forte-gs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, ~mxls~ είπε Διάβασε τα specs για το 1V. Ένα λόγο βρες μου να δώσει κάποιος έστω και αυτά τα λίγα € Στο 1V οντως τα χαρακτηριστικα ειναι καπως αδυναμα, αλλα για απλη χρηση χωρις πολλα πολλα apps κλπ, την κανει την δουλεια του. Ειχα για μερικους μηνες ενα Nokia 2 (χωρις να περασω 1000apps) με χειρότερα specs απο αυτα του 1V και για απλη χρηση(chrome, insta, fb) το κινητο πετουσε! Το 1S ομως στα 109 ειναι αρκετα τιμιο. 1
Loinen Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Τοσο κομπλεξισμο για ενα κινητο πρωτη φορα συναντω. Δηλαδη δεν υπαρχει κοσμος που θελει ενα απλο κινητο που να κανει τα βασικα;;; 35 λεπτά πριν, drakoulis είπε Δεν είναι τόσο άσχημα, πιστεύω για κάποιον που βάζει όριο τα 150 ευρώ είναι μια καλή επιλογή. Η τεχνολογία αρέσει σε όλους αλλά δεν μπορούν να δώσουν όλοι 500-1000 ευρώ για ένα κινητό τι και αν είναι ποίο αργά τα ίδια πράγματα θα κάνουν. Δινουν ενα σκασμο λεφτα για να τρεξουν ολα τα κοινωνικα δικτυα, κατι που μπορει να το κανει και το κινητο των 100 ευρω λιγο πιο αργα. Δεν μιλαω για ρουτ ή custom rom ειναι αρχαια κορεατικα για αυτους. 4 1
Angee Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 αν κολησεις ενα λογοτυπο MLS απο πισω δεν καταλαβαινεις την διαφορα...
txcellas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 βγαζει ακομα κινητα. Δεν εχει μεινει στο one touch?
studiokristo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, fg9000 είπε Αγαπητέ συμφορουμήτη η σωστή σειρά κατά το κοινό του ιnso είναι : xiaomi-xiaomi-apple-samsung και όχι apple-samsung-xiaomi Πέρα από την πλάκα είσαι 1000% σωστός. Quiz: Ποια εταιρία προβάλει μέσα από το μενού διαφημίσεις και εγκαθιστά με το έτσι θέλω applcation με referall προς το amazon shop, αφού πρώτα γυρίσεις την ρύθμιση "περιοχή" στο "Ινδία" ? Και να συμπληρώσω: Σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο, λέγεται ότι η Xiaomi κερδίζει περίπου $2 δολάρια ανά συσκευή, ουσιαστικά τίποτα. Οπότε, τα κέρδη της αναγκαστικά προέρχονται από τις διαφημίσεις. https://www.androidauthority.com/xiaomi-miui-ads-906902/ Οι περισσότερες εταιρείες λοιπόν πουλάνε τα προσωπικά μας δεδομένα στεγνά και ανταγωνίζονται ντεμέκ ποια κάνει καλύτερη διαχείριση σεβόμενη την ιδιωτικότητα...! Μακάρι να έπιανε το FirefoxOS, αλλά που! Οπότε, προτιμώ το πιο απλό κινητό (όχι smartphone) για την καθημερινότητά μου, ξεχωριστή συσκευή gps για τα ταξίδια και όλα τα υπόλοιπα, μπορώ να τα κάνω από το linux laptop, όπως τον παλιό καλό καιρό!! 1 1
stelios18120 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 με 1gb ram δεν πας πουθενα πλεον οχι δεν αξιζει,εκτος και αν θελεις να σπασεις τα νευρα σου, η θελεις να περασεις 1-2 το πολυ app μεσα ισα ισα,γιατι με παραπανω το lagαρισμα θα φτασει στο θεο.
Locke_John Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Πάντως εγώ όταν με δωροεπιταγη που κέρδισα από το γνωστό ελληνικό "πορτοκαλί" κατάστημα, κατέληξα στο alcatel 3x και με τα 129.9€ το μόνο "αδύνατο" του σημείο, είναι η μπαταρία 3.000 mah . Κατά τ αλλα,αξιοπρεπέστατη συσκευή, με εγγενή υποστήριξη εγγραφής κλήσεων για όσους ενδιαφέρονται (φαντάζομαι θα υποστηρίζεται σ όλα τα κινητά της Tcl).
disalfa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Στο KIMOVIL με 110 ευρώ βρίσκεις κινητά που φαντάζουν ναυαρχίδες σε σχέση με αυτή την κοροϊδία. VFM ή VFF(Value For Funny!)
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, GrigM είπε Αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος, για τον οποίο “ανέβηκε” αυτό το άρθρο. Ανούσιες συσκευές, άσχημες, αδύναμες και ανούσιες. Προχωράμε. Γιατί η Alcatel αργότερα θα πληρώσει διαφήμιση (banner campaign) στο insomnia. simple as that.
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dalan2007 είπε Αυτή την απαξίωση δεν την καταλαβαίνω.δλδ μόνο apple-samsung-xiaomi υπάρχουν??όσα αλκατελ έχουν περάσει από τα χέρια μου ήταν μια χαρά.και δεν είμαι ούτε αδαής ούτε γεροντι.καπου έλεος με την γαματοσυνη ορισμένων.και όσο αφορά το spyware πρώτη φορά συνέβη και πέσατε από τα σύννεφα έτσι?? Οταν μια συσκευη ειναι κακη,τι θελεις να πουμε δηλαδη?Τρεξε κοσμε αγορασε με τα ιδια χρηματα κατι χειροτερο? Alcatel 3V με snap450 με τιμη μεχρι 190ευρω. Στα ιδια χρηματα βρισκεις Redmi note 5 και Redmi note 6 απο πολλα μεγαλα καταστηματα και αλυσιδες πανω κατω στα χρηματα αυτα. 3
GrigM Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dalan2007 είπε Αυτή την απαξίωση δεν την καταλαβαίνω.δλδ μόνο apple-samsung-xiaomi υπάρχουν??όσα αλκατελ έχουν περάσει από τα χέρια μου ήταν μια χαρά.και δεν είμαι ούτε αδαής ούτε γεροντι.καπου έλεος με την γαματοσυνη ορισμένων.και όσο αφορά το spyware πρώτη φορά συνέβη και πέσατε από τα σύννεφα έτσι?? 57 λεπτά πριν, drakoulis είπε Δεν είναι τόσο άσχημα, πιστεύω για κάποιον που βάζει όριο τα 150 ευρώ είναι μια καλή επιλογή. Η τεχνολογία αρέσει σε όλους αλλά δεν μπορούν να δώσουν όλοι 500-1000 ευρώ για ένα κινητό τι και αν είναι ποίο αργά τα ίδια πράγματα θα κάνουν. 49 λεπτά πριν, forte-gs είπε Δεν εχουν ολοι πολλα € για κινητα! Xiaomi A2 lite Xiaomi Redmi Note 5 Huawei P Smart Sony Xperia XA1 Nokia 5.1 Οριστε 5 επιλογές στα γρηγορα για να μην σας αγχώνουν τα λεφτά Αν τους ένοιαζε τόσο η τσέπη του καταναλωτή κ όχι να πλασάρουν στοκ, μια χαρά θεωρώ θα μπορούσαν να χώσουν έναν 636 σε πλαστικό ή συνθετικο σώμα, με 720p 5αρα bezelless (ή κ όχι) lcd, vanilla android και 3GB ram, με 2.500-3.000mhA μπαταρία κ να χρεώνουν στα 120-160€ εφόσον δεν είναι όνομα Οι μεγάλες εταιρείες, πουλάνε παρόμοια κινητά με αυτό που έφτιαξα, κοντά στα 180-200€ Δεν είπε κανεις ότι ή παίρνεις 800€ κινητό ή καθόλου. Αλλά όχι κ 110-190€ για τέτοια κινητά. Τι να το κανεις το μπεζελες κ το iris scanner αν το chip είναι απ τη Τσιπιτα (not sponsored) 2
ethereum Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) αυτά τα κινητά δέν θα τα συγκρίνεις με τις ναυαρχίδες και τα mid range , μην ξεχνάμε οτι υπάρχουν αγορές που ο κόσμος παίρνει 100 ευρώ το μήνα και δεν είναι λίγες , τι θα αγοράσει αυτος ο κόσμος , θα πάρει κατι φθηνό να κάνει την δουλειά του , MLS Alcatel έχουν κι αυτά το κοινό τους εκεί μέσα θα συγκρίνεις μεταξύ 50 και 150 ευρω Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από ethereum
GrigM Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, whoose είπε Γιατί η Alcatel αργότερα θα πληρώσει διαφήμιση (banner campaign) στο insomnia. simple as that. Δεν ήθελα να το πω, μη φαω ban(ner)
Alexandros7474 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, GrigM είπε Αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος, για τον οποίο “ανέβηκε” αυτό το άρθρο. Ανούσιες συσκευές, άσχημες, αδύναμες και ανούσιες. Προχωράμε. Φτιάξε δικό σου να βάζεις ότι άρθρο θέλεις . Εγω τα Alcatel τα περίμενα πως και πως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα