Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, outlaw star είπε

Μπα, δεύτερη κάρτα δεν παίζει, θα γυρίσω το διακόπτη στο δεύτερο bios.. thx!

H και αυτο. Δεν εχουν ολες, γι αυτο ειπα να το παιξω safe.

• Απαντ. 790
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Σε προλαβα ^_^

Έχε χάρη που έψαχνα το βιντεάκι αλλιώς...:P

3 λεπτά πριν, outlaw star είπε

Μάγκες σας ευχαριστώ!!!! Είστε υπέροχοι :P 

Oh stop it you...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπα, τίποτα μου πέταξε αυτό 

Τα παρατάω :P edit : ξέχασα το -f το έβαλα και αυτό πατάω enter αλλά δεν κάνει τίποτα. Νομίζω ότι είναι σημάδια να εγκαταλείψω :P

Untitled.jpg

Επεξ/σία από outlaw star
Δημοσ.

Οκ αλλά από περιέργεια: όταν έβαλες όλη την εντολή σωστά γιατί αυτό είναι το νόημα, το f που δεν έβαλες στη εικόνα αγνοεί το mismatch και κάνει forced το φλασάρισμα, τι σφάλμα σου έβγαλε;

Δημοσ.

Επισυνάπτω τι μου βγάζει, αφού πατάω enter

Untitled1.jpg

Xoxoxoxo 

Το λάθος μου ήταν ότι δεν ήθελε όνομα atiflash, αλλά amdvbflash, έτσι το λέει στην καινούργια version.

Και πάλι σας ευχαριστώ, για τον χρόνο σας και για τις οδηγίες, πείτε τώρα πόσο ρεύμα να δώσω στη μνήμη και με τι συχνότητα να παίξω? :P :P 

1.gif

• Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, outlaw star είπε

Επισυνάπτω τι μου βγάζει, αφού πατάω enter

Untitled1.jpg

Xoxoxoxo 

Το λάθος μου ήταν ότι δεν ήθελε όνομα atiflash, αλλά amdvbflash, έτσι το λέει στην καινούργια version.

Και πάλι σας ευχαριστώ, για τον χρόνο σας και για τις οδηγίες, πείτε τώρα πόσο ρεύμα να δώσω στη μνήμη και με τι συχνότητα να παίξω? :P :P 

1.gif

Η μνημη δεν παιρνει ρευμα, εκτος και αν το μονταρεις μεσω BIOS. Το ρευμα του memory controller πειραζεις. Οσο θες, να τον καψεις με αυτες τις τασεις αδυνατο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν επισυναπτόμενα το μέγιστο score πριν flasharo και τώρα το νέο με vega 64 bios

Διαφορές : Κατανάλωση πήγε στα 283 watt, από 250 που ήταν πριν. Έχω την εντύπωση ότι τα 250 watt στην ref 56 τουλάχιστον είναι το όριο. 

Max temps : πυρήνας 68 (νομίζω καλά), hbm 70 (ίσως λίγο ψηλά, αλλά δε νομίζω ότι στα παιχνίδια θα στρεσάρεται η κάρτα τόσο πολύ).

Τα θετικά : πυρήνας σταθερά λίγο πάνω από τα 1600 (πριν πάντα max 1590), η μνήμη από τα 980 που είχε ταβάνι... τώρα στα 1110, και θέλω τη γνώμη σας, μήπως να δοκιμάσω και παραπάνω.

Επίσης το ρεύμα που έχω δώσει στη ''μνήμη'' μέσω wattman είναι 1100mv είναι safe? (βασικά μόλις πάτησα manual στο wattman είχε αυτή τη ρύθμιση και το άφησα)

Superposition_Benchmark_v1.1_4517_1555221110.png

Superposition_Benchmark_v1.1_4657_1556184310.png

Επεξ/σία από outlaw star
  • Like 4
Δημοσ.

Δοκίμασε 1000-1050 απλά δες μη σου πέφτει η μνήμη. (εγώ 1000 το χα). Αν δεν την παλεύεις από temps, κάνε uv στον πυρήνα και ρίξε power limit. Που το έχεις τώρα στο 50; Αν ναι δοκίμασε λχ 30 να δεις αν έχεις απώλειες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νερό η καρτούλα, όλα οκ, απλά (μου το έκανε και πριν), ώρες - ώρες το gpu διαβάζει ενδείξεις ότι ναναι. (πχ θερμοκρασίες 1300 βαθμοί, power draw 3500 watt :P )

Έχετε καμία ιδέα; Να βάλω την παλαιότερη έκδοση του gpuz?

Πάντως πλέον από ότι καταλαβαίνω η κάρτα ανεβαίνει και άλλο, πλέον σε περιορίζουν οι θερμοκρασίες και το τροφοδοτικό  :P 

@akoinonitos με βλέπω το καλοκαίρι, που θα ανοίξει ο καιρός και θα πουλήσω την κορμάρα μου να μαζέψω κάνα φράγκο, γιατί τώρα είμαι τόσο άφραγκος που τρώω σκέτα μακαρόνια :P, να πάω σε νεράκι.

Ετοιμάσου για εγκατάσταση κερνάω σουβλάκια, μπύρες και φραπέ καραβίσιο, πολύ ανδρίλα λέμε 😛  

Επεξ/σία από outlaw star
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, outlaw star είπε

Νερό η καρτούλα, όλα οκ, απλά (μου το έκανε και πριν), ώρες - ώρες το gpu διαβάζει ενδείξεις ότι ναναι. (πχ θερμοκρασίες 1300 βαθμοί, power draw 3500 watt :P )

Έχετε καμία ιδέα; Να βάλω την παλαιότερη έκδοση του gpuz?

Πάντως πλέον από ότι καταλαβαίνω η κάρτα ανεβαίνει και άλλο, πλέον σε περιορίζουν οι θερμοκρασίες και το τροφοδοτικό  :P 

@akoinonitos με βλέπω το καλοκαίρι, που θα ανοίξει ο καιρός και θα πουλήσω την κορμάρα μου να μαζέψω κάνα φράγκο, γιατί τώρα είμαι τόσο άφραγκος που τρώω σκέτα μακαρόνια :P, να πάω σε νεράκι.

Ετοιμάσου για εγκατάσταση κερνάω σουβλάκια, μπύρες και φραπέ καραβίσιο, πολύ ανδρίλα λέμε 😛  

Υδορ ανικατε μαχαν! :lol:

Δημοσ.

Γατάκια με τις υδροψύξεις σας και τα σοφιστικέ σας συστήματα. 

Κοιτάξτε τι θα βάλω το καλοκαίρι να φυσάει πάνω στην κάρτα 133 cfm.

Και αν νομίζετε ότι η ref vega κάνει θόρυβο, απλά δείτε το βιντεάκι (2:04) https://www.youtube.com/watch?v=MiHRbVGN39M να δείτε τι σημαίνει ηχορύπανση.

Πολύ ανδρίλα λέμε :P 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, outlaw star είπε

Και αν νομίζετε ότι η ref vega κάνει θόρυβο, απλά δείτε το βιντεάκι (2:04) https://www.youtube.com/watch?v=MiHRbVGN39M να δείτε τι σημαίνει ηχορύπανση.

Στοκ απο FX μου χαρισε ενα ωραιο κοψιμο στα 5k RPM. R9 290X blower fan 10k RPM.

Οταν η AMD τα εκανε αυτα, εσεις τρωγατε ακομα βελανιδια....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, outlaw star είπε

Έχω τρεις ίδιους πάνω στην υδροψυξη. Δουλεύουν αθόρυβα... στα 600rpm. Στα 3000 αν είχε ροδάκια ο υπολογιστής θα προχωρούσε. Ωραίος και ο Delta 252CFM, 6000rpm. Κόβει και καρότα άμα λαχει. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...