Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, teri23 είπε

εχει και διαφημίσεις οταν οδηγάς; 😂😂😂😂

το ποδηλατο οχι... αλλα μια σκουπα συγγενη μου ναι... δεν φανταζεσαι τι στελνει στο cloud....

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Ξέρεις τι λένε για τα εστιατόρια που έχουν στο μενού τους εκατοντάδες διαφορετικά πιάτα ε; 

Να μην τα εμπιστευόμαστε! 😛 

Δεν θυμάμαι, Μποτρίνι...; 😃

Δημοσ.

Τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη, αν και πολύ βολικό και πρακτικό το σκούτερ, ΔΕΝ κάνουν οι δρόμοι/πεζοδρόμια (εκτός της παραλίας όταν δεν έχει πολύ κόσμο) για κίνηση. Αν είχε αναρτήσεις, ίσως σωζόταν. Έχουν ξεκινήσει να πονάνε τα πόδια μου, μαμω την χώρα μου. Σε χωματόδρομο να πήγαινα, παίζει να ήταν πιο ανεκτά.

Λόγω του μεγέθους του, σε μία ακτίνα κίνησης 2 χλμ, είναι πάρα πολύ καλή λύση. Ειδικά για όποιον το χρειάζεται για να πηγαίνει σε εξωτερικές δουλειές.

Φυσικά, χρειάζεται κράνος. Full face .+-

Αν έχει κάποιος καμμιά πρόταση, pm plz

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Superuser είπε

Εγώ θα περιμένω την υλοποίηση της Apple παντως

2000eur, 20 μετρα range, και θα πρέπει να αγοράσεις τους τροχούς ξεχωριστά.

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Atreidis είπε

Εντάξει δεν είναι όλα για την Αθήνα.. Αλεξανδρούπολη έχουμε ένα αυξανόμενο δίκτυο ποδηλατοδρόμων και μια παραλιακή χωρίς αυτοκίνητα το καλοκαίρι...

Όντως στην Αλεξανδρούπολη που ήμουν φαντάρος,οι δρόμοι εκεί είναι ότι καλύτερο έχω δει,και με τεράστια πεζοδρόμια με ποδηλατοδρομους και το καλοκαίρι ότι καλύτερο που ο δρόμος γίνεται πεζόδρομος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Ελλάδα πάντως απαγορεύονται τα ποδήλατα και οτιδήποτε μηχανοκίνητο στα πεζοδρόμια, επίσης στον δρόμο δεν σε προσέχει κανένας προφανώς και λόγω της χαμηλής ταχύτητας είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Βολεύει απίστευτα ειδικα σε περιοχές χωρίς μεγάλες ανηφόρες και για commuting με μέτρο αλλά το ρίσκο είναι μεγάλο. Επίσης χρειάζεται κανονικό κράνος και εξοπλισμό μηχανής και όχι ποδηλάτου αλλά θα φαίνεσαι γελοίος οπότε here's that.

Επεξ/σία από silotx
  • Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, silotx είπε

Στην Ελλάδα πάντως απαγορεύονται τα ποδήλατα και οτιδήποτε μηχανοκίνητο στα πεζοδρόμια, επίσης στον δρόμο δεν σε προσέχει κανένας προφανώς και λόγω της χαμηλής ταχύτητας είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Βολεύει απίστευτα ειδικα σε περιοχές χωρίς μεγάλες ανηφόρες και για commuting με μέτρο αλλά το ρίσκο είναι μεγάλο. Επίσης χρειάζεται κανονικό κράνος και εξοπλισμό μηχανής και όχι ποδηλάτου αλλά θα φαίνεσαι γελοίος οπότε here's that.

δεν είναι για μεγάλη πόλη με ροδα μεγέθους καροτσάκι μωρού θα σε φάνε λάχανο , αυτά είναι για κλειστούς βιομηχανικούς χώρους για μεγάλα mall , χωριά με καλούς δρομους αποκεντρωμένα , ποδηλατόδρομους

Δημοσ.

Το έχω από  τον Σεπτέμβριο σε επαρχιακή πόλη. Το κυκλοφορώ πάνω σε καλά πεζοδρόμια με προσοχή για τους πεζούς. Θέλει άσφαλτο μοκέτα για να πάει καλά. Ανηφόρα σε καμία περίπτωση 15 μοίρες που λέει αν και είμαι στα 72 κιλά. Σε δρόμο με κίνηση επίσης δεν πάω εκτός και εάν είναι "άδειος". Πρέπει φυσικά να ξέρεις την πόλη σου και τι συμβαίνει με την κίνηση για να μην βγεις ντουγρού. Βολεύει και έχει πλάκα. Έχει κάτι ψιλοθεματάκια με τριξίματα και λάστιχα. Καλοδεχούμενη η αναβάθμιση της μπαταρίας και της οθόνης και μένει να δούμε αν μπαίνουν και στο παλιό.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, billdanos είπε

Ξέρεις τι λένε για τα εστιατόρια που έχουν στο μενού τους εκατοντάδες διαφορετικά πιάτα ε; 

Να μην τα εμπιστευόμαστε! 😛 

Τα εστιατόρια που έχουν στο μενού τους εκατοντάδες διαφορετικά πιάτα απευθύνονται ελεύθερα και στην επιλογή του να φάει κάποιος αυτό θέλει, σύμφωνα με τα γούστα που έχει. Κάπου εδώ κουμπώνει ακριβώς η Xiaomi.

Για πες μας έναν λόγο που αξίζει ώστε να μην εμπιστευτείς ένα κατάστημα με μεγάλο μενού;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d4mage είπε

Τα εστιατόρια που έχουν στο μενού τους εκατοντάδες διαφορετικά πιάτα απευθύνονται ελεύθερα και στην επιλογή του να φάει κάποιος αυτό θέλει, σύμφωνα με τα γούστα που έχει. Κάπου εδώ κουμπώνει ακριβώς η Xiaomi.

Για πες μας έναν λόγο που αξίζει ώστε να μην εμπιστευτείς ένα κατάστημα με μεγάλο μενού;

πως φαινεται οτι εισαι ασχετος με την εστιαση ... αν ενα καταστημα προσφερει λιγο απο ολα να ξερεις οτι τιποτα απο οσα φας δεν θα ειναι καλο.

αλλα τα μαγαζια για πιτσα, αλλα για ψαρι και αλλα για κρεας.  

μην γραφετε απλα για να γραψετε.

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, d4mage said:

Σου απάντησε ο από πάνω!

Για να έχεις ένα τεράστιο μενού, πάει να πει πως έχεις έτοιμα προ-μαγειρεμένα φαγητά ή κατεψυγμένα για να είναι έτοιμα μέσα σε 5 λεπτά από τη στιγμή που θα τα παραγγείλει κάποιος. Πάνε δηλαδή στα Μάκρο (Mart πλέον) και ...αδειάζουν τα ράφια με τα τυποποιημένα τρόφιμα.

Κανένα εστιατόριο που φτιάχνει πραγματικά νόστιμα πιάτα, δεν έχει τεράστιο κατάλογο. Αυτά τα έχουν όσα ανήκουν στην κατηγορία "welcome to Greece dear tourists" ή βρίσκονται σε ...ΚΤΕΛ και αεροδρόμια! 😛 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...