Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είμαι άσχετος ή εσύ; Σύγκριση τεχνολογίας με φαγητό; Είστε τελείως σοβαροί; Και ποιος σου είπε πως το μενού πάει με την άκυρη απάντηση σου; Προφανώς και άλλο μαγαζί για πίτσα, άλλο για κρέας, άλλο για ψάρι, υπάρχουν όμως και μαγαζιά μου τα έχουν εξίσου τέλεια και τα 3, άμα τύχει να βγεις προς τα έξω στείλε μου πμ να σου προτείνω. 

Ας το πάρουμε όμως με τη δική σου λογική. Πας σε ένα μαγαζί να φας μπιφτέκι 100% μοσχάρι και σου λέει σορρυ 70-30 μοσχάρι- χοιρινό. Είσαι καλλυμένος; Εγώ όχι μου παρέχουν τη δυνατότητα να πάρω κάτι στα μέτρα μου. Μάζεψε την εξυπνάδα σου...

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, d4mage said:

Εγώ είμαι άσχετος ή εσύ; Σύγκριση τεχνολογίας με φαγητό; Είστε τελείως σοβαροί; Και ποιος σου είπε πως το μενού πάει με την άκυρη απάντηση σου; Προφανώς και άλλο μαγαζί για πίτσα, άλλο για κρέας, άλλο για ψάρι, υπάρχουν όμως και μαγαζιά μου τα έχουν εξίσου τέλεια και τα 3, άμα τύχει να βγεις προς τα έξω στείλε μου πμ να σου προτείνω. 

Ας το πάρουμε όμως με τη δική σου λογική. Πας σε ένα μαγαζί να φας μπιφτέκι 100% μοσχάρι και σου λέει σορρυ 70-30 μοσχάρι- χοιρινό. Είσαι καλλυμένος; Εγώ όχι μου παρέχουν τη δυνατότητα να πάρω κάτι στα μέτρα μου. Μάζεψε την εξυπνάδα σου...

Ναι μάλιστα... Πρώτα θες να σχολιάσεις το -κατά τα άλλα- άσχετο παράδειγμά μας και μετά το γυρίζεις στην επίθεση και την "επανάσταση"! 

Δεν πειράζει καταλάβαμε! :)

"Ό,τι φας, όσο φας 20 ευρώ και δώρο το απεριόριστο κρασί". Μαγεία & πΧοιότητα! 😛 

Αυτό λοιπόν που ήθελα να πω είναι πως η Xiaomi (και αντίστοιχα κάθε εταιρεία που βγάζει άπειρα και διαφορετικά προϊόντα) δεν μπορεί να είναι καλή σε όλα αυτά και αναγκαστικά πρέπει να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα και τις λεπτομέρειες ώστε να μπορέσει να κυκλοφορήσει όλες αυτές τις συσκευές! Μια άλλη εταιρεία που βγάζει πολύ λιγότερες συσκευές, είναι λογικό να μπορεί να πετύχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Δεν είπε κανείς πως τα xiaomi είναι σκουπίδια, απλά υπάρχουν και άλλα καλύτερα. :)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Σου απάντησε ο από πάνω!

Για να έχεις ένα τεράστιο μενού, πάει να πει πως έχεις έτοιμα προ-μαγειρεμένα φαγητά ή κατεψυγμένα για να είναι έτοιμα μέσα σε 5 λεπτά από τη στιγμή που θα τα παραγγείλει κάποιος. Πάνε δηλαδή στα Μάκρο (Mart πλέον) και ...αδειάζουν τα ράφια με τα τυποποιημένα τρόφιμα.

Κανένα εστιατόριο που φτιάχνει πραγματικά νόστιμα πιάτα, δεν έχει τεράστιο κατάλογο. Αυτά τα έχουν όσα ανήκουν στην κατηγορία "welcome to Greece dear tourists" ή βρίσκονται σε ...ΚΤΕΛ και αεροδρόμια! 😛 

Εντελώς άκυρη τοποθέτηση. Μάλλον πηγαίνετε στα λάθος σημεία. Ακόμη κι έτσι, τη μεγαλύτερη σαπίλα θα την φας πάντως εκεί που πιστεύεις πως πληρώνεις ποιότητα. Για να μην αναφερθώ πως 9/10 δεν έχουν  ιδέα για το τι τρώνε, ας ξεκινήσουν ορισμένοι με το να ξεχωρίζουν θράψαλα με τα καλαμάρια. Κλείνοντας, επειδή πάλι στην apple αναφέρεσαι, δεν βλέπω κάπου να ασχολείται μόνο με κινητά τηλέφωνα και laptop. Άμα δηλαδή η κάθε εταιρεία ρωτούσε εμένα και εσένα, τότε άστα να πάνε. Θες να το πάρεις, καλώς! Δεν θες, πήγαινε αλλού! 

Τόσο απλό.

Το να βγαίνει ο καθένας και να αρχίζει τις ιστορίες για αγρίους και το έτσι και το αλλιώς δεν βγάζει κάπου.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, d4mage said:

Εντελώς άκυρη τοποθέτηση. Μάλλον πηγαίνετε στα λάθος σημεία. Ακόμη κι έτσι, τη μεγαλύτερη σαπίλα θα την φας πάντως εκεί που πιστεύεις πως πληρώνεις ποιότητα. Για να μην αναφερθώ πως 9/10 δεν έχουν  ιδέα για το τι τρώνε, ας ξεκινήσουν ορισμένοι με το να ξεχωρίζουν θράψαλα με τα καλαμάρια. Κλείνοντας, επειδή πάλι στην apple αναφέρεσαι, δεν βλέπω κάπου να ασχολείται μόνο με κινητά τηλέφωνα και laptop. Άμα δηλαδή η κάθε εταιρεία ρωτούσε εμένα και εσένα, τότε άστα να πάνε. Θες να το πάρεις, καλώς! Δεν θες, πήγαινε αλλού! 

Τόσο απλό.

Το να βγαίνει ο καθένας και να αρχίζει τις ιστορίες για αγρίους και το έτσι και το αλλιώς δεν βγάζει κάπου.

Τα "γούστα" του πελάτη είναι συνήθως άσχετα με την ποιότητα του προϊόντος! 😛 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Ναι μάλιστα... Πρώτα θες να σχολιάσεις το -κατά τα άλλα- άσχετο παράδειγμά μας και μετά το γυρίζεις στην επίθεση και την "επανάσταση"! 

"Ό,τι φας, όσο φας 20 ευρώ και δώρο το απεριόριστο κρασί". Μαγεία & πΧοιότητα! 😛 

Αυτό λοιπόν που ήθελα να πω είναι πως η Xiaomi (και αντίστοιχα κάθε εταιρεία που βγάζει άπειρα και διαφορετικά προϊόντα) δεν μπορεί να είναι καλή σε όλα αυτά και αναγκαστικά πρέπει να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα και τις λεπτομέρειες ώστε να μπορέσει να κυκλοφορήσει όλες αυτές τις συσκευές! Μια άλλη εταιρεία που βγάζει πολύ λιγότερες συσκευές, είναι λογικό να μπορεί να πετύχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Δεν είπε κανείς πως τα xiaomi είναι σκουπίδια, απλά υπάρχουν και άλλα καλύτερα. :)

Ρε φίλε το γεγονός πως εσύ είσαι κολλημένος σε κάτι και δεν βλέπεις τίποτα παρά πέρα δεν σημαίνει πως σου κάνουμε επίθεση. Εάν είσαι τόσο ευαίσθητος να το ξέρω να μην σου απαντάω. Κάθε μα κάθε φορά το ίδιο πράγμα κάνεις. Πότε θα καταλάβεις επιτέλους πως τα καλύτερα δεν είναι απαραίτητα αυτά που πιστεύεις εσύ. Τα Xiaomi καιρό τώρα για έχεις βγάλει σκουπίδια, και ναι συμφωνώ μαζί σου πως υπάρχουν καλύτερα και χειρότερα, όμως σε ολόκληρη την αγορά. Και στης Apple ( τι είπα μόλις τώρα)!

Δημοσ.

Η δική μου εμπειρία με ολοκαίνουργιο αγορασμένο πατίνι 500W (ανεβαίνει ανηφόρες, ταχύτητα ως 35km/h με 3 διαβαθμίσεις) που μένω κοντά στο κέντρο της Αθήνας λέει τα εξής:

- Στο πεζοδρόμιο γίνεσαι τρομακτικός/προκλητικός για τους πεζούς που σε αντικρύζουν και κάνουν πέρα, ενώ ακόμα και με 10km/h να πηγαίνεις είσαι επικίνδυνος καθώς ένας πεζός μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση κίνησης ανά δευτερόλεπτο για οποιοδήποτε λόγο. Άσε που τα ελληνικά πεζοδρόμια δεν είναι ιδανικά για τις ροδούλες του πατινιού, πολύ τρέμουλο στα πόδια. Εδώ και πεζός που πηγαίνω διαλέγω τα πατήματά μου...

- Στο δρόμο πρέπει να κυκλοφορείς δεξιά φυσικά, όπου κι εκεί είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για ντουζίνα λόγων, όπως η κακή κατάσταση της ασφάλτου σχεδόν όλων των ελληνικών δρόμων στις άκρες (GREEK®PATENT κακοριγμένη άσφαλτος, τριμμένη άσφαλτος, σχηματισμένα ρείθρα/υψώματα, φρεάτια που ρίχνουν και μηχανάκια ακόμα), η κίνηση μεγάλων οχημάτων δίπλα σου (πχ λεωφορειογραμμές), το πατίνι έχει φως μεν αλλά βρίσκεται πολύ χαμηλά για να σε δουν οι παρακείμενοι οδηγοί (χρειάζεσαι ανακλαστικά ρούχα), ακόμα δεν είναι δυνατόν να ειδοποιήσεις τους οδηγούς σε απότομη-αναγκαστική αλλαγή κατεύθυνσης λόγω πχ προβληματικού οδοστρώματος με την προέκταση του χεριού διότι αν αφήσεις το τιμόνι κινδυνεύεις να τσακιστείς (καθώς το πατίνι έχει μικρές ροδούλες και δεν διατηρεί πορεία όπως πχ ένα ποδήλατο και σε μικρή ανωμαλία του δρόμου θα σου γυρίσει το τιμόνι).........

Σίγουρα κάποιες περιοχές είναι πιο ευνοημένες/κατάλληλες για πατίνια, πάντως εγώ ένιωσα πως ουσιαστικά για να χρησιμοποιήσω πατίνι πρέπει να έχω καλά μελετημένη τη διαδρομή (κατάλληλα-ακατάλληλα σημεία) και σίγουρα πατίνι χωρίς σοβαρές αναρτήσεις δεν είναι για πολλά χιλιόμετρα σε κακό τερέν.

• Like 3
Δημοσ.
14 hours ago, billdanos said:

Ξέρεις τι λένε για τα εστιατόρια που έχουν στο μενού τους εκατοντάδες διαφορετικά πιάτα ε; 

Να μην τα εμπιστευόμαστε! 😛 

Άλλοι πουλάνε πατίνια και άλλοι icars. :))

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, d4mage said:

Ρε φίλε το γεγονός πως εσύ είσαι κολλημένος σε κάτι και δεν βλέπεις τίποτα παρά πέρα δεν σημαίνει πως σου κάνουμε επίθεση. Εάν είσαι τόσο ευαίσθητος να το ξέρω να μην σου απαντάω. Κάθε μα κάθε φορά το ίδιο πράγμα κάνεις. Πότε θα καταλάβεις επιτέλους πως τα καλύτερα δεν είναι απαραίτητα αυτά που πιστεύεις εσύ. Τα Xiaomi καιρό τώρα για έχεις βγάλει σκουπίδια, και ναι συμφωνώ μαζί σου πως υπάρχουν καλύτερα και χειρότερα, όμως σε ολόκληρη την αγορά. Και στης Apple ( τι είπα μόλις τώρα)!

Αν με πρόσεχες λίγο θα καταλάβαινες πως το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι εγώ! :)

Αυτό που "κάνω" και σε ενοχλεί είναι απλά πως διαφωνώ μαζί σου. So? 

3 minutes ago, NotAliki177 said:

Άλλοι πουλάνε πατίνια και άλλοι icars. :))

Τις Τετάρτες μπορείς να πιεις και απεριόριστο κρασί με μόλις 5 ευρώ! 😛 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Αν με πρόσεχες λίγο θα καταλάβαινες πως το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι εγώ! :)

Αυτό που "κάνω" και σε ενοχλεί είναι απλά πως διαφωνώ μαζί σου. So? 

Έχεις απόλυτο δίκιο, ζητώ συγγνώμη. Το αφήνω εδώ! Και πάλι sorry.

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, d4mage said:

Έχεις απόλυτο δίκιο, ζητώ συγγνώμη. Το αφήνω εδώ! Και πάλι sorry.

Και άντε ας πούμε τώρα να προσπαθήσω να σου εξηγήσω πως κι εμένα με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο πατίνι αλλά δεν με πείθει ως προς την αξιοπιστία του! :) 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μπορει να ειναι καλή. Γιατί δεν μπορει να καταλάβει το μυαλο σου,  οτι σε εταιρειες κολοσσούς υπάρχουν πολλά και διαφορετικά τμήματα ανάπτυξης και τεχνολογίας που τα καταφέρνουν περίφημα.  Δεν είναι ολες οι εταιρείες και επιχειρήσεις οπως εχουμε μαθει στην Ελλάδα που ο μεσος όρος σε επιχειρήσεις έχει υπαλλήλους μερικούς συγγενείς απο το σοι μας και developer τον κολλητό.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, fg9000 είπε

Χρείαζεται να σχολιάσουμε κάτι για την Xiaoμάρα?😏

Ναι, να σχολιάσουμε τα προβλήματα που έχει ο folding μηχανισμός στη Μ365 ... , όπως επίσης και το φάγωμα του καλωδίου λόγω μη προστασίας στον πίσω τροχό... και επίσης το πλαστικό καπάκι χωρίς προστασία της μπαταρίας στην κάτω πλευρά...

Αυτά... και πριν πεταχτεί κανείς έξυπνος σας λέω ότι το έχω το συγκεκριμένο και ξέρω.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, d4mage είπε

εισαι ασχετος  στο λεω ξεκαθαρα.  τα παντα ολα σε ενα μαγαζι απλα δεν.   ρωτα ανθρωπους απο μεσα και  ασε εμενα τον πικρόχολο να λεω τα δικα μου. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Theofi είπε

εισαι ασχετος  στο λεω ξεκαθαρα.  τα παντα ολα σε ενα μαγαζι απλα δεν.   ρωτα ανθρωπους απο μεσα και  ασε εμενα τον πικρόχολο να λεω τα δικα μου. 

Εντάξει καλέ μου φίλε, από δω και πέρα θα ξέρω να ακολουθώ τις συμβουλές σου. Πήγα σε μαγαζί για κρέας και είχε μακαρονάδα στο μενού; Έφυγα τρέχοντας!!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d4mage είπε

Εντάξει καλέ μου φίλε, από δω και πέρα θα ξέρω να ακολουθώ τις συμβουλές σου. Πήγα σε μαγαζί για κρέας και είχε μακαρονάδα στο μενού; Έφυγα τρέχοντας!!!

μην ακους εμενα σου ειπα. ρωτα... γιατι απτον τροπο που απαντας να εισαι μαξ 20χρονων. και αν δεν εισαι κοιταξε το.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...