karetsos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 ήθελα να ξερα ποιος παίρνει ακόμη alcatel... τι προσφέρει πλέον αυτή εταιρία..; ποιότητα (όχι), vfm (όχι), design (όχι), innovation (όχι), brand name (όχι) τα τηλέφωνά της μπορώ να τα χαρακτηρίσω απλώς "φτηνιάρικα"... 1
GrigM Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, karetsos είπε ήθελα να ξερα ποιος παίρνει ακόμη alcatel... τι προσφέρει πλέον αυτή εταιρία..; ποιότητα (όχι), vfm (όχι), design (όχι), innovation (όχι), brand name (όχι) τα τηλέφωνά της μπορώ να τα χαρακτηρίσω απλώς "φτηνιάρικα"... Είσαι απ αυτούς που σπάνε για πλάκα καθρέπτες κ περνάνε έτσι απλά κάτω από σκάλες; Τι είναι αυτά που λες; Κατσε τώρα να σου τη πέσουν οι 3-4 μοϊκανοί, που θα σου μάθουν πως 1+1 κάνουν 2 κ πως το 100ευρο κινητό σε κάνει την ίδια δουλειά με το iPhone, το Samsung, το LG, το One+, τον υπέρυπολογιστή της ΝΑΣΑ, αλλά και στη κάνει χωρίς να έχεις τον φόβο μη σε σπάσει άμα σε πέσει κάτω, αφού η ζημιά θα είναι μόνο 100€ άρα στη τιμή μιας ναυαρχίδας παίρνεις 7 τέτοια τουλάχιστον κ άρα με την απλή μέθοδο της μπακαλοπροσθεσης θα έχεις κ τουλάχιστον 7 φορές καλύτερη απόδοση γιατί 7 SD400 σίγουρα μπορούν να νικήσουν ΕΝΑΝ SD 845.
dkstopo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Οι περισσότεροι που θάβουν τα φτηνά κινητά πρέπει να μην έχουν πληρώσει ποτέ κινητό με χρήματα που κέρδισαν οι ίδιοι. δεν βλέπω κανα τζιμανι της τεχνολογίας εδώ μέσα να μας λέει γιατί να διαλέξει κάποιος το χ κινητό από ψ που κάνει 150 ευρώ ας πούμε. και όλοι εσείς που τα απορρίπτεται φαντάζομαι ότι κυκλοφορείται με Mercedes και όχι με Hyudaid 15 ετειας και παπιά της κακιάς ώρας. 1
George228Sk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Βγάζουν συσκευές που κάνουν «παπάδες», γκρινιάζετε για το ότι είναι πανάκριβες Βγάζουν οικονομικές, δε σας αρέσουν. Με notch δε σας αρέσουν. Χωρίς notch δε σας αρέσει το πως τοποθετούν την μπροστινή κάμερα. Αν ποτέ βγάλουν κινητό που να φτιάχνει και καφέ, σίγουρα δε θα σας τον κάνει ωραίο. Haters for life! 2
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, dkstopo είπε Οι περισσότεροι που θάβουν τα φτηνά κινητά πρέπει να μην έχουν πληρώσει ποτέ κινητό με χρήματα που κέρδισαν οι ίδιοι. δεν βλέπω κανα τζιμανι της τεχνολογίας εδώ μέσα να μας λέει γιατί να διαλέξει κάποιος το χ κινητό από ψ που κάνει 150 ευρώ ας πούμε. και όλοι εσείς που τα απορρίπτεται φαντάζομαι ότι κυκλοφορείται με Mercedes και όχι με Hyudaid 15 ετειας και παπιά της κακιάς ώρας. Αυτες τις εξυπναδες να μην γραφατε ορισμενοι και κυριολεκτικα τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα. 1)Σχολιαζουμε σε τεχνολογικο forum που ολο και καποιοι θα εχουν δουλεψει και θα ξερουν τι ρολο τραβανε τα φθηνοτερα κινητα. 2)Απο προσωπικη εμπειρια λοιπον και εγω σου λεω οτι οποιοδηποτε κινητο στα χρηματα αυτα κατω απο Redmi6(των 100ευρω αυτη την στιγμη) σε βαθος χρονου θα σερνεται,ποσο μαλλον με μολις 1gb ram.Ιδανικα μιλαμε για Redmi note 5/note6/mia2 στα χρηματα αυτα,οτι καλυτερο με τεραστια διαφορα οχι μονο σε επιδοσεις αλλα και σε μπαταριες και καμερες. 3)Μα δεν κραζουμε τα φθηνοτερα κινητα και σπρωχνουμε τον κοσμο να αγορασει πχ κινητα των 300+ευρω. Απλα λεμε οτι στα χρηματα αυτα υπαρχουν και καλυτερες επιλογες κυριως απο Xiaomi πλευρα που μεχρι 250ευρω παιζει μπαλα μονη της στην Ελληνικη αγορα. Πηγαινε αγορασε εσυ το φθηνο κινητο με τον Media tek επεξεργαστη και το 1gb ram και αν παρει εστω και 1 μεγαλη αναβαθμιση(ή και γενικα αναβαθμισεις)ελα μετα να μας πεις αν ημασταν υπερβολικοι ή οχι. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από Fulgore 5 4
bill987 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, dkstopo είπε Οι περισσότεροι που θάβουν τα φτηνά κινητά πρέπει να μην έχουν πληρώσει ποτέ κινητό με χρήματα που κέρδισαν οι ίδιοι. δεν βλέπω κανα τζιμανι της τεχνολογίας εδώ μέσα να μας λέει γιατί να διαλέξει κάποιος το χ κινητό από ψ που κάνει 150 ευρώ ας πούμε. και όλοι εσείς που τα απορρίπτεται φαντάζομαι ότι κυκλοφορείται με Mercedes και όχι με Hyudaid 15 ετειας και παπιά της κακιάς ώρας. 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αυτες τις εξυπναδες να μην γραφατε ορισμενοι και κυριολεκτικα τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα. 1)Σχολιαζουμε σε τεχνολογικο forum που ολο και καποιοι θα εχουν δουλεψει και θα ξερουν τι ρολο τραβανε τα φθηνοτερα κινητα. 2)Απο προσωπικη εμπειρια λοιπον και εγω σου λεω οτι οποιοδηποτε κινητο στα χρηματα αυτα κατω απο Redmi6(των 100ευρω αυτη την στιγμη) σε βαθος χρονου θα σερνεται,ποσο μαλλον με μολις 1gb ram.Ιδανικα μιλαμε για Redmi note 5/note6/mia2 στα χρηματα αυτα,οτι καλυτερο με τεραστια διαφορα οχι μονο σε επιδοσεις αλλα και σε μπαταριες και καμερες. 3)Μα δεν κραζουμε τα φθηνοτερα κινητα και σπρωχνουμε τον κοσμο να αγορασει πχ κινητα των 300+ευρω. Απλα λεμε οτι στα χρηματα αυτα υπαρχουν και καλυτερες επιλογες κυριως απο Xiaomi πλευρα που μεχρι 250ευρω παιζει μπαλα μονη της στην Ελληνικη αγορα. Πηγαινε αγορασε εσυ το φθηνο κινητο με τον Media tek επεξεργαστη και το 1gb ram και αν παρει εστω και 1 μεγαλη αναβαθμιση(ή και γενικα αναβαθμισεις)ελα μετα να μας πεις αν ημασταν υπερβολικοι ή οχι. Όπως τα λέει ο φίλος, δεν κράζουμε το εύρος τιμής αλλά το τι μπορείς να πάρεις σε αυτή την τιμή! Πολύ πιο αξιόλογες συσκευές! 1
anax111 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Unisoc SC9863A SoC της Spreadrum ;;;!!! Τι είναι αυτό; Τρώγεται;
cp5120 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά, τόσες συσκευές, θα πείραζε κάποια να έχει και μια με "μικρότερη" οθόνη, πχ 5'' ? Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από cp5120
Rosoneroplayer77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Αν ασχολείστε με Alcatel = bacatel είστε ότι να ναι
thelos257 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Κανεις δεν ασχολειται πλεον με αυτη την εταιρια απο την στιγμη που βγαινουν νεες προτασεις οπως xiaomi huawei samsung.
Basilis dodge Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 25/2/2019 στις 7:05 ΜΜ, karetsos είπε ήθελα να ξερα ποιος παίρνει ακόμη alcatel... τι προσφέρει πλέον αυτή εταιρία..; ποιότητα (όχι), vfm (όχι), design (όχι), innovation (όχι), brand name (όχι) τα τηλέφωνά της μπορώ να τα χαρακτηρίσω απλώς "φτηνιάρικα"... εγω ρε μαγκα εχω το alcatel 5 και το xiaomi redmi 5 plus ποιο αργο einai to redmi 5 plus ασχετα τον mediatek επεξεργαστη σην της αλλης εχει καλιτερο ηχειο καμερα οθονη ασχετα των νουμερων των πιξελ της οθονης ναι τα alcatel δεν τα πληρωνεις για την ταχιτιτα αλλα την αξιοπιστια τα ηχεια την οθονη ολλα αυτα τα πρωτιμο απ τα χαζο xiaomi (και τα δυο καποια στιγμη μου επεσαν απ το μπαλκονι 1 οροφο το xiaomi ειχε την θικη το alcatel δεν ειχε τιποτα το xiomi διαλιθικε το πισω μερος το alcatelακι δεν επαθε τιποτα ) ος τωρα alcatel επερνα idol x plus idol 4 idol 4s idol 5 και κανενα δεν επαθε τιποτα (και παιζουν ολα τους το ashphalt 9 sta kalitera grafika xvris problima kai to alcatel 3l to paizei sta xamila kati poy to xiaomi redmi 5 plus to kolaei to xiaomi einai to 64^4 Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από Basilis dodge
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 39 λεπτά πριν, Basilis dodge είπε εγω ρε μαγκα εχω το alcatel 5 και το xiaomi redmi 5 plus ποιο αργο einai to redmi 5 plus ασχετα τον mediatek επεξεργαστη σην της αλλης εχει καλιτερο ηχειο καμερα οθονη ασχετα των νουμερων των πιξελ της οθονης ναι τα alcatel δεν τα πληρωνεις για την ταχιτιτα αλλα την αξιοπιστια τα ηχεια την οθονη ολλα αυτα τα πρωτιμο απ τα χαζο xiaomi (και τα δυο καποια στιγμη μου επεσαν απ το μπαλκονι 1 οροφο το xiaomi ειχε την θικη το alcatel δεν ειχε τιποτα το xiomi διαλιθικε το πισω μερος το alcatelακι δεν επαθε τιποτα ) ος τωρα alcatel επερνα idol x plus idol 4 idol 4s idol 5 και κανενα δεν επαθε τιποτα (και παιζουν ολα τους το ashphalt 9 sta kalitera grafika xvris problima kai to alcatel 3l to paizei sta xamila kati poy to xiaomi redmi 5 plus to kolaei to xiaomi einai to 64^4 Τα μάτια μας αδερφέ. Στο 12 θα φτάσει η μυωπία..
karetsos Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 15 ώρες πριν, Basilis dodge είπε εγω ρε μαγκα εχω το alcatel 5 και το xiaomi redmi 5 plus ποιο αργο einai to redmi 5 plus ασχετα τον mediatek επεξεργαστη σην της αλλης εχει καλιτερο ηχειο καμερα οθονη ασχετα των νουμερων των πιξελ της οθονης ναι τα alcatel δεν τα πληρωνεις για την ταχιτιτα αλλα την αξιοπιστια τα ηχεια την οθονη ολλα αυτα τα πρωτιμο απ τα χαζο xiaomi (και τα δυο καποια στιγμη μου επεσαν απ το μπαλκονι 1 οροφο το xiaomi ειχε την θικη το alcatel δεν ειχε τιποτα το xiomi διαλιθικε το πισω μερος το alcatelακι δεν επαθε τιποτα ) ος τωρα alcatel επερνα idol x plus idol 4 idol 4s idol 5 και κανενα δεν επαθε τιποτα (και παιζουν ολα τους το ashphalt 9 sta kalitera grafika xvris problima kai to alcatel 3l to paizei sta xamila kati poy to xiaomi redmi 5 plus to kolaei to xiaomi einai to 64^4 δεκτά όλα αυτά, αλλά το ότι σε εσένα (που είσαι ένα χρήστης) δούλευαν όλα καλά δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και στο σύνολο καλά τα προϊόντα της... αν δεν πιστεύεις εμένα δες το μερίδο αγοράς της alcatel...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα