Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω ενα adidas 316l που μοιαζει με αυτο της εικονας . Αγορασμενο πριν 15 με 16 χρονια 250 ευρω ... Οτι πληρωνουμε παιρνουμε . Χανει στο 24ωρο καπου 20 λεπτα .Παει πισω . Μπαταρια ή εφτασε το τελος του ? Εννοείται ότι θα δοκιμαδω με αλλαγή μπαταρίας. Ολα τα χρονια πρεπει να εχω αλλαξει μπαταρια 3-4 φορες και μια φορα επισκευη καπου στα 40 ευρω . Ειχε ξεκολησει ο δεικτης δευτερολεπτων . Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
TechnoState Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) .... εφόσον η επισκευή κ οι αλλαγές μπαταρίας έχουν γίνει σωστα, μάλλον μπαταρία πάλι. Επειδή όμως ανέφερες δείκτη δευτερολέπτων (κ επισκευή του) μήπως είναι πάλι αυτό? Είχα πάθει κάτι σχετικό σε δύο διαφορετικά ρολόγια (βέβαια πέρασε καιρός μέχρι να συζητήσω με τον ωρολογοποιο μου κ να καταλήξουμε στην αιτία). Συνήθως το πάθαινα καλοκαίρι που κυκλοφορώ πιο πολύ με μηχανές κ μετά από σχετικά μεγάλα ταξίδια/διακοπές με μηχανή. Συναρτήσει του ότι τα συγκεκριμένα δεν ήταν shockproof, χαλάρωνε αισθητά ο δείκτης με αποτέλεσμα να κολλάει με τον απο πάνω (δευτερολέπτων). Μήπως είναι πρόβλημα κραδασμών/συντονισμού? Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από TechnoState 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, TechnoState είπε .... εφόσον η επισκευή κ οι αλλαγές μπαταρίας έχουν γίνει σωστα, μάλλον μπαταρία πάλι. Επειδή όμως ανέφερες δείκτη δευτερολέπτων (κ επισκευή του) μήπως είναι πάλι αυτό? Είχα πάθει κάτι σχετικό σε δύο διαφορετικά ρολόγια (βέβαια πέρασε καιρός μέχρι να συζητήσω με τον ωρολογοποιο μου κ να καταλήξουμε στην αιτία). Συνήθως το πάθαινα καλοκαίρι που κυκλοφορώ πιο πολύ με μηχανές κ μετά από σχετικά μεγάλα ταξίδια/διακοπές με μηχανή. Συναρτήσει του ότι τα συγκεκριμένα δεν ήταν shockproof, χαλάρωνε αισθητά ο δείκτης με αποτέλεσμα να κολλάει με τον απο πάνω (δευτερολέπτων). Μήπως είναι πρόβλημα κραδασμών/συντονισμού? Καλημερα .Ο δεικτης δευτερολεπτων δουλευει κανονικα....Θα δοκιμασω με μπαταρια .Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μιας και ξακινησα το θεμα να πω οτι αλλαχτηκε εδω κια 10 μερες η μπαταρια και παει μια χαρα το ρολοϊ.
Hellaslover Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Μιας και ξακινησα το θεμα να πω οτι αλλαχτηκε εδω κια 10 μερες η μπαταρια και παει μια χαρα το ρολοϊ. Δηλαδη μπορει κανεις να πει..οτι τωρα δουλευει ρολοι
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Ακριβως !!!!! Ειχα την εντυπωση οτι οι μπαταριες σε αφηνουν με "ξαφνικο θανατο"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα