Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Για τι είναι too much το occt εγώ που είμαι με νερό και στα στοκ Ρολόγια που το έτρεξα το λυπήθηκα 😛

Καλα ναι και εγω το λυπηθηκα.Ενα τεταρτο το αφησα κιολας,δε νομιζω να χρειαζοταν παραπανω καθως τις αλλες φορες που πεταγε ερρορ,τα πεταγε στο πρωτο διλεπτο,εστω και εαν ηταν 1.

• Like 1
  • Απαντ. 790
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

19.5.1+24/7 oc+mem tweak=perfectly stable.

Μαζί και οι τελευταίοι chipset, και πάει εξαιρετικά (μέχρι να αποφασίσει η μαμά MS και να τα κάνει όλα τάνα στην επόμενη, σύντομα, αναβάθμιση).

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, outlaw star είπε

Παίδες υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία για να βγάλουμε τους παλιούς και να βάλουμε νέους drivers?

Απλως περνας τους νεους. Σου κανει clean install αν θες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, outlaw star είπε

Παίδες υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία για να βγάλουμε τους παλιούς και να βάλουμε νέους drivers?

27 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Απλως περνας τους νεους. Σου κανει clean install αν θες.

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι το clean install επαρκεί, ειδικά σε "μεγάλες" αναβαθμίσεις (όπως είναι τώρα η 19.5.1).

Δοκιμάζεις, εννοείται, αλλά προσωπικά χρησιμοποιώ το DDU σχεδόν πάντα, ειδικά όταν συναντώ περίεργγη συμπεριφορά μετά από αναβάθμιση.

https://www.wagnardsoft.com/content/display-driver-uninstaller-ddu-v18013-released

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι το clean install επαρκεί, ειδικά σε "μεγάλες" αναβαθμίσεις (όπως είναι τώρα η 19.5.1).

Δοκιμάζεις, εννοείται, αλλά προσωπικά χρησιμοποιώ το DDU σχεδόν πάντα, ειδικά όταν συναντώ περίεργγη συμπεριφορά μετά από αναβάθμιση.

https://www.wagnardsoft.com/content/display-driver-uninstaller-ddu-v18013-released

To clean install κανει ακριβως την ιδια διαδικασια που κανει το DDU ;) 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kostas_anes είπε

To clean install κανει ακριβως την ιδια διαδικασια που κανει το DDU ;) 

Μπα...αποδεδειγμένα πολλές φορές δεν επαρκεί.

Ξανά κ ξανά το δοκίμασα, και τις μισές φορές τελικά χρειάστηκε ddu στη συνέχεια.

Πλέον, δεν ασχολούμαι καν...με τη μια το σίγουρο κ τέλος.

Εννοείται ότι μπορεί πια να έχει φτιάξει.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Μπα...αποδεδειγμένα πολλές φορές δεν επαρκεί.

Ξανά κ ξανά το δοκίμασα, και τις μισές φορές τελικά χρειάστηκε ddu στη συνέχεια.

Πλέον, δεν ασχολούμαι καν...με τη μια το σίγουρο κ τέλος.

Εννοείται ότι μπορεί πια να έχει φτιάξει.

Όταν πας προς τα πίσω σε drivers για μένα θες ddu, όταν περνάς νεότερο το clean install κάνει μια χαρά τη δουλειά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/5/2019 στις 6:46 ΜΜ, Πέτρος είπε

Επιπλέον, θέλω να αξιωθώ να γυρίσω στο κανονικό BIOS την κάρτα, να πάρω ένα screenshot των χρονισμών εκεί, να το συγκρίνω με τα 64ρια.

Στις 13/5/2019 στις 10:55 ΠΜ, mpokwsths είπε

Αυτό ακριβώς ήθελα να σου ζητήσω.

Πιστεύω μια χαρά θα είναι και στα 945 η μνήμη με τους χρονισμούς της 56άρας.

Δεν αξιώθηκα ακόμα, αλλά τσίμπησα ένα (σχεδόν) απείραχτο εδώ:

https://forums.guru3d.com/threads/amd-memory-tweak-read-modify-timings-on-the-fly.426435/page-7#post-5669985

Περιμένω και απαντήσεις σε σχετικό Post εκεί, θα τα βρούμε τα βασικά.

Έχει διαφορές πάντως σίγουρα.

Στα κόκκινα πλαίσια, τα πεδία που έχει πειράξει ο συγκεκριμένος χρήστης (Hynix mem, λέει).

56almoststock.png.f2931ca838232e0898d10efcf8fd113b.png

Εδώ, τα δικά μου "stock" με το 64ρι BIOS.

56to64stock.png.083cd9ce65b47cf3d9a1cd3cdd776ef4.png

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 2
Δημοσ.

FYI, δοκίμασα να τα περάσω στην κάρτα μου, και γέμισε επί τόπου ο τόπος artifacts, κόλλησε το σύμπαν και έριξα κουμπί.

Αυτά, βέβαια, με τη μνήμη στα 1100...οπότε ίσως θέλει δοκιμές στα 1000 πχ, και βλέπουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ, οι default από Pulse:

cl="18" ras="24" rcdrd="23" rcdwr="12" rcab="37" rcpb="37" rpab="13" rppb="13" rrds="3" rrdl="3" rtp="6" faw="13" cwl="7" wtrs="5" wtrl="5" wr="14" rrefd="7" rdrddd="3" rdrdsd="2" rdrdsc="1" rdrdscl="3" wrwrdd="3" wrwrsd="2" wrwrsc="1" wrwrscl="3" wrrd="1" rdwr="17" ref="3200" mrd="4" mod="12" xs="216" xsmrs="216" pd="7" cksre="8" cksrx="8" rfcpb="96" stag="7" xp="7" cpded="2" cke="7" rddata="17" wrlat="5" rdlat="14" wrdata="1" ckestag="2" rfc="208" timing="0" zerorpm="True" tdplimit="50" maxtemp="85"

εδιτ: Από Hynix μνήμες, όμως. Θα κάνω μια γρήγορη δοκιμή στα 945, να δω αν κρατάνε, σε αναμονή χρονισμών από Samsung.

εδιτ 2ο: Δεν κόλλησε μόλις πάτησα "εφαρμογή" αλλά κόλλησε μόλις πήγα να τρέξω κάτι σε bench.

Μπορεί να φταίει ότι είναι από Hynix (να υπάρχουνκάποιες εντελώς ασύμβατες τιμές) ή απλά να είναι εντελώς εκτός αποδεκτών ορίων τα παραπάνω. Θα δείξει.

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 1
Δημοσ.

παίδες σε 56αρα, που ειναι φλασαρισμενη σε 64αρα, ποιους drivers κατεβάζω?

Ρωτάω, γιατί το site της AMD, δίνει 2 επιλογές, μια για vega 56 και μια για vega 64 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, outlaw star είπε

παίδες σε 56αρα, που ειναι φλασαρισμενη σε 64αρα, ποιους drivers κατεβάζω?

Ρωτάω, γιατί το site της AMD, δίνει 2 επιλογές, μια για vega 56 και μια για vega 64 

Και για HD 7970 να κατεβασεις, τους ιδιους drivers θα εχεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι είστε με V56, για πείτε το FireStrike record σας, σε gpu score...(χωρίς μανιαμουνιές).

Νομίζω έπιασα 1η θέση...αλλά δεν μου το αναγνωρίζει γιατί πέρασαν αυτόματα οι νέοι οδηγοί από WinUpdt...

fsrecord.png.8e8316a9232a03b319819234c73720a9.png

edit: Άκυρο το ρεκόρ...έχει μερικά με κάπου +100 πόντους, αλλά οριακά τα πιάνω, σύντομα.

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...