melaslog Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ. Ετσι θεωρώ λογική την σύνδεση και γω αλλά η ερώτηση (εκτός αν δεν την διατύπωσα σωστά) ήταν "Αν συνδεθούν όλες οι πηγές στην tv καιη tv στην ηχόμπαρα χρειάζεται να υποστηρίζει passthrough;" Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από melaslog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T. Jefferson Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Passthrough σε τι ακριβώς όταν δεν υπάρχει συνδεμένη πηγή επάνω της; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melaslog Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Λογικό. Ετσι το σκεφτόμουν αλλά είπα μπας και το σκεφτόμουν λάθος. Αρα δεν χρειαζεται να υποστηρίζει. Μερσί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Αξίζει να αντικαταστήσω τα Logitech Z5400 5.1 που έχω στο υπνοδωμάτιο με μια ηχομπάρα πχ σαν τα JBL 2.1; Δεν είναι οτι δεν με καλύπτουν τα Logitech από θέμα ήχου αλλά θέλω κάτι πιο μινιμάλ και να μην έχω τόσα πολλά καλώδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T. Jefferson Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Πήγαινε να την ακούσεις πρώτα στημένη σωστά με αποσπάσματα από ταινίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Αν υπήρχε τέτοια δυνατότητα δεν θα ρώταγα εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex52 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Γεια χαρά σε όλους!! Είμαι και εγώ σε δίλημμα και σκέφτομαι να αγοράσω μια ήχο μπάρα είμαι ανάμεσα στην jbl 2.1 sounbar και Samsung hw k450; Ποια από τις δύο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα