Dantε Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Συνηθως στα 250-260 παιζει. Τσιμπαει και παραπανω αναλογα το game και τη σκηνη. Το dmc πχ του δινει και καταλαβαινει.
Occultist Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Κακιούλες... Τί κατανάλωση έχεις σε gaming? Ναι, επειδή τα συστήματα που έχουμε εδώ τα παίρνει ο χαρακτηριστικός καρμίρης με τη ΔΕΗ και προπάντων ο μέγας οικολόγος...
Lelosxxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, akoinonitos είπε Έχεις tesselation off οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω.Τρεξε το τεστ με default settings default settings ειναι νομιζω αν αλαξεις κατι δεν σου βγαζει σκορ
Πέτρος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, Dantε είπε Συνηθως στα 250-260 παιζει. Τσιμπαει και παραπανω αναλογα το game και τη σκηνη. Το dmc πχ του δινει και καταλαβαινει. Ok, δεν είναι κακό για τις επιδόσεις που λογικά δίνει. 2 ώρες πριν, Occultist είπε Ναι, επειδή τα συστήματα που έχουμε εδώ τα παίρνει ο χαρακτηριστικός καρμίρης με τη ΔΕΗ και προπάντων ο μέγας οικολόγος... Ποιός είπε ότι αυτό με ενδιαφέρει? Έχει να κάνει με θερμότητα-θερμοκρασία, με δείκτη επιδόσεων (αν θες), με δικό μου κόλλημα, με οτιδήποτε εκτός από το λογαριασμό της ΔΕΗ.
kostas_anes Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Lelosxxx είπε default settings ειναι νομιζω αν αλαξεις κατι δεν σου βγαζει σκορ Το εχεις πειραγμενο απο driver. Στα 24/7 κλοκια του συστηματος : https://www.3dmark.com/3dm/35110186 Με Tesselation off : https://www.3dmark.com/3dm/35110331 1000 ποντοι πανω το GPU score mate. Παρεμπιπτοντως εκανα το καλυτερο σκορ με 480 και 1400... ποσο πληβειοι πρεπει να ειναι οι αλλοι xD? Nα πω οτι ετρεχα στα 1550-1570 παει στο καλο... Επισης 1000 ποντους κατω απο το result του der8auer με 480... Ο τυπος την τρεχει στα 1600/2300 σε LN2 και ειμαι μονο 6 FPS πισω στο Graphics Test 2 (στο 1 βγαζουμε ακριβως ιδια FPS). What? Drivers υποθετω? Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από kostas_anes
Lelosxxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 στο firesrike αμα δεν πειραξεις τα settings στο εχει στο 5 θα κανω ενα με κλειστο Tesselation και ανεβαζω...
Occultist Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Ok, δεν είναι κακό για τις επιδόσεις που λογικά δίνει. Ποιός είπε ότι αυτό με ενδιαφέρει? Έχει να κάνει με θερμότητα-θερμοκρασία, με δείκτη επιδόσεων (αν θες), με δικό μου κόλλημα, με οτιδήποτε εκτός από το λογαριασμό της ΔΕΗ. Δηλαδή, εσύ παίζεις παιχνίδια και βάζεις κάτω τους δείκτες; Το "κακία" που πέταξες, σημαίνει ότι και καλά του την λες του άλλου επειδή καίει περισσότερο - χέστηκε, να ξέρεις, για το πόσο καίει. Αυτά είναι για να έχει να λέει ο linus... 2 ώρες πριν, Lelosxxx είπε default settings ειναι νομιζω αν αλαξεις κατι δεν σου βγαζει σκορ Σου βγάζει κανονικά σκορ - δεν πιάνει τις αλλαγές από driver. 1 ώρα πριν, kostas_anes είπε Επισης 1000 ποντους κατω απο το result του der8auer με 480... Ο τυπος την τρεχει στα 1600/2300 σε LN2 και ειμαι μονο 6 FPS πισω στο Graphics Test 2 (στο 1 βγαζουμε ακριβως ιδια FPS). What? Drivers υποθετω? Όχι. Καλά τα βλέπεις. Απλώς, κάποια πράγματα γίνονται για να εξαντλήσεις τα tolerances και για λόγους εντυπωσιασμού, ενώ στον μέσο αούγκανο που βλέπει ένα βίντεο και τη βλέπει προ, δίνεται η εντύπωση ότι η κάρτα θα αρχίσει να χέζει πυρίτιο... Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από Occultist 1
Lelosxxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, kostas_anes είπε Το εχεις πειραγμενο απο driver. Στα 24/7 κλοκια του συστηματος : https://www.3dmark.com/3dm/35110186 Με Tesselation off : https://www.3dmark.com/3dm/35110331 1000 ποντοι πανω το GPU score mate. Παρεμπιπτοντως εκανα το καλυτερο σκορ με 480 και 1400... ποσο πληβειοι πρεπει να ειναι οι αλλοι xD? Nα πω οτι ετρεχα στα 1550-1570 παει στο καλο... Επισης 1000 ποντους κατω απο το result του der8auer με 480... Ο τυπος την τρεχει στα 1600/2300 σε LN2 και ειμαι μονο 6 FPS πισω στο Graphics Test 2 (στο 1 βγαζουμε ακριβως ιδια FPS). What? Drivers υποθετω? εχω βγαλει τον catalyst δεν το βγαζει κατο δεξια στα windows γιατι ειχα ασταθιες με το oc kai undervolt τωρα ειναι ολα μια χαρα...το Tesselation απο που το πιραζεις?
Πέτρος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, Occultist είπε Δηλαδή, εσύ παίζεις παιχνίδια και βάζεις κάτω τους δείκτες; Το "κακία" που πέταξες, σημαίνει ότι και καλά του την λες του άλλου επειδή καίει περισσότερο - χέστηκε, να ξέρεις, για το πόσο καίει. Αυτά είναι για να έχει να λέει ο linus... Το νήμα φτιάχτηκε για πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Ο μόνος που έχει μπει μέχρι τώρα για "να την πει" στον οποιονδήποτε, είσαι εσύ. Οι υπόλοιποι, κοιτάμε πως να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό...για άλλον max επιδόσεις σε απόλυτους αριθμούς, για άλλον ησυχία, για άλλον οτιδήποτε τον ενδιαφέρει ή του έκανε σήμερα-τώρα "κλικ". Τις εμπειρίες και τις γνώσεις που αποκτούμε ανταλλάσσουμε, τα προβλήματά μας σχολιάζουμε. Όσο για το υπογραμμισμένο, ναι. Ακριβώς αυτό κάνω. Για την οποιαδήποτε παραξενιά μου, έχω βάλει ένα όριο στο κεφάλι μου, και κοιτάζω με τις ρυθμίσεις μου να είμαι 24/7 κάτω από μια χ κατανάλωση με τις μέγιστες επιδόσεις που μπορώ για αυτή να πάρω. Θες να την κόψεις την επίθεση, αν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να συνεισφέρεις?
Dantε Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, Occultist είπε Δηλαδή, εσύ παίζεις παιχνίδια και βάζεις κάτω τους δείκτες; Το "κακία" που πέταξες, σημαίνει ότι και καλά του την λες του άλλου επειδή καίει περισσότερο - χέστηκε, να ξέρεις, για το πόσο καίει. Αυτά είναι για να έχει να λέει ο linus... Σου βγάζει κανονικά σκορ - δεν πιάνει τις αλλαγές από driver. Όχι. Καλά τα βλέπεις. Απλώς, κάποια πράγματα γίνονται για να εξαντλήσεις τα tolerances και για λόγους εντυπωσιασμού, ενώ στον μέσο αούγκανο που βλέπει ένα βίντεο και τη βλέπει προ, δίνεται η εντύπωση ότι η κάρτα θα αρχίσει να χέζει πυρίτιο... Το κακια για τους drivers το ανεφερε. 2
akoinonitos Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Το νήμα φτιάχτηκε για πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Ο μόνος που έχει μπει μέχρι τώρα για "να την πει" στον οποιονδήποτε, είσαι εσύ. Οι υπόλοιποι, κοιτάμε πως να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό...για άλλον max επιδόσεις σε απόλυτους αριθμούς, για άλλον ησυχία, για άλλον οτιδήποτε τον ενδιαφέρει ή του έκανε σήμερα-τώρα "κλικ". Τις εμπειρίες και τις γνώσεις που αποκτούμε ανταλλάσσουμε, τα προβλήματά μας σχολιάζουμε. Όσο για το υπογραμμισμένο, ναι. Ακριβώς αυτό κάνω. Για την οποιαδήποτε παραξενιά μου, έχω βάλει ένα όριο στο κεφάλι μου, και κοιτάζω με τις ρυθμίσεις μου να είμαι 24/7 κάτω από μια χ κατανάλωση με τις μέγιστες επιδόσεις που μπορώ για αυτή να πάρω. Θες να την κόψεις την επίθεση, αν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να συνεισφέρεις? Τσάμπα προσπαθείς...
Occultist Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Το νήμα φτιάχτηκε για πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Ο μόνος που έχει μπει μέχρι τώρα για "να την πει" στον οποιονδήποτε, είσαι εσύ. Οι υπόλοιποι, κοιτάμε πως να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό...για άλλον max επιδόσεις σε απόλυτους αριθμούς, για άλλον ησυχία, για άλλον οτιδήποτε τον ενδιαφέρει ή του έκανε σήμερα-τώρα "κλικ". Τις εμπειρίες και τις γνώσεις που αποκτούμε ανταλλάσσουμε, τα προβλήματά μας σχολιάζουμε. Όσο για το υπογραμμισμένο, ναι. Ακριβώς αυτό κάνω. Για την οποιαδήποτε παραξενιά μου, έχω βάλει ένα όριο στο κεφάλι μου, και κοιτάζω με τις ρυθμίσεις μου να είμαι 24/7 κάτω από μια χ κατανάλωση με τις μέγιστες επιδόσεις που μπορώ για αυτή να πάρω. Θες να την κόψεις την επίθεση, αν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να συνεισφέρεις? "Ανταλλαγή εμπειρίας και γνώσης", δε γίνεται με παραπληροφόρηση επιπέδου Γυμνασίου (και αν). Και σίγουρα όχι με χαριτωμενιές, σάπιο χιούμορ και μαγκίτσες, από τα οποία είναι πλούσιο όλο το νήμα "Ανταλλαγής εμπειρίας και γνώσης". Τεσπα, αν είναι να βάλεις και τα κλάματα, να φύγω.
akoinonitos Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Occultist είπε "Ανταλλαγή εμπειρίας και γνώσης", δε γίνεται με παραπληροφόρηση επιπέδου Γυμνασίου (και αν). Και σίγουρα όχι με χαριτωμενιές, σάπιο χιούμορ και μαγκίτσες, από τα οποία είναι πλούσιο όλο το νήμα "Ανταλλαγής εμπειρίας και γνώσης". Τεσπα, αν είναι να βάλεις και τα κλάματα, να φύγω. Spoiler αληθεια ρε μαγκα το προβλημα σου πιο ειναι ακριβως ? μηπως να σου παρουμε την αδεια τι νημα θα ανοιξουμε και τι θα συζητησουμε και θα ποσταρουμε? πηγαινε βγαλε τα ψυχολογικα σου αλλου... Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από akoinonitos
kostas_anes Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Eγω θα προτεινα να τσιλαρουμε λιγο γιατι εχει αρχισει να παιρνει ασχημη τροπη το πραγμα. Φορουμ ειναι, καθε λογης μουρλο θα βρεις. Εγω για παραδειγμα την εχω δει "extreme overclocker" κτλ και κυνηγαω αριθμους κατα κυριο λογο. Στα πανω σκορ ξερω γω τραβαγε το PC απο την πριζα ~250W στα graphics test. Μετα που ειπα να την τρεξω στα 1570 (εσβησε απο temps) ειδα η καταναλωση να εχει παει στα ~520W (θυμιζω με 480 αυτα). Αν αντιδορουσαν ολοι οπως σκεφτονται, ο Πετρος επρεπε να εχει κατεβει ηδη Πατρα να με βρει και να με καρυδωσει που εκανα την καρτα να τραβαει 400W απο τα 150 που εχει κανονικα. Αλλα ουτε που ασχοληθηκε. Ξερει, εχω την μουρλια μου, εχει την δικη του. Αλλος μπορει να θελει να τρεχει fanless ξερω γω και να προσπαθει να κανει τοσο Undervolt στον Βεγγο του που να του δινει ρευμα μονο απο το PCI-E slot. Ουτε μ@λ@κα θα τον πω, ουτε θα τον γελασω, ισα ισα θα τον βοηθησω για το γαμωτο, να δουμε ποσο Undervolt μπορει να φαει μεχρι να μην δουλευει πια, εστω και αν δεν θα φτασουμε τον στοχο μας ποτε. TL:DR Αφηστε τον καθενα να περασει καλα με το hardware του οπως νομιζει και οπως ο ιδιος την βρισκει . Hardware police δεν χρειαζομαστε, εκτος και αν καποιος ειναι καινουργιος και θελουμε να τον προστατεψουμε μην του μεινει τιποτα στο χερι. 2 ώρες πριν, Lelosxxx είπε Tesselation απο που το πιραζεις? Ειμαι απο λαπτοπ και δυστυχως δεν μπορω να σου στειλω screen γιατι εχει αγιο Intel HD. Αν μπεις στους drivers και πας στο Game tab, Global Settings, θα δεις σε ενα κουτακι να λεει Tesselation. Αυτο κανονικα πρεπει να ειναι στο ΑΜD optimized. Aν το εχεις αλλαξει σε ενα fixed value (off, 16x, 32x, 128x κτλ) τοτε στο παιρνει ακυρο το αποτελεσμα για ευνοητους λογους. Εσυ λοιπον το εχεις πειραγμενο. Οποτε δεν μπορουμε να παρουμε το αποτελεσμα σου σαν valid και να συγκρινουμε. Παρομοια φαση γινεται με το AA, AF, TF και αλλα πολλα. Σε μερικα benches επιτρεπεται να παιζεις με αυτα, σε αλλα οχι (ακολουθωντας παντοτε κανονες HWBot). 2 ώρες πριν, Occultist είπε Σου βγάζει κανονικά σκορ - δεν πιάνει τις αλλαγές από driver. Τις πιανει. Οπως ειδες αλλωστε απο το 2ο result μου, εβγαλα 1k παραπανω στο graphics score με tesselation off. Για αυτο και βγαζει και το warning οτι δεν ειναι valid Απο εμπειρια μου μπορω να σου πω οτι οι αλλαγες δεν πιανουν στα της Unigine απο Valley και μετα. 3DMark απο το 2001SE και μετα επηρεαζει κανονικα το rendering, οπως επισης και GFXBench αλλα και Catzilla Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από kostas_anes 2
Πέτρος Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σοβαρά, τώρα... Μηνύματα προκλητικά, μηνύματα προσβλητικά, μηνύματα που μόνο πρόβλημα έχουν σκοπό να δημιουργήσουν... Η αντίδραση της Σ.Ο. είναι να αλλάξει τον τίτλο του thread, 1.5 μήνα μετά τη δημιουργία του? Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από Πέτρος 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα