skiabox Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Εχω κάνα δυο άγνωστες ip πάνω στο router. To mac address lookup μου δίνει για την πρώτη Liteon Technology Corporation και για την δεύτερη Murata Manufacturing Co. Καμιά ιδέα για το τι είναι αυτά; Ευχαριστώ.
zx1234r Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μπλόκαρε μία μία τις mac και δες μετά τι δεν μπορεί να συνδεθεί.
georgeγ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, skiabox είπε και για την δεύτερη Murata Manufacturing Co. Καμιά ιδέα για το τι είναι αυτά; Ευχαριστώ. εχεις αιρ κοντισιον (γιαπωνεζικο;daikin;) με wi fi ;
skiabox Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Όχι φίλε δεν έχω air condition με wifi! Το Murata αποκλείστηκε από το Internet, δηλαδή τώρα είναι συνδεδεμένο με το lan αλλά δεν έχει Internet.
donblunts Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, skiabox είπε Καλησπέρα σε όλους! Εχω κάνα δυο άγνωστες ip πάνω στο router. To mac address lookup μου δίνει για την πρώτη Liteon Technology Corporation και για την δεύτερη Murata Manufacturing Co. Καμιά ιδέα για το τι είναι αυτά; Ευχαριστώ. Κάνε τις block, και δες τι δεν παίζει μετά.
skiabox Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Θα αφήσω την Murata Manufacturing Co αποκλεισμένη μερικές μέρες μέχρι να τσεκάρω ότι όλα δουλεύουν σωστά και μετά θα προχωρήσω και στον αποκλεισμό της Liteon Technology Corporation.
donblunts Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, skiabox είπε Θα αφήσω την Murata Manufacturing Co αποκλεισμένη μερικές μέρες μέχρι να τσεκάρω ότι όλα δουλεύουν σωστά και μετά θα προχωρήσω και στον αποκλεισμό της Liteon Technology Corporation. Παίζει και η περίπτωση να είναι κάποιο Bluetooth.
skiabox Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Τελικά η Murata πιθανότατα είναι μία από τις 3 samsung συσκευές που έχουμε στο σπίτι. Τσεκάρετε αυτό το link : https://www.pocketmeta.com/tips-see-connected-wifi/
dimitris_sal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, skiabox είπε Θα αφήσω την Murata Manufacturing Co αποκλεισμένη μερικές μέρες μέχρι να τσεκάρω ότι όλα δουλεύουν σωστά και μετά θα προχωρήσω και στον αποκλεισμό της Liteon Technology Corporation. Για ρίξε μια ματιά εδω Liteon Murata
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα