήστηκε και της μητρικής το bios....

Επεξ/σία από alek7433
  • Απαντ. 790
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alek7433 είπε

Amd fx 4300  ισως να σβήστηκε και της μητρικής το bios....

To ΒΙΟS της μητρικής δεν "σβήνεται" (τουλάχιστον όχι έτσι).

Με ctrl/alt/del, BIOS δεν μπαίνεις.

Σβήσε τον υπολογιστή εντελώς, πάτα το power να ανοίξει, ξεκίνα να πατάς del μέχρι να σε βγάλει στο ΒΙΟS.

Εκεί ψάχνεις για τα παραπάνω που έγραψα.

Ποιά μητρική έχεις?

Δημοσ.

Μπηκα στο bios

Asrock 990 fx extreme 3

Τωρα που μπηκα τι κοιταζω;

Πως βρίσκω τον δίσκο;

Εχω 3 δισκους,

Μου γραφει UEFI:BUILT-IN EFI SHELL

AHCI P2:HL-DT-ST DVDRAM GH22NS

AHCI:WD10EZEX-08M2NAO αυτο ειναι και στο boot option 1 τα αλλα ειναι στο 2 και στο 3 option

Εγω θελω απο  ssd patriot 240 g να βρω

Δημοσ.

Πήγαινε στο πεδίο boot.

Κάπου πρέπει να βλέπει το δίσκο σου (hd priority ή κάπως έτσι), απλά πρέπει να τον έχει στην 3η, 4η θέση.

Με το πλήκτρο (-), λογικά θα τον "ανεβάσεις" προς την 1η θέση.

Όταν το κάνεις αυτό, F10 και λογικά θα είσαι εντάξει.

Αν έχεις τη δυνατότητα, πάρε φωτό στο boot, να σου πω επακριβώς.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Εχουν βγαλει για τα timmings τροπο να τα εχει μετα και απο reboot η ακομα?

Όχι ακόμα, από όσο βλέπω στο νήμα της εφαρμογής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/5/2019 στις 10:05 ΜΜ, alek7433 είπε

Το CTRL+ALT+DEL ειναι hard wired reboot σε ολα τα CPU μετα το 1970, αν δεν υπαρχει καποιο λειτουργικο να το κανει intercept.

Επεξ/σία από kostas_anes
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τελικα τα κατάφερα, έπρεπε να πατησω del και να αλλαξω το disc priority...

Ευχαριστω για την βοηθεια και όσους ασ χοληθηκαν

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά θα τρολλάρω ελαφρώς, αλλά θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου εδώ, που ξέρω περισσότερους από ότι στα υπόλοιπα νήματα...

Αν και η σχέση μου με τη vega 56 ήταν σύντομη, αλλά θυελώδης, λόγω .. τιμής.. (στα 270 ευρά), θα αναγκαστώ να την αποχωριστώ, γιατί μου έπεσε εξ'ουρανού αυτή... (δώρο)

Για εγκατάσταση safe mode αφαίρεση τους radeon drivers με ddu και ο θεός βοηθός??

RTX 2080.jpg

• Like 3
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, outlaw star είπε

Παιδιά θα τρολλάρω ελαφρώς, αλλά θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου εδώ, που ξέρω περισσότερους από ότι στα υπόλοιπα νήματα...

Αν και η σχέση μου με τη vega 56 ήταν σύντομη, αλλά θυελώδης, λόγω .. τιμής.. (στα 270 ευρά), θα αναγκαστώ να την αποχωριστώ, γιατί μου έπεσε εξ'ουρανού αυτή... (δώρο)

Για εγκατάσταση safe mode αφαίρεση τους radeon drivers με ddu και ο θεός βοηθός??

RTX 2080.jpg

Iιιιιιιιιι...προδότη!

Σιξ-Σιξ-Σιξ! Ουουουουουουουουουουουουουουουου111!!11

Να την χαρείς την κάρτα (και να μας πεις ποιός σου κάνει τέτοια δώρα).

Τα υπόλοιπα, όπως τα περιέγραψες:

Safe mode -> DDU, με επιλογή για "clean and shut down" -> βγάζεις τη V, βάζεις την ακατανόμαστη.

• Like 1
Δημοσ.

Μη στεναχωριέσαι και μην απελπίζεσαι. Πούλα τες και τις δυο και πάρε μια RadeonVII + custom υδρόψυξη :P Που να μπλέκεις με Ngreedia τώρα...:angry:

Spoiler

Καλορίζικη και καλοπαίχνιδη!!!

• Thanks 1
Δημοσ.

Παίδες σας ευχαριστώ, να είστε καλά!

Φίλος που έχει μετακομίσει χρόνια στο εξωτερικό και έχει ανέβει level, την έφερε δωράκι :P 

Ακόμη πάντως δεν την έχω βάλει, δε μου έχει κάνει καρδιά να βγάλω την airboost, μάλλον το ΣΚ...

• Like 1
Δημοσ.

Προχθές έδωσα κι εγώ παραγγελία την  MSI Vega 56 airboost και την περιμένω. Έχω διαβάσει εντωμεταξύ και τις 31 σελίδες αλλά δεν έχω καταλάβει Χριστό. Θέλω να της κάνω UV και ελαφρύ  OC αν γίνεται για 24/7 χωρίς πολλή βαβούρα και πολλά πολλά. Τελικά ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείτε και ποιές είναι οι τυπικές ασφαλείς ρυθμίσεις γι' αυτά που θέλω; Παρήγγειλα και το Corsair RM850x.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, planetman είπε

Προχθές έδωσα κι εγώ παραγγελία την  MSI Vega 56 airboost και την περιμένω. Έχω διαβάσει εντωμεταξύ και τις 31 σελίδες αλλά δεν έχω καταλάβει Χριστό. Θέλω να της κάνω UV και ελαφρύ  OC αν γίνεται για 24/7 χωρίς πολλή βαβούρα και πολλά πολλά. Τελικά ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείτε και ποιές είναι οι τυπικές ασφαλείς ρυθμίσεις γι' αυτά που θέλω; Παρήγγειλα και το Corsair RM850x.

To 850 είναι υπερβολή, και με το 650αρη είσαι άνετος, και με τα ρέστα πάρε καλύτερη υλοποίηση αν σέβεσαι τα αυτιά σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...