haris013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, υπάρχει κάποια worthy αναβάθμιση σε κάμερα και μπαταρία από το s7 edge με budget τα 450 ευρώ με 500 Μαξ; Ευχαριστώ
Symbad Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν μας λες τις ανάγκες σου καταρχάς... Η προτάσεις μου πάντως είναι: Αν σε νοιάζει η κάμερα-μπαταρία Huawei p20 pro Αν προτεραιότητα είναι η οθόνη galaxy s9+ (το έχω εδώ και τρεις μήνες, απόλυτα ευχαριστημένος. Μετάβαση από iPhone 6s) Αν πάλι θες αναβαθμίσεις και καλή υποστήριξη μάλλον πας για 1+ Για τα καινούργια πχ mi 9 δεν μπορώ να σου πω, μιας και είμαι από αυτούς που αποφεύγω να αγοράζω οτιδήποτε καινούργιο day one λόγω του φόβου μου για "παιδικές" ασθένειες Καλή αγορά Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από Symbad
saruman123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, haris013 είπε Καλησπέρα, υπάρχει κάποια worthy αναβάθμιση σε κάμερα και μπαταρία από το s7 edge με budget τα 450 ευρώ με 500 Μαξ; Ευχαριστώ Το P20 pro . Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν παίρνει sd και είναι ποιο μεγάλο σε μέγεθος. Αλλιώς δώσε περισσότερες λεπτομέρειες με το να συμπληρώσεις την φόρμα αγοράς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα