Πέτρος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Αρνείται να ξεκινήσει το BFV. Με οποιοδήποτε προφίλ, ακόμα και με όλα stock. Ξαναπέρασα σωστά (με καθάρισμα) τους WDDM2.6, τα ίδια. Πριν 3 μέρες, με αυτούς ακριβώς, έπαιζε χωρίς θέμα. Τώρα θα περάσω τους 19.4.3, να δω τι γίνεται, αλλά το κέρατο το βερνικωμένο περνάει από πάνω τους οδηγούς της Insider...
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Αρνείται να ξεκινήσει το BFV. Με οποιοδήποτε προφίλ, ακόμα και με όλα stock. Ξαναπέρασα σωστά (με καθάρισμα) τους WDDM2.6, τα ίδια. Πριν 3 μέρες, με αυτούς ακριβώς, έπαιζε χωρίς θέμα. Τώρα θα περάσω τους 19.4.3, να δω τι γίνεται, αλλά το κέρατο το βερνικωμένο περνάει από πάνω τους οδηγούς της Insider... Έχεις msi afterburner ανοιχτό? Σε εμένα πλέον δεν ξεκινάει το sottr αν το έχω ανοιχτό μετά την τελευταία insider. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από akoinonitos
Πέτρος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Όχι, ακόμα και εντελώς τίποτα να μη φορτώσω. Κάτσε τώρα να δω με τους 4.3
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 και ενα τελευταιο το τεσταρω στο occt και τελος βαρεθηκα 2
Πέτρος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Όχι, ακόμα και εντελώς τίποτα να μη φορτώσω. Κάτσε τώρα να δω με τους 4.3 Κόλλησε και με αυτούς... Το 1, δεν έχει το παραμικρό θέμα. Σκ.τά κι απόσκ.τα...
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Κόλλησε και με αυτούς... Το 1, δεν έχει το παραμικρό θέμα. Σκ.τά κι απόσκ.τα... Έκανε κανένα update το παιχνίδι? Πως έτσι ξαφνικά ρε φίλε?
Πέτρος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Έκανε κανένα update το παιχνίδι? Πως έτσι ξαφνικά ρε φίλε? Ανάθεμα κι αν ξέρω...repair έκανα, τα πάντα-όλα default τα έβαλα, τα ίδια. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από Πέτρος 1
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) περσα μιση ωρα occt χωρις errors Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από akoinonitos 2
Πέτρος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Έκανε κανένα update το παιχνίδι? Πως έτσι ξαφνικά ρε φίλε? 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Ανάθεμα κι αν ξέρω...repair έκανα, τα πάντα-όλα default τα έβαλα, τα ίδια. H πιο απλή απάντηση είναι...γιατί μπορεί. Μετά την 10η επανεκκίνηση, αποφάσισε να δουλέψει...με όλο το oc σε cpu-ram-gpu, αλλά χωρίς (ακόμα) τα tweaks. Δε γμται για παιγνίδι. 33 λεπτά πριν, akoinonitos είπε περσα μιση ωρα occt χωρις errors Μας υποχρέωσες...πάλι δοκιμές. εδιτ: ο καζαμπλάνκα είσαι, από κείθε? @akoinonitos...δεν συμπαθεί τα προφίλ σου η κάρτα μου. Τα τρέχει, αλλά βγάζω χαμηλότερα scores από ότι με το "53". Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από Πέτρος
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 43 λεπτά πριν, Πέτρος είπε H πιο απλή απάντηση είναι...γιατί μπορεί. Μετά την 10η επανεκκίνηση, αποφάσισε να δουλέψει...με όλο το oc σε cpu-ram-gpu, αλλά χωρίς (ακόμα) τα tweaks. Δε γμται για παιγνίδι. Μας υποχρέωσες...πάλι δοκιμές. εδιτ: ο καζαμπλάνκα είσαι, από κείθε? @akoinonitos...δεν συμπαθεί τα προφίλ σου η κάρτα μου. Τα τρέχει, αλλά βγάζω χαμηλότερα scores από ότι με το "53". Καλά στην πραγματικότητα η διαφορές δεν είναι και τπτ το ιδιαίτερο.
Πέτρος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 20 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Καλά στην πραγματικότητα η διαφορές δεν είναι και τπτ το ιδιαίτερο. Προφανώς...για τον πειραματισμό και μόνο ασχολούμαστε (και για να πιάσω το 1ο single V56 gpu score στο FS...αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία). Πάντως, κάνει λίγο ότι γουστάρει ο υπολογιστής μου σήμερα. Τρέχω το προτελευταίο σου προφίλ, πιάνει 4650 περίπου στο Super, με εντελώς κρύο σύστημα. Τρέχω το τελευταίο σου, μόνο 5' μετά (ακόμα δεν έχει πιάσει χαμηλές θερμοκρασίες η κάρτα), βγάζει 4670...ξανατρέχω το προτελευταίο σου, πιάνει 4711 (το υψηλότερο που έχω πιάσει ποτέ)... Βγάζει FS (επίσης το υψηλότερο score με αυτά τα ρολόγια στην κάρτα), αλλά κολλάει και με πετάει στο TS. Περιμένω τώρα να κρυώσει, λίγο, να ξανατρέξω το τελευταίο σου. Εκείνο το tCKE=1, πάντως, κάπως μου κάθεται. Θα κάνω και 1-2 δοκιμές με 8.
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Προφανώς...για τον πειραματισμό και μόνο ασχολούμαστε (και για να πιάσω το 1ο single V56 gpu score στο FS...αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία). Πάντως, κάνει λίγο ότι γουστάρει ο υπολογιστής μου σήμερα. Τρέχω το προτελευταίο σου προφίλ, πιάνει 4650 περίπου στο Super, με εντελώς κρύο σύστημα. Τρέχω το τελευταίο σου, μόνο 5' μετά (ακόμα δεν έχει πιάσει χαμηλές θερμοκρασίες η κάρτα), βγάζει 4670...ξανατρέχω το προτελευταίο σου, πιάνει 4711 (το υψηλότερο που έχω πιάσει ποτέ)... Βγάζει FS (επίσης το υψηλότερο score με αυτά τα ρολόγια στην κάρτα), αλλά κολλάει και με πετάει στο TS. Περιμένω τώρα να κρυώσει, λίγο, να ξανατρέξω το τελευταίο σου. Εκείνο το tCKE=1, πάντως, κάπως μου κάθεται. Θα κάνω και 1-2 δοκιμές με 8. Δοκίμασε να αλλάξεις ότι σου φαίνεται πολύ χαμηλό ναι. Μήπως πρέπει απλά να ανεβάσεις λίγο την τάση του soc?
Πέτρος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δοκίμασε να αλλάξεις ότι σου φαίνεται πολύ χαμηλό ναι. Μήπως πρέπει απλά να ανεβάσεις λίγο την τάση του soc? Μπορεί, ναι...αλλά τί θα μου προσφέρει, τελικά? Ο σκοπός είναι να βρω το καλύτερο για το εκάστοτε προφίλ, όχι να "χαλάσω" τα προφίλ μου.
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Μπορεί, ναι...αλλά τί θα μου προσφέρει, τελικά? Ο σκοπός είναι να βρω το καλύτερο για το εκάστοτε προφίλ, όχι να "χαλάσω" τα προφίλ μου. Σωστό και συτο
kostas_anes Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 35 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Καλά στην πραγματικότητα η διαφορές δεν είναι και τπτ το ιδιαίτερο. Eγω δυστυχως δεν εχω χρονο να ασχοληθω στην 480.... Εκει πιστευω θα φανουν διαφορες μιας και ειναι αρκετα bandwidth starved τσιπακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα