Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Πιάνω 160 ping όταν παίζω CS:GO χωρίς να κατεβάζω κάτι, όπως updates ή torrents. Μένω μόνος μου σε διαμέρισμα και έχω 24mbps σύνδεση Cosmote.

Ξέρει κανένας γι' αυτό το πρόβλημα;

Ευχαριστώ :-)

Επεξ/σία από Hype_
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Hype_ είπε

Καλησπέρα σε όλους. Πιάνω 160 ping όταν παίζω CS:GO χωρίς να κατεβάζω κάτι, όπως updates ή torrents. Μένω μόνος μου σε διαμέρισμα και έχω 24mbps σύνδεση Cosmote.

συνήθως τα κινητα δοκιμασε να κλεισεις τα παντα απο το wifi ενα ενα να δεις τι σου ανεβαζει το ping, τι down/up εχεις ;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Hype_ είπε

Παίζουν πολλά ρόλο στο ping. Από προσωπική χρήση έχω παρατηρήσει ότι αν κάποια συσκευή κάνει upload έχω τρομερό ping. Η λύση είναι να απενεργοποιώ ότι κάνει upload όσο παίζω. (π.χ. να βάλω το κινητό για φόρτιση με ανοιχτο wifi γιατί κάνει αυτόματα backup). Αν δεν φταίει κάποια άλλη συσκευή τότε πρέπει να τσεκάρεις το pc. Την στιγμή που ανεβάζει ping από το control panel να τσεκάρεις πια εφαρμογή χρησιμοποιεί το δίκτυο σου.

Βέβαια όλα αυτά ανεβάζουν στιγμιαία το ping και δεν είναι μόνιμα έτσι. Τώρα αν έχεις μόνιμα αυτό το ping από όταν έχεις βάλει το ίντερνετ φταίνε οι γραμμές. Δηλαδή σε τι απόσταση είσαι από καφάο, ο χαλκός της γραμμής του σπτιού σου σε τι κατάσταση είναι κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, roympos1994 είπε

συνήθως τα κινητα δοκιμασε να κλεισεις τα παντα απο το wifi ενα ενα να δεις τι σου ανεβαζει το ping, τι down/up εχεις ;

15 down/1 up

http://www.speedtest.net/result/8068801908

Επίσης, το κινητό μου, δεν χρησιμοποιεί το wifi όταν είναι στο standby.

Επεξ/σία από Hype_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...