Cr7 4ever Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Ευχαριστω πολύ για το link.Παλι καλα που δεν υπαρχουν αναβολες οποτε μεχρι στιγμης ειμαι κομπλε!
Cr7 4ever Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 @Mingas Καλησπερα απλα ηθελα να αναφερω πως στην γειτονια μου εβαλαν το καφαο για το VDSL με αριθμο 223,το οποιο στο διαγραμμα απο την ΕΕΤΤ δεν φαινεται στην λιστα.(Μηπως επειδη ειναι προσφατο?).Η ερωτηση μου ειναι απλη.Ποσο καιρο περνει περιπου για την ενεργοποιηση του γιατι καταφεραμε να σταθεροποιησουμε την γραμμη στα 14.000kbps αλλα δεν αντεχεται αλλο.Ευχαριστω!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα, δεν βρίσκω κάτι για 223 αλλά έπρεπε να ήταν έτοιμο από τέλη του 2017 οπότε είναι θέμα μερικών εβδομάδων να γίνει ηλεκτροδότηση και να δοθεί για ελέγχους. Το επειδή είναι πρόσφατο δεν αλλάζει κάτι, σίγουρα το έχουνε αναφέρει κάπου αλλά δεν το βρήκα ούτε εγώ ούτε κι εσύ μάλλον. Τώρα για την ερώτηση σου, η απάντηση είναι πολύπλοκη. Τι εννοώ; Σε άλλους έκαναν 1+ χρόνο να γίνει η ηλεκτροδότηση και σε άλλους μερικές ημέρες με βδομάδες, όταν γίνει η ηλεκτροδότηση θα πρέπει να γίνει έλεγχος ότι όλα δουλεύουν ομαλά και μετά θα δοθεί εμπορικά αλλά μαζικά και όχι ένα ένα. Συνήθως όταν ακούσεις από αυτό τους ανεμιστήρες σε 2 εβδομάδες θα έχουν γίνει οι έλεγχοι και μετά θα δοθεί η υπηρεσία.
Cr7 4ever Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 @MingasΔες ετοιμο απο τα τελη του 2017 αποκλειεται διοτι μπηκε πριν μερικες μερες το ΚΑΦΑΟ οποτε ναι καταλαβαινεις.Η αληθεια ειναι πως καποια στιγμη θα περασω να δω αν ακουγεται κανενας ανεμιστηρας.Βεβαια τωρα τελευταια στη Ροδο εχουν βαλει και αρκετα καινουργια ΚΑΦΑΟ και σε περιοχες στις οποιες ενεργοποιηθηκε η VDSL σε ενα σχετικα γρηγορο χρονικο διαστημα.Πιστευω να γινει και ετσι και με το δικο μου!Αλλα κατα ταλλα ολα οκ.Ευχαριστω για την βοηθεια!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Τίποτα, ελπίζω να μη καθυστερήσουν παραπάνω γιατί όλοι οι πάροχοι έχουν μείνει πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα