Sheogorath Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Το φανακι πιανει κυριολεκτικα το 1/4 της φωτογραφιας κατω αριστερα Απο θερμοκρασιες ειναι υπερκομπλε, στους 38 μαξ. Μπορει να την βαλω σε peltier αυριο ετσι για να δω τι μπορει να κανει σε subzero. Eυχαριστω για αλλη μια φορα τον @akoinonitos για την δωρεα του! Damn τόσο μεγάλο που το αγνόησα 1
kostas_anes Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Damn τόσο μεγάλο που το αγνόησα H πλακα ηταν οτι ημουν προετοιμασμενος να κανω ghetto-rig καμια stock του 8350 (η οποια εχει υπηρετησει σε πολλες καρτες), αλλα η καταναλωση της καρτας ειναι πραγματικα αστεια. Οποτε με ενα φανακι ξεμπερδεψα. Φυσικα μολις ανακαλυψα πως υπαρχει και 64bit variant της ιδιας καρτας (που μαντεψτε, ωωω ναι, δινει +100% επιδοσεις) και δεν παιζει να κατεβω στον διαγωνισμο με την 32αρα αν θελω να πω οτι κανω κατι. Οποτε on hold το project μεχρι να προμηθευτω μια 64αρα.... 😕 Well, τουλαχιστον μπορω να παρω τα Hardware record με αυτην στο HWbot.. 1
kostas_anes Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον εχουμε και λεμε. Pencil mod στην τυχη στην 5450 (γιατι ναμαστε καλα τα datasheets των controller δεν ειναι public) και παραδοξως το πετυχα. 1.25V τωρα απο τα 1.03 που εδινε αρχικα, το οποιο ισουται με ενα σεβαστο +220MHz OC σε σχεση με πριν. Και +10C στα temps αλλα και παλι τοπαρει 48 οποτε κλαιν 😁 Eχω αρχισει να παιρνω φαλλαγι τους γερμανους που κατεχουν ολο το page της 5450, θα ενημερωσω μολις τελειωσω την.... "εκκαθαριση" Και ενα edit γιατι σας τα εχω πρηξει λιγο με τα ποστ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ VEGA ΚΑΙ ΠΑΜΕ 1V1 ΡΕ.... ΤΙ, ΦΟΒΑΣΤΕ? Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από kostas_anes 4 1
kostas_anes Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οκ τελειωσαμε το campaign και διωξαμε τον Γερμανο. Τουλαχιστον στα περισσοτερα (που εχω ορεξη να τρεξω). Ραφι τωρα η 5450, υπηρετησες αριστα. Εν αναμονη της 64 μου..... Λοιπον την εβαλα και σε Peltier, δεν εκανε τιποτα το τρελο. -10 σε idle στο περιπου, 10 σε load, δεν πηρα ουτε MHz (βαριεμαι να ανεβασω κι αλλο ταση). Το μονο που πηρα για τον κοπο μου ηταν ενα κομμενο δαχτυλο... Προσοχη στις στοκ των FX γιατι δαγκωνουν 😕 Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από kostas_anes 4 1
outlaw star Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει νόημα να flasharo ref vega 56 με samsung μνήμη (έτσι λέει το gpuz) με bios της vega 64? Η κάρτα τρέχει με 980 mhz τη μνήμη, και πυρήνας κάπου ανάμεσα στα 1550 με 1590. Στοκ κούλερ το βάζω στο θεό και γουστάρω βαρβατίλα θόρυβο, θερμοκρασίες μέχρι 68-69 max Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από outlaw star
Πέτρος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Θεωρητικά, μπορεί να κερδίσεις αρκετά στη μνήμη (>1100), αλλά με τέτοιες θερμοκρασίες θα τρως penalty στο ΗΒΜ...δεν είμαι σίγουρος πόσο θα αποδώσει. Οι ref, έχουν διακόπτη για διπλό BIOS? Αν ναι, κάνεις τη δοκιμή και αποφασίζεις.
outlaw star Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Θεωρητικά, μπορεί να κερδίσεις αρκετά στη μνήμη (>1100), αλλά με τέτοιες θερμοκρασίες θα τρως penalty στο ΗΒΜ...δεν είμαι σίγουρος πόσο θα αποδώσει. Οι ref, έχουν διακόπτη για διπλό BIOS? Αν ναι, κάνεις τη δοκιμή και αποφασίζεις. Ναι έχει διπλό bios. Sry η θερμοκρασία που έγραψα είναι πυρήνα, της HBM, σύμφωνα πάντα με το τι βλέπω από gpuz παίζει στα παιχνίδια max 45-50
Dantε Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Σου παιζει πιο χαμηλα η ΗΒΜ απο το πυρηνα?και σχεδον 20 βαθμους κιολας?
outlaw star Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Βάση του τι βλέπω στο gpuz στα παιχνίδια ναι. Λες να μη διαβάζει σωστά;;;; Πάω να φλασάρω και μου πετάει αυτό το μήνυμα subsystem id mismatch vega, και σταματάει. Oh well δεν παίρνω ρίσκα, καλή είναι και έτσι
chrisde Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, outlaw star είπε Πάω να φλασάρω και μου πετάει αυτό το μήνυμα subsystem id mismatch vega, και σταματάει. Oh well δεν παίρνω ρίσκα, καλή είναι και έτσι Ναι λογικό είναι. Άμα σε ενδιαφέρει μπορώ να σου πω πως να το κάνεις με cmd. (Ξέρω σε σκανδαλίζω τώρα) 1
outlaw star Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, chrisde είπε Ναι λογικό είναι. Άμα σε ενδιαφέρει μπορώ να σου πω πως να το κάνεις με cmd. (Ξέρω σε σκανδαλίζω τώρα) Παναθεμά σε Για πες και βλέπουμε...
kostas_anes Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, outlaw star είπε Παναθεμά σε Για πες και βλέπουμε... Ανοιγεις CMD με admin privileges Spoiler Πατας CD και το directory που εχεις το atiflash Spoiler Πατας atiflash -f -p τοονοματουαρχειουμαζιμετο.rom Spoiler Voila. Kαλο ειναι να εχεις μια 2η καρτα να βαλεις πανω σε περιπτωση που μπρικαρεις την Vega για να την ξαναφλασαρεις στα κανονικα της. Εκτος και αν εχεις καναν EEPROM programmer οπως εγω και το κανεις μεσα σε ενα 2λεπτο σε οτιδηποτε και να χρειαστει. Παρεμπιπτοντως το BIOS της 64αρας θα αυξησει την ταση στην HBM οποτε περιμενε μεγαλυτερα κλοκια. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από kostas_anes 1
chrisde Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τρέχεις cmd ως admin πηγαίνεις στο φάκελο του προγράμματος και γραφεις \atiflash -f -p 0 τοονοματουαρχειου.rom Δες και εδώ Εννοείται η ευθύνη δική σου μπλα μπλα μπλα... Υγ) Με πρόλαβε ο Kostas_anes οπότε αν γίνει κάτι κακό αυτός φταίει Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από chrisde 2
kostas_anes Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, chrisde είπε Τρέχεις cmd ως admin πηγαίνεις στο φάκελο του προγράμματος και γραφεις \atiflash -f -p 0 τοονοματουαρχειου.rom Δες και εδώ Εννοείται η ευθύνη δική σου μπλα μπλα μπλα... Σε προλαβα
outlaw star Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μπα, δεύτερη κάρτα δεν παίζει, θα γυρίσω το διακόπτη στο δεύτερο bios.. thx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα