athlonmarian Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Γεια σας εχω αγορασει BAYANGTOYS X22 .Το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω το κινητο μου ενα lemax2 με την camera απο το drone.Ψαχνοντας λιγο βρηκα οτι η camera εκμπεμπει στα 5.8ghz ενω το τηλεφωνο μου στα 2.4 και 5 ghz αντιστοιχα.Οσο και να προσπαθησα δεν μπορεσα να συνδεθουν μεταξυ τους μεσω wifi για να λειτουργησει και η εφαρμογη.αγορασα επισης και το machine ROTG01 UVC OTG 5.8 αλλα και παλι δεν μπορεσαν να συνδεθουν μεταξυ τους.Ανοιγοντας την camera διαπιστωσα οτι μια μικρη καλωδιοταινια ειναι κομμενη και γιαυτο μαλλον δεν λειτουργει η camera.Σκεφτομαι να παρω μια αλλη. Τι μπορειτε να μου προτεινετε?Απαραιτητα πρεπει να εχει real time video 1080p και να συνδεετε με το κινητο για να βλεπεις οταν το πετας αλλα και να μπορω να αποθηκευσω φωτογραφια και video.Σας ευχαριστω πολυ
zx1234r Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Όπως βλέπω τις φωτογραφίες απο το drone, η κάμερα φαίνεται να είναι στο ίδιο μέγεθος με όλες τις fpv. Εγώ έχω παίξει με αυτή και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Και φυσικά συνδέεται κανονικά με κινητό. https://www.amazon.de/gp/product/B079L6DCK5/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o04_s00?ie=UTF8&psc=1
athlonmarian Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Σε ευχαριστω πολυ θα ηθελα να μου πεις αν ξερεις ποια ειναι περιπου η αποσταση συνδεσης με το κινητο.ειναι σημαντικο αφου θα παει σε drone.επισης εχω βρει απο EBAY αυτην sj9000 hd 1080p 4k και εχει την μιση τιμη
kostasbm Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 το καλωδιο απο τη καμερα προς το drone πως ειναι ???βγαλε καμμια φωτο και βγαλε και απο το χαλασμενο κομματι μη βαζεις ακριβες μηχανες πανω σε αυτο το drone παρε καμμια φτηνη sj η αποσταση που μπορεις να βλεπεις εξαρταται με τι ισχυ εκπεμπει το δρονε την εικονα και οχι απο το τηλεφωνο σου....
athlonmarian Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 ευχαριστω παιδες τελικα αγορασα μια Campark 4k touchscreen για να βγαζω καμια φωτογραφια και βιντεο γιατι η δικη του camera δεν ειναι καλη και αφου εχω το eachine fpv receiver αγορασα και ts5828 fpv transmitter and 1000tvl camera module για να εχω εικονα για οδηγηση του drone σε αποσταση και real time
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα