Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Lanike71 said:

Από παλιά ήξερα για 10%. Ίσως έχει αλλάξει.

2 minutes ago, k_w_t said:

Μεχρι 500δρχ ηταν 10%  τωρα ειναι μεχρι 3€ μετα πέφτει στο 2%

Ναι υπάρχει κλίμακα από ότι βλέπω που είναι στο 10% για πολύ μικρά ποσά και αξίες και πέφτει στο 2% για πάνω από 40-50 ευρώ? (αν γνωρίζει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες ας μας ενημερώσει). 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Ναι υπάρχει κλίμακα από ότι βλέπω που είναι στο 10% για πολύ μικρά ποσά και αξίες και πέφτει στο 2% για πάνω από 40-50 ευρώ? (αν γνωρίζει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες ας μας ενημερώσει). 

https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/astikos-kodikas/arthro-1086-astikos-kodikas-eyretra

Δημοσ.

Εγω ειχα βρει τσαντα με 50,000 ευρω και καποια προσωπικα ειδη. Αφησα σημειωμα στο σημειο ωστε να το βρει ο ενδιαφερομενος και να με καλεσει. Κανεις δεν πηρε που να περιεγραψε ακριβως την τσαντα το περιεχομενο και το ποσο....οποτε εκανα αυτο που θα κανετε και εσεις σαν εντιμοι πολιτες.

• Thanks 1
Δημοσ.

Νταξει από 270€ δε θα σωθώ,

αν και θα ήταν ένα καλό δωράκι για εμένα η...για.. κάποιους που τα έχουν περισσότερο ανάγκη..😊🤫..το ιδανικό βέβαια θα είναι να έχει βρεθεί ο ιδιοκτητης..

όπως κ να χει σε 20 μέρες περίπου θα ενημερώσω το ποστ..

Πιο πολύ με νοιάζει μη τα φάνε η τσεοι(αν με καταλαβαίνετε)

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Εγω ειχα βρει τσαντα με 50,000 ευρω και καποια προσωπικα ειδη. Αφησα σημειωμα στο σημειο ωστε να το βρει ο ενδιαφερομενος και να με καλεσει. Κανεις δεν πηρε που να περιεγραψε ακριβως την τσαντα το περιεχομενο και το ποσο....οποτε εκανα αυτο που θα κανετε και εσεις σαν εντιμοι πολιτες.

Έγραψες στο σημείωμα βρέθηκε τσαντα με 50k? :lol:

Δημοσ.
Μόλις τώρα, *Kopanos* είπε

Έγραψες στο σημείωμα βρέθηκε τσαντα με 50k? :lol:

Οχι βεβια......το ποσο και αλλα στοιχεια επρεπε να τα βεβαιωσει ο ιδιοκτητης στο τηλεφωνο που ειχα αφησει στο σημειωμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Οχι βεβια......το ποσο και αλλα στοιχεια επρεπε να τα βεβαιωσει ο ιδιοκτητης στο τηλεφωνο που ειχα αφησει στο σημειωμα

Θείε καλησπέρα. Θα μου κάνεις το god of war για ps4 δώρο;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ELTASSOS είπε

Εγω ειχα βρει τσαντα με 50,000 ευρω και καποια προσωπικα ειδη

Δεν είχε κάτι που να βοηθήσει να τον βρεις; Ονοματεπώνυμο δικό του ή γνωστού, ημερολόγιο, λογαριασμούς ΔΕΗ, τράπεζα κλπ. Έστω κάτι τέλος πάντων.

Δημοσ.

Πάντως αν δε θέλει ο ts να τρέχει μέχρι το αεροδρόμιο, 210-3530515 είναι τα απωλεσθέντα του αεροδρομίου.

Λογικά θα σου πουν και απ το τηλέφωνο αν βρέθηκε ο κάτοχος.

Το θέμα είναι ότι εφ όσον είχες βρει και κάρτα επιβίβασης μαζί είναι δύσκολο να μη βρέθηκε καθώς κάνουν αναγγελία στο αεροδρόμιο με το όνομα του.

Και τέλος αν έχεις κρατήσει το όνομα του για να το τραβήξουμε ακόμα πιο πολύ, μπορείς να μάθεις και μόνος σου αν τα αναζήτησε..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Πάντως αν δε θέλει ο ts να τρέχει μέχρι το αεροδρόμιο, 210-3530515 είναι τα απωλεσθέντα του αεροδρομίου.

Λογικά θα σου πουν και απ το τηλέφωνο αν βρέθηκε ο κάτοχος.

Το θέμα είναι ότι εφ όσον είχες βρει και κάρτα επιβίβασης μαζί είναι δύσκολο να μη βρέθηκε καθώς κάνουν αναγγελία στο αεροδρόμιο με το όνομα του.

Και τέλος αν έχεις κρατήσει το όνομα του για να το τραβήξουμε ακόμα πιο πολύ, μπορείς να μάθεις και μόνος σου αν τα αναζήτησε..

Αντε να βρει τον حصلت على المال και συννενοηθει ....

• 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...