Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..Εχω ενα Honda Chally και εχω γραναζι 16-31..Θελω να μου σπαει στα 350 με 400 μετρα..Τι γραναζομα μπορω να βαλω?Επισης εχω ακουσει οτι επειδη πισω η ροδα ειναι μκρη μπαινει μεχρι καποιο συγκεκριμενο νουμερο..Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα στα πόσα  μέτρα "σπάει" ;

Τι διαστάσεις έχει ο τροχός ;

Πόσες στροφές ανεβάζει το μοτόρι ;

Ποιο είναι το διάγραμμα ροπής και ισχύος ;

Ποιες είναι οι σχέσεις μετάδοσης του κιβωτίου ταχυτήτων ;

Οι "κόντρες" είναι επιστήμη και μαθηματικά  και όχι απλά βάλε το μεγαλύτερο καρμπυρατέρ και το "κοντύτερο" διαφορικό όπως κάνει ο "μαστρομπάμπης ο στριφτοκαύτης"  ....

Επεξ/σία από nik0laus
  • Like 1
Δημοσ.

Βάλε ένα μοτεράκι από lifan 110 

Στα 50cc ,και να μακρύνεις το γραναζωμα  θα σου κρεμάει εάν και δεν πιστεύω να αξίζει. Άμα θες πιο γρήγορο πάρε ένα παπι και κρατά το challaky για κοντινές αποστάσεις

Θυμάμαι ήταν το πρώτο  μηχανάκι που έχω οδηγήσει πιτσιρικάς στο χωριό έσπαγε Στην πρώτη κατηφόρα που έβρισκες χαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε τι του λέτε του παιδιού??!? Παλικάρι μου, υπάρχουν κ άλλοι τρόποι να βγάλεις το χαρτζιλίκι σου, που εμπεριέχουν λιγότερο κίνδυνο για σένα κ για τους γύρω σου.

Πόσο μάλλον με πειραγμενο τσαλάκι (η με ντράγκστερ πάπια σε διαφορετική περίπτωση) που είσαι ενα κλικ παραπάνω φτερό στον άνεμο.

Δεν είναι καλός τρόπος να γίνεις χεράς έτσι.

Κάνε υπομονή κ οικονομία, μάζευε το χαρτζιλίκι κ ύστερα πάρε το πρώτο σου motard, να το βάζεις πίστα (αν είσαι Αθήνα, τα Μέγαρα είναι δίπλα) κ να κάνεις χρόνους, να τρελενεσαι...πίστεψε με, έχει κ εκεί πολύ ανδρεναλινη η υπόθεση.

Πάντα μέσα στον εξοπλισμό σου κ πάντα όρθιος απο εμένα.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Ρε τι του λέτε του παιδιού??!? Παλικάρι μου, υπάρχουν κ άλλοι τρόποι να βγάλεις το χαρτζιλίκι σου, που εμπεριέχουν λιγότερο κίνδυνο για σένα κ για τους γύρω σου.

Πόσο μάλλον με πειραγμενο τσαλάκι (η με ντράγκστερ πάπια σε διαφορετική περίπτωση) που είσαι ενα κλικ παραπάνω φτερό στον άνεμο.

Δεν είναι καλός τρόπος να γίνεις χεράς έτσι.

Κάνε υπομονή κ οικονομία, μάζευε το χαρτζιλίκι κ ύστερα πάρε το πρώτο σου motard, να το βάζεις πίστα (αν είσαι Αθήνα, τα Μέγαρα είναι δίπλα) κ να κάνεις χρόνους, να τρελενεσαι...πίστεψε με, έχει κ εκεί πολύ ανδρεναλινη η υπόθεση.

Πάντα μέσα στον εξοπλισμό σου κ πάντα όρθιος απο εμένα.

Μάλιστα δηλαδή εσύ κατάλαβες ότι του απάντησα έχοντας καταλάβει ότι το θέλει για dragster.. δεν έγραψε ότι θέλει για ντραγκστεριες εγώ κατάλαβα ότι θέλει απλά να μακρύνει το σασμάν για να έχει λίγο μεγαλύτερη τελική... Που να φανταστώ ότι θέλει το τσαλακι για 0-400...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, christopher0016 είπε

Μάλιστα δηλαδή εσύ κατάλαβες ότι του απάντησα έχοντας καταλάβει ότι το θέλει για dragster.. δεν έγραψε ότι θέλει για ντραγκστεριες εγώ κατάλαβα ότι θέλει απλά να μακρύνει το σασμάν για να έχει λίγο μεγαλύτερη τελική... Που να φανταστώ ότι θέλει το τσαλακι για 0-400...

Εγώ πάλι διαβάζοντας "Θελω να μου σπαει στα 350 με 400 μετρα..", σε dragster πήγε το μυαλό μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Εγώ πάλι διαβάζοντας "Θελω να μην σπαει στα 350 με 400 μετρα..", σε dragster πήγε το μυαλό μου.

Άμα το διάβαζες έτσι δεν θα πήγαινε  😂😂 😂😂😋

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Απλά θέλω να σπαει στα 400 μέτρα για καμοια κόντρα όχι για dragster και τέτοια..Απλά δεν θέλω να μου σπάει πολύ νωρίς μέχρι και σε βόλτα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Giorgos Vossos είπε

Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Απλά θέλω να σπαει στα 400 μέτρα για καμοια κόντρα όχι για dragster και τέτοια..Απλά δεν θέλω να μου σπάει πολύ νωρίς μέχρι και σε βόλτα

Αν βάλεις πρωτη το δώσεις τερμα και δεν αλλαξεις ταχύτητα πιστεύω μέχρι τα 300 μέτρα θα έχει σπάσει. 

Τι δεν εννοούσες αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Giorgos Vossos είπε

Αποφάσισε τελικά θες η δεν θες να σου σπάει  νωρίς;;  Οι άλλοι από πάνω το κάνανε dragster...😂😂 τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουν ότι έγραψες λάθος.. Τι μοτέρ φοράς;

Ps τι κόντρα να κάνεις με το τσαλακι πλάκα κάνεις; 

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, opcorsa είπε

κατσε διαβασε ρε καγκουρα μπας και πας ποτε μπροστα

μου θες και κοντρες με το chally των 6 ιππων

Που τα είδες τα 6 χαχα. 

Κόντρες με το τσαλακι θα τρελαθουμε τελείως χαχα εδώ οι άλλοι πιστεύουν ότι βγάζει λεφτά από ντραγκστερ. Απλά κλαίω στο  αυτό-μοτο αυτού του φόρουμ😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...