Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απο σχεδίαση ειναι.θέμα γούστου. Από SoC χάθηκε η δουλειά να είχαν τους SD 636 και 660 τουλάχιστον;... Να δουμε και τιμες Ελλάδα...

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, stafaf είπε

Όπως πάντα εμπεριστατωμένο και κυρίως on-topic post.

Πονάτε και το διαλαλείτε παντού. 

Εγώ βλέπω ότι εσύ πονάς που έχεις iPhone γιατί αν δεν πόναγες δεν θα απαντούσες σε τέτοιου είδους ποστ. Για τα μπάζα είναι τα κινητά της Apple. Και αυτοί που τα αγοράζουν απλά είναι θύματα της διαφήμισης και άσχετοι με την τεχνολογία. Καλά τα είπε ποιο πάνω ο φίλος. 

Η sony λογικά και δεν εξηγείται αλλιώς το κάνει επίτηδες. Δεν την ενδιαφέρει καθόλου ο χώρος και απλά βγάζει ένα μοντέλο που και που για καθαρά στρατηγικούς λόγους μάρκετινγκ.

Έχει τόσα έσοδα από τα τσιπάκια που δίνει σε τέτοιο βαθμό που δεν την ενδιαφέρει η δεν πρέπει να βγάλει από τις ίδιες τις συσκευές. 

Στο μάρκετινγκ πρέπει να υπάρχει μια ονομασία για αυτή τη στρατηγική που δεν μου έρχεται τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Η sony και η lg λες και το κάνουν επίτηδες και προσπαθούν τα κλείσουν το τμήμα της κινητής τηλεφωνίας. Δεν παίζει να είναι τόσο στον κόσμο τους και να μην ξέρουν τι χρειάζεται ο κόσμος. Επίσης, με εξαίρεση το xz1 που είναι σε έκπτωση τους τελευταίους 3 μήνες, η sony έχει από τα πιο ακριβά κινητά, ακόμα και σε σκρουτζομαγαζα. Το xa2 έπρεπε να κλείσει χρόνο για να πέσει η τιμή του στα 220 ευρώ με sd630, ενώ θα έπρεπε να έχει παρόμοια τιμή με νοκια 6.1 εδώ και καιρό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, nero62 είπε

Εγώ βλέπω ότι εσύ πονάς που έχεις iPhone γιατί αν δεν πόναγες δεν θα απαντούσες σε τέτοιου είδους ποστ. Για τα μπάζα είναι τα κινητά της Apple. Και αυτοί που τα αγοράζουν απλά είναι θύματα της διαφήμισης και άσχετοι με την τεχνολογία. Καλά τα είπε ποιο πάνω ο φίλος. 

Η sony λογικά και δεν εξηγείται αλλιώς το κάνει επίτηδες. Δεν την ενδιαφέρει καθόλου ο χώρος και απλά βγάζει ένα μοντέλο που και που για καθαρά στρατηγικούς λόγους μάρκετινγκ.

Έχει τόσα έσοδα από τα τσιπάκια που δίνει σε τέτοιο βαθμό που δεν την ενδιαφέρει η δεν πρέπει να βγάλει από τις ίδιες τις συσκευές. 

Στο μάρκετινγκ πρέπει να υπάρχει μια ονομασία για αυτή τη στρατηγική που δεν μου έρχεται τώρα.

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. 

Αν και δεν οφείλω να σου πω τί κινητό έχω, όχι δεν έχω iphone.

Όταν είχα ήμουν "άσχετος από τεχνολογία" τώρα που δεν έχω είμαι και εγώ ένας από εσάς, σχετικός.

Σας πονάει το μήλο, συνεχίστε, γελάω. 

Αν είσαι "confused" πες μου τί σε μπερδεύει να σου το αναλύσω. 

Επεξ/σία από stafaf
  • Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stafaf είπε

Όταν είχα ήμουν "άσχετος από τεχνολογία" τώρα που δεν έχω είμαι και εγώ ένας από εσάς, σχετικός.

Αν είσαι "confused" πες μου τί σε μπερδεύει να σου το αναλύσω. 

Σημασία έχει που μπήκες στο ίσιο δρόμο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stafaf είπε

Δεν με πονάει καθόλου το μήλο. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Apple. Αντίθετα εξαιρετικής ποιότητας συσκευές έχει και πολύ όμορφες μάλιστα. Εκεί που ενίσταμαι είναι η τιμολογιακή στρατηγική τους όπου με το κατάλληλο μάρκετινγκ ξεγελούν τον καταναλωτή. Αυτό και μόνο (το λογισμικό δεν θα κάνω κριτική γιατί έχει να κάνει με τα θέλω του καθενός μας). Δεν βλέπω που να με πονάει προσωπικά εμένα κάτι τέτοιο από την στιγμή που δεν είχα τα τελευταία 5-6 χρόνια για δική μου συσκευή Iphone παρά μόνον για δοκιμές.

Τώρα τι συσκευή έχεις μπορεί να μην διαβάζω βουλωμένο γράμμα αλλά για να μην λες τι συσκευή έχεις (παρόλα αυτά λες δεν έχω iphone και αφήνεις ένα μυστήριο να επιπλέει στην ατμόσφαιρα) πα να πει ότι είναι το όνειρο σου να το πάρεις.. και εσείς είστε οι περισσότερο πληγέντες θύματα της Apple αφού είναι και το ποιο ψυχοφθόρο στην ζωή του ανθρώπου να θέλεις κάτι πολύ και να μην μπορείς να το αποκτήσεις.

Αν ισχύει βγες από το πέπλο που έχει υφάνει η Apple και δες τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα.. Θα σε ωφελήσει ΠΟΛΥ.

Εννοείται ότι εντελώς φιλικά γράφω ότι γράφω και κανένα όφελος δεν έχω να διαπληκτιστώ μαζί σου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Istros είπε

Σημασία έχει που μπήκες στο ίσιο δρόμο

Άσε ρε προβοκάτορα.

Αν και το sony xz1 που έχω μοιάζει λίγο παπουδιέρα λόγω bezels/parking size αλλά είναι φοβερό κινητάκι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, stafaf είπε

Άσε ρε προβοκάτορα.

Αν και το sony xz1 που έχω μοιάζει λίγο παπουδιέρα λόγω bezels/parking size αλλά είναι φοβερό κινητάκι.

Ωραια συσκευή,ποιοτικη με καλή οθόνη και κάμερα.

Επεξ/σία από Istros
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nero62 είπε

Δεν με πονάει καθόλου το μήλο. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Apple. Αντίθετα εξαιρετικής ποιότητας συσκευές έχει και πολύ όμορφες μάλιστα. Εκεί που ενίσταμαι είναι η τιμολογιακή στρατηγική τους όπου με το κατάλληλο μάρκετινγκ ξεγελούν τον καταναλωτή. Αυτό και μόνο (το λογισμικό δεν θα κάνω κριτική γιατί έχει να κάνει με τα θέλω του καθενός μας). Δεν βλέπω που να με πονάει προσωπικά εμένα κάτι τέτοιο από την στιγμή που δεν είχα τα τελευταία 5-6 χρόνια για δική μου συσκευή Iphone παρά μόνον για δοκιμές.

Τώρα τι συσκευή έχεις μπορεί να μην διαβάζω βουλωμένο γράμμα αλλά για να μην λες τι συσκευή έχεις (παρόλα αυτά λες δεν έχω iphone και αφήνεις ένα μυστήριο να επιπλέει στην ατμόσφαιρα) πα να πει ότι είναι το όνειρο σου να το πάρεις.. και εσείς είστε οι περισσότερο πληγέντες θύματα της Apple αφού είναι και το ποιο ψυχοφθόρο στην ζωή του ανθρώπου να θέλεις κάτι πολύ και να μην μπορείς να το αποκτήσεις.

Αν ισχύει βγες από το πέπλο που έχει υφάνει η Apple και δες τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα.. Θα σε ωφελήσει ΠΟΛΥ.

Εννοείται ότι εντελώς φιλικά γράφω ότι γράφω και κανένα όφελος δεν έχω να διαπληκτιστώ μαζί σου.

Ξέρω ότι δε σε πονάει το μήλο αλλά ένας τρόπος να δεις τα πράγματα είναι και η πλάκα.

Και παραδόξως έπεσες μέσα, είχα iphone και με βόλεψε τόσο πολύ που θέλω να ξαναπάρω αλλά είναι δύσκολο, αλλά πράγματα προέχουν. 

Αρα; Εγώ πονάω. 😃

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, stafaf είπε

Ξέρω ότι δε σε πονάει το μήλο αλλά ένας τρόπος να δεις τα πράγματα είναι και η πλάκα.

Και παραδόξως έπεσες μέσα, είχα iphone και με βόλεψε τόσο πολύ που θέλω να ξαναπάρω αλλά είναι δύσκολο, αλλά πράγματα προέχουν. 

Αρα; Εγώ πονάω. 😃

Καθόλου παραδόξως. Ξέρω όπως βλέπεις τι λέω και ας μην διαβάζω βουλωμένο γράμμα 

;)

Βγείτε από το πέπλο αδέρφια! Και εσείς μπορείτε!!!

:D

Επεξ/σία από nero62
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nero62 είπε

Καθόλου παραδόξως. Ξέρω όπως βλέπεις τι λέω και ας μην διαβάζω βουλωμένο γράμμα 

;)

Βγείτε από το πέπλο αδέρφια! Και εσείς μπορείτε!!!

:D

Έξω είμαστε αλλά μας αρέσει καλύτερα μέσα!

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...