Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ιστορία του "θείου" (sinclair) την έχουν διαβάσει ;

Κι εκείνος από τον spectrum , πήγε να βγάλει ... αυτοκίνητο ...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Νομίζω πως αυτά τα οχήματα πρέπει να κυκλοφορούν μόνο στα πεζοδρόμια. Αν βγουν στο δρόμο θα γίνει μακελειό! 

Ούτε τα μωρουδιακά καρότσια δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στο πεζοδρόμιο και βγαίνουν στον δρόμο. Πάντως η κάθε πόλη είναι διαφορετική, έχω ακούσει φίλους να λένε πως κυκλοφορούν με παιδικά καρότσια άνετα, που σημαίνει πως θα μπορούν και με πατίνι να πηγαίνουν άνετα. Σε άλλες πόλεις (εκτός Ελλάδας) υπάρχουν νόμοι που απαγορεύουν "motorized vehicles" σε πεζοδρόμια, ακόμα και τα ηλεκτρικά skateboards.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, VanJ είπε

Ούτε τα μωρουδιακά καρότσια δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στο πεζοδρόμιο και βγαίνουν στον δρόμο. Πάντως η κάθε πόλη είναι διαφορετική, έχω ακούσει φίλους να λένε πως κυκλοφορούν με παιδικά καρότσια άνετα, που σημαίνει πως θα μπορούν και με πατίνι να πηγαίνουν άνετα. Σε άλλες πόλεις (εκτός Ελλάδας) υπάρχουν νόμοι που απαγορεύουν "motorized vehicles" σε πεζοδρόμια, ακόμα και τα ηλεκτρικά skateboards.

https://podilatowsneostropos.weebly.com/piomicrondeltaetalambdaalphatauomicrondeltarhoomicronmuomicroniota-sigmatauomicron-alphamusigmatauepsilonrhonutaualphamu.html

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Istros είπε

Αναφέρομαι ότι στην Ολλανδία έχει 15.000 χιλιόμετρα συνολικό μηκος ποδηλατοδρόμους.Εδω για να βγεις σε καμία Κηφισιάς μ αυτό πρέπει να χεις κάνει κανένα τάμα πριν και άμα επιζήσεις.

Εντάξει δεν είναι όλα για την Αθήνα.. Αλεξανδρούπολη έχουμε ένα αυξανόμενο δίκτυο ποδηλατοδρόμων και μια παραλιακή χωρίς αυτοκίνητα το καλοκαίρι...

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Atreidis είπε

Εντάξει δεν είναι όλα για την Αθήνα.. Αλεξανδρούπολη έχουμε ένα αυξανόμενο δίκτυο ποδηλατοδρόμων και μια παραλιακή χωρίς αυτοκίνητα το καλοκαίρι...

Ευγε!Ειστε τυχεροι

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Theofi είπε

ε πες κατι παλι... αφου τα σπαει σε ολα!!!

ΟΚ λοιπόν, μην ξεχάσουμε να πούμε ότι είναι φθηνότερο από άλλα σκούτερ και είναι flagship killer του daytona και της Βεσπα.

Ενω όποιος το αγοράσει θα είναι πιο έξυπνος διότι έπιασε κότσο τους άλλους.

και στην τελική και ρόδες να μην είχε θα λειτουργούσε περίφημα γιατί είναι xiaomi 😍

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Istros είπε

Ούτε αυτό δεν είναι καλό?

ρε φιλε εχω xiaomi  ποδηλατο και τα σπαει. αλλα εδω μεσα εχει γινει λατρεια η φαση με την εταιρια .... πραγματικα εχει κοσμο που κανει σαν χαζος ... καλα ειναι αλλα μεχρι ενα σημειο... μην θεοποιουμε τους κινεζους γιατι κυριως ειναι κλεφτες και φουλ στη πουστια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Theofi είπε

ρε φιλε εχω xiaomi  ποδηλατο και τα σπαει. αλλα εδω μεσα εχει γινει λατρεια η φαση με την εταιρια .... πραγματικα εχει κοσμο που κανει σαν χαζος ... καλα ειναι αλλα μεχρι ενα σημειο... μην θεοποιουμε τους κινεζους γιατι κυριως ειναι κλεφτες και φουλ στη πουστια.

Δεν θεοποιουμε κανέναν.Αν αξίζει έχει καλώς διαφορετικά πάει ακλαφτο.Δεν έχουμε κολλήματα με εταιρείες γιατί δεν έχουμε μετοχές σε καμία.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Istros είπε

Δεν θεοποιουμε κανέναν.Αν αξίζει έχει καλώς διαφορετικά πάει ακλαφτο.Δεν έχουμε κολλήματα με εταιρείες γιατί δεν έχουμε μετοχές σε καμία.

και ομως εδω μεσα κανουν σαν τα κοριτσακια με τον ρουβα... xiaomi Και ας μην μαμησω ποτε ..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Theofi είπε

και ομως εδω μεσα κανουν σαν τα κοριτσακια με τον ρουβα... xiaomi Και ας μην μαμησω ποτε ..

Περί πρεξεως κολοκυθόπιτα.Απλα πρέπει να λέμε και τα θετικά και τα αρνητικά.Το ποδήλατο που έχεις το λέει?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Istros είπε

Περί πρεξεως κολοκυθόπιτα.Απλα πρέπει να λέμε και τα θετικά και τα αρνητικά.Το ποδήλατο που έχεις το λέει?

στα πρωτα 50χλμ που του εκανα τα σπαει... γρηγορο και βολικο για την πολη, αλλα μου εχουν ερθει κατι εξοδα έκτακτα και το εβαλα αγγελια τωρα :D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...