costacurta Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Ψάχνω μια καρτα για παλιό πσ 32μπιτ για χρήση YouTube /browsing /winamp και κατέβασμα. Ούτε παιχνίδια ούτε καν ταινίες. Έβαλα αυτές τις 2 γιατί είναι οι μόνες φθηνές ονλαιν στο πλαίσιο που δίνει 3 χρόνια. Η μία είναι 2gb αλλά palit η άλλη μεν 1gb αλλά sapphire. Ποια λέτε?? Δεν με νοιάζει δύναμη και επιδόσεις απλά ποια είναι πιο έμπιστη να μην έχω ραντομ κολλήματα και τέτοια. (μην μου πείτε την 1030 ταβάνι ειναι 50 ευρώ και για την χρήση που προορίζεται είναι και οι δύο υπεραρκετες. Επίσης δεν ψάχνω άλλη υλοποίηση 710 από σκρουτζ με τα μεταφορικά θα βγει πάνω κάτω ίδια και δεν θα έχω το έξτρα χρόνο εγγύησης από πλαίσιο)
Sheogorath Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, costacurta είπε Ψάχνω μια καρτα για παλιό πσ 32μπιτ για χρήση YouTube /browsing /winamp και κατέβασμα. Ούτε παιχνίδια ούτε καν ταινίες. Έβαλα αυτές τις 2 γιατί είναι οι μόνες φθηνές ονλαιν στο πλαίσιο που δίνει 3 χρόνια. Η μία είναι 2gb αλλά palit η άλλη μεν 1gb αλλά sapphire. Ποια λέτε?? Δεν με νοιάζει δύναμη και επιδόσεις απλά ποια είναι πιο έμπιστη να μην έχω ραντομ κολλήματα και τέτοια. (μην μου πείτε την 1030 ταβάνι ειναι 50 ευρώ και για την χρήση που προορίζεται είναι και οι δύο υπεραρκετες. Επίσης δεν ψάχνω άλλη υλοποίηση 710 από σκρουτζ με τα μεταφορικά θα βγει πάνω κάτω ίδια και δεν θα έχω το έξτρα χρόνο εγγύησης από πλαίσιο) Θα πρότεινα nvidia, η AMD τα παίζει κατα καιρούς με τους drivers και ψάχνεσαι. Όχι οτι η πράσινη δεν το κάνει αλλά... Στο λέω έχοντας περάσει απο τα χέρια μου 3870, 3870X2, 4650, 4670, 4870X2, 5850, 6950, 7950 και 8750m. 1
EddieObscurant Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Εχω την εντύπωση οτι και οι δυο εταιρείες εχουν σταματήσει τους 32-bit drivers, αλλα λογικά επειδή οι κάρτες ειναι παλιες, θα βρεις παλιους
@topos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Και οι 2 ειναι κακιστες, εαν δεν εχεις χρονο /διαθεση να ψαχτεις στις μεταχειρισμενες να παρεις καποια με ~15-30 ευρω παρε οποια σε βολευει -με ελαφρια προτιμηση στην gt710-
costacurta Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, @topos είπε Και οι 2 ειναι κακιστες, εαν δεν εχεις χρονο /διαθεση να ψαχτεις στις μεταχειρισμενες να παρεις καποια με ~15-30 ευρω παρε οποια σε βολευει -με ελαφρια προτιμηση στην gt710- Κακιστες γιατί? Σαν ποιότητα κατασκευής? Να ψάξω άλλο μοντέλο 710 δήλ.? Αν είναι έτσι θυσιαζω το πλας χρόνο εγγύησης του πλαισίου. Αν αναφέρεσαι σε5επιδόσεις είναι οβερκιλ για την χρήση που προορίζονται. Μτχ ρε μαν να πάρω τι.Τις έψαξα όλες ίδια και χειρότερα μοντέλα με 5 χρονιά στη πλάτη σε παρόμοιες τιμές. Και φυσικά σε 6 μήνες θα κλατάρει (μου χει συμβεί 2 φορές) 14 ώρες πριν, EddieObscurant είπε Εχω την εντύπωση οτι και οι δυο εταιρείες εχουν σταματήσει τους 32-bit drivers, αλλα λογικά επειδή οι κάρτες ειναι παλιες, θα βρεις παλιους Δεν νομίζω να έχω θέμα. Έχω χρησιμοποιήσει ακόμα παλιότερες έχει και εφαρμογές που βρίσκουν τα πάντα
fanis1234 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δες και εδώ. Ίσως είναι καλύτερη επιλογή και από τις δύο παραπάνω. https://www.public.gr/product/computers-and-software/anabathmisi/kartes-grafikon/asus-radeon-r7-240-2gb-r7240-2gd3-l-karta-grafikon/prod5363344pp/ 3
costacurta Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, fanis1234 είπε Δες και εδώ. Ίσως είναι καλύτερη επιλογή και από τις δύο παραπάνω. https://www.public.gr/product/computers-and-software/anabathmisi/kartes-grafikon/asus-radeon-r7-240-2gb-r7240-2gd3-l-karta-grafikon/prod5363344pp/ Na σαι καλά μπρο την παράγγειλα ηδη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα