akoinonitos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδες μηπως ξερει κανεις πως μπορω να εμποδισω το windows update να μου περναει με το ετσι θελω τον τελευταιο driver της amd? Λογω Liquid bios ειμαι αναγκασμενος να μεινω στον 19.1.1 για να δουλευει σωστα και μου σπαει τα νευρα Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από akoinonitos
outlaw star Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Τι εννοείς, με το έτσι θέλω, δε μπορείς να πατήσεις απόρριψη?? Εμένα πάντως το gpu z μου βγάζει ότι ναναι ενδείξεις, 3.500 watt κατανάλωση...
mpokwsths Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Στις 5/4/2019 στις 8:39 ΜΜ, Πέτρος είπε Έχω διαπιστώσει από 1ο χέρι (όπως και αρκετοί άλλοι) πως οι 56ρες έχουν πιο "σφικτές" μνήμες από τις 64ρες, και για ίδιους χρονισμούς έχεις καλύτερα αποτελέσματα (με 56). Με το 64ρι BIOS, έχασα από εκεί, μέχρι τα 1020-1040, και κάτι ψιλοκέρδισα μετά. Ισχύει αυτό; Χμμμ, έτσι εξηγείται ότι Vega 64 κατεβασμένη στα ρολόγια (και πυρήνα και μνήμης) της 56, αν και με παραπάνω SP, ήταν στα ίδια ή και 1% πιο αργή. Αυτό στους drivers δε βελτιώνει την κατάσταση;
Dantε Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, akoinonitos είπε Ρε παιδες μηπως ξερει κανεις πως μπορω να εμποδισω το windows update να μου περναει με το ετσι θελω τον τελευταιο driver της amd? Λογω Liquid bios ειμαι αναγκασμενος να μεινω στον 19.1.1 για να δουλευει σωστα και μου σπαει τα νευρα Εχει επιλογη στα policies ,εκει που βρισκεται και για το windows update(εγω τα εχω στο manual ,ενω να ψαχνει για drivers το εχω απενεργοποιησει τελειως) 4 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Ισχύει αυτό; Χμμμ, έτσι εξηγείται ότι Vega 64 κατεβασμένη στα ρολόγια (και πυρήνα και μνήμης) της 56, αν και με παραπάνω SP, ήταν στα ίδια ή και 1% πιο αργή. Αυτό στους drivers δε βελτιώνει την κατάσταση; Αν το βαλεις στο 2,εχει μια ανεπαισθητη βελτιωση.Παντως με το Πετρο που ειχαμε τρεξει στα ιδια ρολογια τεστ,η 64αρα ηταν απο πανω.Μικρη διαφορα αν θυμαμαι καλα του 3-4%.
Πέτρος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Ισχύει αυτό; Χμμμ, έτσι εξηγείται ότι Vega 64 κατεβασμένη στα ρολόγια (και πυρήνα και μνήμης) της 56, αν και με παραπάνω SP, ήταν στα ίδια ή και 1% πιο αργή. Αυτό στους drivers δε βελτιώνει την κατάσταση; Όταν πέρασα το 64ρι BIOS στην 56ρα μου, για ακριβώς ίδιους χρονισμούς (και με ίδια ρολόγια να κρατάει), είχα σαφή-μετρήσιμη πτώση στα scores. Το ίδιο αναφέρουν και άλλοι φίλοι εδώ. Τώρα, τα 2 επίπεδα στους οδηγούς, άγνωστο τι καταφέρνουν. Υποτίθεται πως το 1 είναι λίγο πιο σφικτό σε timings, αλλά στην πράξη ελάχιστες οι διαφορές. 1
mpokwsths Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Dantε είπε Παντως με το Πετρο που ειχαμε τρεξει στα ιδια ρολογια τεστ,η 64αρα ηταν απο πανω.Μικρη διαφορα αν θυμαμαι καλα του 3-4%. OK. Κατάλαβα. Άλλη μια από τις μαλακίες του Gamers Nexus. Από εδώ το είδα. 3 λεπτά πριν, Dantε είπε Αν το βαλεις στο 2,εχει μια ανεπαισθητη βελτιωση. 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Υποτίθεται πως το 1 είναι λίγο πιο σφικτό σε timings 🤣 Έχουμε testing να κάνουμε. Λογικά τα timings μπορούν να πειραχτούν με custom bios.
Πέτρος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, mpokwsths είπε OK. Κατάλαβα. Άλλη μια από τις μαλακίες του Gamers Nexus. Από εδώ το είδα. 🤣 Έχουμε testing να κάνουμε. Λογικά τα timings μπορούν να πειραχτούν με custom bios. Όπως βλέπεις, 3 ανθρώποι - 5 γνώμες. Ο καθένας πρέπει να βγάλει τα δικά του, από το δικό του σύστημα. Όλο έλεγα να το γυρίσω σε "2" και να δω τι θα βγάλει κι όλο το ξεχνούσα. Ευκαιρία.
Dantε Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Ειχα κανει δοκιμες και στο 1 και στο 2.Σιγουρα οι διαφορες πολυ μικρες και στο στατιστικο λαθος. Διαβασα λιγο,αλλου ελεγαν καλυτερο το 1 ,αλλου το 2,το αφησα στο 2 και δε ξανα ασχοληθηκα. Σιγουρα παντως και το 1 και το 2 καλυτερα απο το αυτοματο. 1
chrisde Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Όταν πέρασα το 64ρι BIOS στην 56ρα μου, για ακριβώς ίδιους χρονισμούς (και με ίδια ρολόγια να κρατάει), είχα σαφή-μετρήσιμη πτώση στα scores. Το ίδιο αναφέρουν και άλλοι φίλοι εδώ. Τώρα, τα 2 επίπεδα στους οδηγούς, άγνωστο τι καταφέρνουν. Υποτίθεται πως το 1 είναι λίγο πιο σφικτό σε timings, αλλά στην πράξη ελάχιστες οι διαφορές. Επιβεβαιώνω και εγώ τα λεγόμενα σου. Για να έχει νόημα το φλασάρισμα, θα πρέπει να ανέβει αρκετά η μνήμη (1050 τουλάχιστον). Για αυτό και δεν αξίζει αν δεν έχεις samsung μνήμες. Εγώ για παράδειγμα δεν τα φτάνω και οι επιδόσεις που κέρδισα ήταν ελάχιστες παρόλο που αύξησα κατά 100mhz τις μνήμες... 1
akoinonitos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, outlaw star είπε Τι εννοείς, με το έτσι θέλω, δε μπορείς να πατήσεις απόρριψη?? Εμένα πάντως το gpu z μου βγάζει ότι ναναι ενδείξεις, 3.500 watt κατανάλωση... οχι ειναι insider εκδοση και δεν εχει ουτε απορριψη ουτε απεγκατασταση... 22 λεπτά πριν, Dantε είπε Εχει επιλογη στα policies ,εκει που βρισκεται και για το windows update(εγω τα εχω στο manual ,ενω να ψαχνει για drivers το εχω απενεργοποιησει τελειως) Αν το βαλεις στο 2,εχει μια ανεπαισθητη βελτιωση.Παντως με το Πετρο που ειχαμε τρεξει στα ιδια ρολογια τεστ,η 64αρα ηταν απο πανω.Μικρη διαφορα αν θυμαμαι καλα του 3-4%. Το εψαξα απο εκει αλλα δεν γινεται ,απο τον οδηγο που βρηκα δεν μου εμφανιζει τα αρχεια που λεει ,μαλλον παλι λογω Insider ,ξανερα
Πέτρος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε οχι ειναι insider εκδοση και δεν εχει ουτε απορριψη ουτε απεγκατασταση... Το εψαξα απο εκει αλλα δεν γινεται ,απο τον οδηγο που βρηκα δεν μου εμφανιζει τα αρχεια που λεει ,μαλλον παλι λογω Insider ,ξανερα Έχει επιλογή το DDU που κόβει το αυτόματο κατέβασμα οδηγών. Btw...τί οδηγό σου κατεβάζει αυτόματα στην Insider? Της MS? Ξεκινά από 25. ή 26.?
akoinonitos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Έχει επιλογή το DDU που κόβει το αυτόματο κατέβασμα οδηγών. Btw...τί οδηγό σου κατεβάζει αυτόματα στην Insider? Της MS? Ξεκινά από 25. ή 26.? Ναι της Ms αλλα δεν θυμαμαι εκδοση τον περναει και παω και τον βγαζω και ξαναπερναω τον 19.1.1 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Έχει επιλογή το DDU που κόβει το αυτόματο κατέβασμα οδηγών. Btw...τί οδηγό σου κατεβάζει αυτόματα στην Insider? Της MS? Ξεκινά από 25. ή 26.? Το κοιταξα τωρα που πηγε να μου τον ξαναπερασει ,απο 26 ξεκιναει σχετιkα με τους χρονισμους της μνημης εγω δεν καταλαβαινω καμια διαφορα να πω την μαυρη αληθεια , εδω ειναι στοκ η μνημη 945mhz auto level1 level 2 Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από akoinonitos 1 1
Πέτρος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 @akoinonitos Σου περνάει οδηγό 26...? Ενδιαφέρον. Αν δεν κάνω λάθος, είναι οδηγός με υποστήριξη/συμβατότητα WDDM 2.6. Ως προς auto-1-2, αν και ήδη έδειξες, ας δείξω κι εγώ. TS auto TS 1 TS 2 FS auto FS 1 FS 2 Διαφορές πραγματικά αστείες, με το auto πάντα ελάχιστα (αδιάφορα) χαμηλότερα. 2
Dantε Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Aλλου βγαινει το 1 πανω αλλου το 2.Αλλα για αστειες οντως διαφορες.Στο auto να μη το χετε και βαλτε το και στο 1,5
Πέτρος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 @akoinonitos, και πάλι... Εσένα γιατί σου βγάζει 26.χχχ οδηγό από WU και εμένα όχι? Insider (Slow), είμαι. Το τσέκαρα, του επιτρέπω να κατεβάζει οδηγούς από εκεί, αλλά τίποτα. Εσένα, στο κάνει κι αυτόματα, μάλιστα? Παίζει να είναι παλιότερη έκδοση (ημερολογιακά) από τον 19.4.1 WHQL που έχω εγώ απάνω και για αυτό δεν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα