jacksfr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, pacahontas III milagros είπε Βαζει υποψηφιότητα για τη χειροτερη ναυαρχίδα τα δέκα-δεκαπέντε τελευταία χρονια. Η πωλησεις της καθε χρόνο και πανε χειρότερα απο πριν, δεν θα μου κανει εντυπωση πια αν ακούσω οτι το κλείνει το mobile segment! Oταν εταιρειαρες με καρύδια demonstraρουν οθονες απο το μέλλον που διπλώνουν, η sony μας πασάρει στη μαπα ενα bezeloτο τηλεκοντρόλ σε αστεια αναλογία 21:9 λες και υπάρχει κανεις που θα αντικαταστήσει το home cinema του με το κινητό στη θέαση ταινιων Ολοι δηλαδη οι oem τηλεοράσεων, μαζι και η sony στις τηλεοράσεις, δεν ξερουν που βγάζουν τις tv με 16:9 και ηρθε η sony mobile να τους κλείσει το μαγαζι με την φαεινή της ιδέα 😂😂 Α ρε μάστορα της τεχνολογίας μαθε μπαλίτσα στη Sony. Που πάνε με Oled 4K hdr. Samsung ρε αναλογία 19:9 1
pacahontas III milagros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, jacksfr είπε Α ρε μάστορα της τεχνολογίας μαθε μπαλίτσα στη Sony. Που πάνε με Oled 4K hdr. Samsung ρε αναλογία 19:9 Αν θες να μιλήσουμε σοβαρα - που δε θες αν κρινω το τροπο που μου απευθύνεσαι- το 21:9 θα ειχε νοημα μονο στις τηλεορασεις μεγάλων ιντσων και οχι στα κινητα που το σεναριο θεασης ταινιων αντε να ναι το 1% του μεσου ορου καθημερινής χρησης Η sony θα μαθει μπαλιτσα απο τα αποτελέσματα των τριμηνων της που'ναι τα τελευταία τουλάχιστον πεντε χρονια ολοενα και πιο τραγικα - οχι απο μένα Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από pacahontas III milagros
Agony Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Χιλιες φορες μαυρες μπαρες...σε 21:9 σε μια ταινια θα πυροβολουσε ο ενας απο την μια ακρη της τηλεορασης τον αλλο στην αλλη ακρη και μεχρι να γυρισουμε το κεφαλι μας να δουμε τι εχει γινει θα ειχαν αρχισει να τον κηδευουν. Χαχαχα καμια σχεση οταν βλεπω ταινιες σε οθονη που καθομαι πιο κοντα στα 21:9 ειναι πολυ καλυτερα απο την TV. Απλα οκ σε TV παίρνουν αρκετοι και βλεπουν προγραμματα στην TV σταρ αντ1 κτλ ... 1
Sethiros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα της Sony ποτέ δεν ήταν το hardware αλλά το γεγονός ότι η κάμερα της έβγαζε το τηλέφωνο κατώτερο των περιστάσεων σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Διαφορετικά, οι συσκευές της είναι ταχύτατες αλλά ταχύτητα έχουν όλες στα ίδια λεφτά. Αν αναλογιστεί κανείς ότι παίρνει το XZ1 σήμερα με 229 ευρώ, δεν θα χαλάει κανέναν να μπορεί να πάρει μια τέτοια συσκευή σαν το Xperia 1 σε ανάλογη τιμή το 2021. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από Sethiros 1
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pacahontas III milagros είπε Βαζει υποψηφιότητα για τη χειροτερη ναυαρχίδα τα δέκα-δεκαπέντε τελευταία χρονια. Η πωλησεις της καθε χρόνο και πανε χειρότερα απο πριν, δεν θα μου κανει εντυπωση πια αν ακούσω οτι το κλείνει το mobile segment! Oταν εταιρειαρες με καρύδια demonstraρουν οθονες απο το μέλλον που διπλώνουν, η sony μας πασάρει στη μαπα ενα bezeloτο τηλεκοντρόλ σε αστεια αναλογία 21:9 λες και υπάρχει κανεις που θα αντικαταστήσει το home cinema του. Ολοι δηλαδη οι oem τηλεοράσεων, μαζι και η sony στις τηλεοράσεις, δεν ξερουν που βγάζουν τις tv με 16:9 και ηρθε η sony mobile να τους κλείσει το μαγαζι και να τους πάρει όλη τη δουλειά με την φαεινή της ιδέα 😂😂 Αν ειχε μια μεγαλυτερη μπαταρια σε πληροφορω οτι θα μιλαγαμε για μια απο τις καλυτερες συσκευες της αγορας τουλαχιστον για το πρωτο μισο του 2019. Και οθοναρα εχει και απο πλευρας αναλυσης αλλα και panel,και την αναλογια οθονης στην δικαιολογει για την χρηση που κυριως προοριζεται το εν λογω κινητο,και απο specs γενικα σκιζει(κριμα που δεν εχει απο το 2018 θυρα ακουστικων)και δεν εχει και notch και τρυπες. Επισης η Sony στις αναβαθμισεις ειναι σπαθι και τις δινει στην ωρα τους,σε αντιθεση με πολλες αλλες εταιρειες. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από Fulgore 5
Sethiros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Για τις αναβαθμίσεις ισχύει, επίσης εντυπωσιακή είναι η διαχείριση της μπαταρίας στο XZ1 με 2700mha επειδή δεν ζεσταίνεται καθόλου. Πραγματικά αν δεν σου πουν τα mha που έχει δεν θα το πιστέψεις, το αγόρασα πρόσφατα για συγγενικό μου πρόσωπο. Εγώ προσωπικά δεν θα πάρω ποτέ συσκευή της λόγω της κάμερας που έχω κόλλημα. Βέβαια, δεν ξέρω τι διαχείριση μπαταρίας έχουν οι νεότερες συσκευές.
cpgr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pacahontas III milagros είπε Βαζει υποψηφιότητα για τη χειροτερη ναυαρχίδα τα δέκα-δεκαπέντε τελευταία χρονια. Η πωλησεις της καθε χρόνο και πανε χειρότερα απο πριν, δεν θα μου κανει εντυπωση πια αν ακούσω οτι το κλείνει το mobile segment! Oταν εταιρειαρες με καρύδια demonstraρουν οθονες απο το μέλλον που διπλώνουν, η sony μας πασάρει στη μαπα ενα bezeloτο τηλεκοντρόλ σε αστεια αναλογία 21:9 λες και υπάρχει κανεις που θα αντικαταστήσει το home cinema του. Ολοι δηλαδη οι oem τηλεοράσεων, μαζι και η sony στις τηλεοράσεις, δεν ξερουν που βγάζουν τις tv με 16:9 και ηρθε η sony mobile να τους κλείσει το μαγαζι και να τους πάρει όλη τη δουλειά με την φαεινή της ιδέα 😂😂 Συμφωνω για την αναλογια ειναι λιγο περιεργη για κινητο, οχι ομως για multimedia χρηση αλλα στη περιπτωση μας η σονυ το πουλαει ως κινητο οποτε μπορεις να πεις οτι θες για το σχημα του...αν δε σε βολευει στη καθημερινοτητα σου δε σε βολευει οκ δεκτο. Το 16:9 υπαρχει γιατι ολα τα καναλια του κοσμου εκπεμπουν σε αυτο.και γιατι απο αυτο "ξεκινησαμε" και πηγαινουμε σε ultrawide. 21/9..σκεψου το... ειναι καλυτερο σε ολα και ταινιες και gaming και productivity δεν υπαρχει λογος να μην κυριαρχησει ευκολα τα επομενα χρονια ξεκινωντας απο desktop pc + smartphones..οπως εγινε και με το 4/3 σε 16/9... Τωρα για τα υπολοιπα διαφωνω στο οτι η sony ειναι σοβαρη εταιρια ξερει που παταει και που βρισκεται σε αντιθεση με τη πλειοψηφια ...ασχετα αν δεν αναγνωριζεται απο το κοσμο .. Η σαμσουνγκ εχει μια 4ετια που προσπαθει να φτιαξει foldable κινητο και αυτο που παρουσιασε τωρα κοστιζει τα διπλασια απο τα ηδη εξαιρετικα ακριβα κινητα...οποτε δωρον αδωρον... Η huawei / xiaomi ακομη δεν το εχουν παρουσιασει επισημα...και δε νομιζω οτι θα το καταφερουν στη μιση τιμη... Οπως και να εχει το foldable ειναι ακομη στην αρχη και θελουμε ακομη 2-3 γενιες για να βγει κατι αξιολογο.... Στη τελική ειναι απλα ΕΝΑ καινοτομο feature μπροστα στα ΕΚΑΤΟ που εβαλε η σονυ στο Xperia 1... Οποτε τι μας λες για καινοτομιες και για σουπερ εταιριες δε ξερω... Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από cpgr 3
ScorpioX777 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, jacksfr είπε Ναι το ξέρω αλλά είτε είναι 21:9 η τηλεόραση είτε 16:9 σε 21:9 θα την δεις, οπότε αυτό που έλεγες για κηδεία θα ισχύει και στις 2 περιπτώσεις.. Το ιδιο βλεπεις αλλα επειδη εχει αρκετα μεγαλυτερο μηκος κουραζει...για monitor υπολογιστη ειναι μια χαρα επειδη ειναι λιγες οι ιντσες(25-35), για τηλεορασεις θα ειναι κουραστικες στην ιδανικη αποσταση θεασης και ειδικα στις μεγαλες ιντσες(65-75) γιαυτο και εχουν βγει ελαχιστες, οσο για τo μακροστενο εγχειρημα της Sony στο κινητο του αρθρου μας δεν νομιζω να στεφθει με επιτυχια γιατι εδω σκουζουν με το 19:9 στα S10 και τα λενε τηλεκοντρολ φαντασου γιαυτα. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από ScorpioX777
lazlo1992 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 παιδιά εμένα μια χαρουλα μου φαινεται το κινητό. ιδικά για 1059 που θα κάνει είναι ζάχαρη....
cpgr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, lazlo1992 είπε παιδιά εμένα μια χαρουλα μου φαινεται το κινητό. ιδικά για 1059 που θα κάνει είναι ζάχαρη.... Ελπιζω να τρολαρεις... οσα λεφτα και να εχεις αν ειναι να δινεις 1000ε για κινητα .. δε θα τα εχεις για πολυ ακομη... ΜΗ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ σε αναλωσιμη τεχνολογια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα