d4mage Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Theofi είπε μην ακους εμενα σου ειπα. ρωτα... γιατι απτον τροπο που απαντας να εισαι μαξ 20χρονων. και αν δεν εισαι κοιταξε το. Τελικά ποια απάντηση σε καλύπτει; Το να συμφωνήσω μαζί σου ή να διαφωνήσω; Άλλος φαίνεται να το έχει το θέμα ανεξαρτήτως ηλικίας. Νομίζω αρκετά... αποχωρώ και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
pantheo4 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, Istros είπε Αναφέρομαι στο γεγονός ότι στην Ολλανδία έχει 15.000 χιλιόμετρα συνολικό μηκος ποδηλατοδρόμους.Εδω για να βγεις σε καμία Κηφισιάς μ αυτό πρέπει να χεις κάνει κανένα τάμα πριν και άμα επιζήσεις. και ειναι και η πιο επιπεδη χωρα..
DooM_STeR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 17 ώρες πριν, Istros είπε Πολύ καλό για Ολλανδία.Εδω σε φάγαν λαχανο Στην ολλανδια απαγορεύεται η χρήση (βασικά θέλει αδεια). Εδω το δουλεύω πηγαινε ελα στην δουλειά μου (18χλμ) καθε μερα,7 μηνες και με βροχές, δέν εχω κινδυνεψει (εως τώρα ) . θέλει και αυτό προσοχή όπως και το ποδήλατο, αλλα είναι βιώσιμη λύση για commuting μικρών αποστάσεων 2
johncorfas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 16 ώρες πριν, Theofi είπε ρε φιλε εχω xiaomi ποδηλατο και τα σπαει. αλλα εδω μεσα εχει γινει λατρεια η φαση με την εταιρια .... πραγματικα εχει κοσμο που κανει σαν χαζος ... καλα ειναι αλλα μεχρι ενα σημειο... μην θεοποιουμε τους κινεζους γιατι κυριως ειναι κλεφτες και φουλ στη πουστια. Ενω οι Ελληνες μπουμπούκια, τιμιοι και δουλευταράδες....
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, johncorfas είπε Ενω οι Ελληνες μπουμπούκια, τιμιοι και δουλευταράδες.... Γιαννη ασχολεισαι και με αλλα θεματα εκτος του μπασκετ ?
Dr_73 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 21 ώρες πριν, Theofi είπε μην θεοποιουμε τους κινεζους γιατι κυριως ειναι κλεφτες και φουλ στη πουστια. Σε έντονη αντιδιαστολή με τον έλληνα δημόσιο ή δημοτικό υπάλληλο ας πούμε ...
ktlk21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 22 ώρες πριν, Istros είπε Αναφέρομαι στο γεγονός ότι στην Ολλανδία έχει 15.000 χιλιόμετρα συνολικό μηκος ποδηλατοδρόμους.Εδω για να βγεις σε καμία Κηφισιάς μ αυτό πρέπει να χεις κάνει κανένα τάμα πριν και άμα επιζήσεις. To έχω κάνει άπειρες φόρες και με ποδήλατο και με το πατίνι..δεν είναι τόσο τραγίκα αρκεί να σεβεσαι τον ΚΟΚ και τους γύρω σου..με την λογική σου ου΄τε μηχανες θα επρεπε να κυκλοφορουν
Istros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ktlk21 είπε To έχω κάνει άπειρες φόρες και με ποδήλατο και με το πατίνι..δεν είναι τόσο τραγίκα αρκεί να σεβεσαι τον ΚΟΚ και τους γύρω σου..με την λογική σου ου΄τε μηχανες θα επρεπε να κυκλοφορουν Εγω κυκλοφορώ με μηχανή και δυστυχώς οι περισσότεροι.κοιμουνται όρθιοι,δεν έχουν ιδέα από οδήγηση,δεν σέβονται τα δίκυκλα,μιλάνε στο κινητό,στέλνουν μηνύματα,mail,internet.Ευτυχως η εμπειρία και η τύχη μ έχουν σώσει από δυσάρεστες καταστάσεις.Ενας ποδηλάτης έκανε το γύρο του κόσμου με ποδηλατο,πέρασε από Κίνα,Ινδία,Πακιστάν και τον παρέσυρε ασυνείδητος που έκανε κόντρες στην εθνική (ύψος Κηφισιάς) και προσπέραση από δεξιά.Δυστυχως είναι τραγικη η κατάσταση στους Έλληνικους δρόμους. 8 λεπτά πριν, ktlk21 είπε To έχω κάνει άπειρες φόρες και με ποδήλατο και με το πατίνι..δεν είναι τόσο τραγίκα αρκεί να σεβεσαι τον ΚΟΚ και τους γύρω σου..με την λογική σου ου΄τε μηχανες θα επρεπε να κυκλοφορουν https://www.tovima.gr/2010/04/09/society/i-zwi-podilato-gia-toys-podilates/amp/ Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από Istros 1
crossmo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, Istros είπε Εγω κυκλοφορώ με μηχανή και δυστυχώς οι περισσότεροι.κοιμουνται όρθιοι,δεν έχουν ιδέα από οδήγηση,δεν σέβονται τα δίκυκλα,μιλάνε στο κινητό,στέλνουν μηνύματα,mail,internet.Ευτυχως η εμπειρία και η τύχη μ έχουν σώσει από δυσάρεστες καταστάσεις.Ενας ποδηλάτης έκανε το γύρο του κόσμου με ποδηλατο,πέρασε από Κίνα,Ινδία,Πακιστάν και τον παρέσυρε ασυνείδητος που έκανε κόντρες στην εθνική (ύψος Κηφισιάς) και προσπέραση από δεξιά.Δυστυχως είναι τραγικη η κατάσταση στους Έλληνικους δρόμους. https://www.tovima.gr/2010/04/09/society/i-zwi-podilato-gia-toys-podilates/amp/ Και εγώ κυκλοφορω με αυτοκίνητο και έχω να σου πω τα ιδια και χειρότερα για τους δικυκλιστές οι περισσότεροι δικυκλιστές που πάνε και χώνονται ανάμεσα στα αυτοκίνητα που απαγορεύεται από τον ΚΟΚ σεβονται τους οδηγούς των αυτοκινήτων θες να πεις.... που νομίζουν ότι τα αμάξια κινουνται σε ράγες και χώνονται όπου βρουν ... και που ζητανε και τα ρέστα αν κατά την παράνομη αυτή δραστηριότητα τους ρίξουν κάτω...το νομισμα ξέρεις έχει δυο όψεις...και μαθετε επιτέλους οτι υπάρχουν και τυφλά σημεια στους καθρέπτες ενός αυτοκινητου που δεν σας βλέπει ο οδηγός. Θες να σου πω ποσες φορές έχω πέσει σε λακούβες μεσα στη μέση του δρόμου για να μην κτυπήσω τον δικυκλιστή που έρχεται καρφωμένος να περάσει ανάμεσα στο δικό μου αμάξι ξυστά και στο αμάξι στη διπλανη λωρίδα? Αν εγω δεν προλάβω να το δω (που δεν είμαι και υποχρεωμένος εκεί που κινείται ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ) και στην προσπάθεια μου να αποφύγω κάτι που μπορει να βλάψει εμένα ή να επιρρεάσει την οδήγηση μου τον κτυπήσω? ποιόν θα τραβάνε μετά? 4
ktlk21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Για αυτό λέμε... ΚΟΚ... πρέπει να τον σεβόμαστε όλοι άσχετα αποντο όχημα που έχουμε.. αλλιως δεν υπάρχει μέλλον
Tresorikos Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Στις 25/2/2019 στις 10:22 ΠΜ, Makis38 είπε Το έχω από τον Σεπτέμβριο σε επαρχιακή πόλη. Το κυκλοφορώ πάνω σε καλά πεζοδρόμια με προσοχή για τους πεζούς. Θέλει άσφαλτο μοκέτα για να πάει καλά. Ανηφόρα σε καμία περίπτωση 15 μοίρες που λέει αν και είμαι στα 72 κιλά. Σε δρόμο με κίνηση επίσης δεν πάω εκτός και εάν είναι "άδειος". Πρέπει φυσικά να ξέρεις την πόλη σου και τι συμβαίνει με την κίνηση για να μην βγεις ντουγρού. Βολεύει και έχει πλάκα. Έχει κάτι ψιλοθεματάκια με τριξίματα και λάστιχα. Καλοδεχούμενη η αναβάθμιση της μπαταρίας και της οθόνης και μένει να δούμε αν μπαίνουν και στο παλιό. Δεν σε βγάζει με αυτά τα κιλά σε ανηφόρες; είμαι 70 κιλά κ το σκέφτομαι αλλά έχει ανηφόρα για εκεί που το θέλω για τη δουλειά. Ίσως αν κάνεις χακ μήπως πάει καλύτερα;
Makis38 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, Tresorikos said: Δεν σε βγάζει με αυτά τα κιλά σε ανηφόρες; είμαι 70 κιλά κ το σκέφτομαι αλλά έχει ανηφόρα για εκεί που το θέλω για τη δουλειά. Ίσως αν κάνεις χακ μήπως πάει καλύτερα; Ανηφόρες βγάζει και με αυτά τα κιλά που είσαι, αλλά όχι να λέμε παπάτζες ότι ανεβαίνει 15 μοίρες κλίση. Είναι πολύ μεγάλο νούμερο για ανηφόρα. Πλήρως φορτισμένο, γιατί παίζει και αυτό, το κόβω να βγάζει στα κιλά μας 7-9 μοίρες το πολύ. Χακάρισμενα γινόταν μέχρι την προηγούμενη ανανέωση λογισμικού. Για το τελευταίο δεν ξέρω εάν έχει βγει. Πάντως δυναμώνει αλλά ζεσταίνεται συνάμα. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από Makis38 1
kostasmmm Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα και από εμένα! Μόλις μου ήρθαν τα καλούδια μου για το xiaomi m365 λοιπόν έχουμε και λέμε κράνος smart4u απλά απίστευτο, έχει θύρα φόρτισης για τα led πίσω. Λοιπόν αγόρασα κλειδαριά για το δισκόφρενο επειδή το πάρκαρα και έτρεμε το φιλοκάρδι μου και τέλος μερικές σαμπρέλες για να μην τρέχω!!! Καλές βόλτες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα