Cr7 4ever Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα παιδια, εχω μια σημαντικη ερωτηση με το adsl καθως αυτο με τηραναει τα τελευταια χρονια.Εχω adsl 24 απο τα οποια λογω fast path συγχρονιζω στα 8mbps και μετα απο πολλα τηλεφωνηματα στο ΟΤΕ για αναβαθμιση σε VDSL μου ελεγαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο στην περιοχη.Βρηκα ενα τεχνικο στον δρομο και μου ειπε οτι περνω ιντερνετ απο κατανεμητη..Ξερει κανενας τι μπορω να κανω ή ποτε τουλαχιστον αν αναβαθμιζεται αυτο το πραγμα για να μπορεσω να βαλω VDSL?
alkis13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δεν μπορεις να κανεις κατι, εαν δεν εχεις καμπινα vdsl(οπου φαινεται με το line attenuation 26.5, δεν εχεις). Περιμενεις να αναβαθμιστει το δικτυο, είτε βάζεις στη cosmote, cosmote speed booster (νομιζω τρεχει προσφορα με 6,74€ ακομα). Προσωπικά με την σαπια 6αρα fast path που ειχα, ειμαι στα 6+15mbps στη χειροτερη, παλι σε fast path, και το καλο ειναι οτι για τα πρωτα 100gb θα εισαι στα 8+εως50mbps. Επισης σε συμβουλευω να βρεις στην ΕΕΤΤ την αναθεση της καμπινας σου (πρεπει να δεις τον αριθμο που γραφει στο πλαι) και να το ψαξεις στα στοιχεια αναθεσης vdsl, απο την ΕΕΤΤ. Εαν υπαρχει στο χρονικο οριζοντα, και αν συμφερει να περιμενεις. Εχε υποψιν, οτι ναι μεν το speedbooster, ειναι λύση για να εχεις ~20mbps ολο το μηνα, αλλα εχει και 24 μηνη δεσμευση. Σε εχουν κλειδωσει σε 8αρι προφιλ fast path, γιατι βλεπω να εχεις crc errors(βεβαια δε βλεπω και ποση ωρα τρεχει το router χωρις restart, αν ειναι ετσι μερες δεν υπαρχει προβλημα, αν ειναι λεφτα υπαρχει θεμα στη καλωδιωση).
Cr7 4ever Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 @alkis13 Τους πηρα τηλεφωνο χτες και μεσα σε μια μερα μπορεσαν να μου το κλειδωσουν στα 16!παρακαλω mbps με fast path.Αυτο που ανεφερες με την ΕΕΤΤ που μπορω να το ψαξω υπαρχει καποιο site?Ευχαριστώ
alkis13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Cr7 4ever είπε @alkis13 Τους πηρα τηλεφωνο χτες και μεσα σε μια μερα μπορεσαν να μου το κλειδωσουν στα 16!παρακαλω mbps με fast path.Αυτο που ανεφερες με την ΕΕΤΤ που μπορω να το ψαξω υπαρχει καποιο site?Ευχαριστώ Ναι υπαρχει site. Google search.
Cr7 4ever Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 @alkis13 Εψαξα το site αλλα μπηκα μεσα και εχει πολλες επιλογες που δεν ξερω και τι σημαινουν.Καμια βοηθεια σχετικα με το που πρεπει να παω μεσα στο site για να βρω αυτο που λες?
filipN Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Ε, βάλε ένα screenshot με τα νέα στατιστικά, να χαρούν και όσοι άλλοι έχουν “προβλήματα” με το DSL...
alkis13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Cr7 4ever είπε @alkis13 Εψαξα το site αλλα μπηκα μεσα και εχει πολλες επιλογες που δεν ξερω και τι σημαινουν.Καμια βοηθεια σχετικα με το που πρεπει να παω μεσα στο site για να βρω αυτο που λες? https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/VDSLvectoring/assignments/
Cr7 4ever Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 @alkis13 Λοιπον μπηκα στο site που μου εστειλες και καταφερα να βρω τον αριθμο καθως λεει οτι το VDSL vectoring θα μπει το Q2/2019(Τι εννοει Q2?).Κατα ταλλα ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
Cr7 4ever Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 @Mingas Α μάλιστα αρα να περιμενω VDSL (λεγοντας vectoring εννοει μεχρι 100αρα συνδεση?)απο αρχες Απριλιου μεχρι τελη Ιουνιου?Ευχαριστώ
Cr7 4ever Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 @Mingas Καταλαβα.Αρα το Q2/2019 ειναι κατι που προκειται να συμβει ή θα αργησει και θα παμε χειμωνα ?Θενκιου ιν αντβανς
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Υποτίθεται ότι πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και να δίνει πρόσβαση στην υπηρεσία, αλλά πλέων βλέπω ότι όλη την ώρα παίρνουν αναβολές. Αν ο πάροχος που έχει αναλάβει το καφάο που συνδέεσαι το έχει αναλάβει ο ΟΤΕ τότε έχεις πιο πολλές πιθανότητες να δίνει πακέτα μέχρι και τον Ιούνιο. Αν είναι κάποια Vodafone ή Wind τότε θα έλεγα να μην περιμένεις και πολλά, κυρίως εάν είναι η τελευταία. Θα σε συμβούλευα να ρίχνεις μια ματιά που και που στις ανακοινώσεις της ΕΕΤΤ όπου και ανακοινώνουν για τις αναβολές που δίνει στους παρόχους.
Cr7 4ever Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 @Mingas Ευτυχως εγω μενω Ροδο και ολα τα καφαο ειναι του ΟΤΕ και internet περνω απο ΟΤΕ ετσι κιαλλιως αρα λογικα ειναι οπως τα λες.Σορρυ που σε απασχολω αλλα δεν μπορω να βρω το συγκεκριμενο μερος που ανακοινωνουν τις αναβολες στο site της.Μηπως μπορεις να μου το γραψεις?Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα