gio1987 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα Παιδιά, Αντιμετωπίζω ένα θέμα με έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και θα ήθελα την βοήθεια σας. Αρχικά να σας πω ότι είναι ένας σκληρός δίσκος που μου έδωσε η αδερφή μου και δεν ξέρω τις ενέργειες που του έχει κάνει ή σε τι κατάσταση ήταν. Γενικά μου είπε ότι δεν δούλευε και τις έβγαζε μήνυμα για format. Εγώ αυτό που βλέπω όταν τον συνδέω στον υπολογιστή είναι ότι ανάβει το λαμπάκι, ακούγεται ο ήχος και των windows αλλά και ότι δουλεύει ο σκληρός. Όμως δεν εμφανίζεται στους δίσκους του συστήματος και μόλις πηγαίνω στην διαχείριση δίσκων μου τον εμφανίζει σαν μαύρο με μήνυμα μη εκχωρημένος χώρος στην μονάδα δίσκου. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι είναι σαν να μην έχει γίνει διαμόρφωση του δίσκου. Καταλαβαίνω σωστά; Και επίσης υπάρχει καμμία περίπτωση να μπορούμε να βρούμε τα αρχεία που υπήρχαν μέσα; Ευχαριστώ πολύ!!!
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Λοιπον αρχικα θα κατεβασεις το παρακατω προγραμμα https://www.easeus.com/partition-manager/ Μολις το κανεις install και το τρεξεις θα πρεπει να σου βγαζει εναν δισκο ως unallocated. Θα ειναι ο εξωτερικος δισκος. Θα φτιαξεις νεο partition σε NTFS ως primary. Θα πατησεις apply πανω αριστερα και λογικα θα εισαι κομπλε.
gio1987 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση, ο δίσκος θα είναι διαμορφωμένος;; Με τα παλιά δεδομένα μπορούμε να κάνουμε τίποτα;;;
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, gio1987 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση, ο δίσκος θα είναι διαμορφωμένος;; Με τα παλιά δεδομένα μπορούμε να κάνουμε τίποτα;;; Εφοσον τον δεις οτι ειναι unallocated σημαινει οτι δεν εχει καν partition. Format και νεο partition θα γινει γρηγορα δεν θα γινει low level format. Για recover μετα το format με καποιο προγραμμα μηπως βρει τιποτα αλλα κρατα μικρο καλαθι.
gio1987 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Arkin σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τις απαντήσεις. Καμμία άλλη ιδέα μπας και καταφέρουμε να σώσουμε δεδομένα υπάρχει;; Ευχαριστώ!
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, gio1987 είπε Arkin σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τις απαντήσεις. Καμμία άλλη ιδέα μπας και καταφέρουμε να σώσουμε δεδομένα υπάρχει;; Ευχαριστώ! Τσεκαρες με το easeus στον εβγαλε σαν unallocated? Πριν τον κανεις format θα δοκιμασεις το παρακατω προγραμμα για ανακτηση γραφουν οτι γινεται ανακτηση απο unallocated σκληρο. Το τι θα βρει δεν ξερω. https://www.easeus.com/datarecoverywizardpro/ Για προγραμματα ανακτησης θα τσεκαρεις και τα Recuva και το OnTrack EasyRecovery
gio1987 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Στις 24/2/2019 στις 11:31 ΜΜ, Arkin είπε Τσεκαρες με το easeus στον εβγαλε σαν unallocated? Πριν τον κανεις format θα δοκιμασεις το παρακατω προγραμμα για ανακτηση γραφουν οτι γινεται ανακτηση απο unallocated σκληρο. Το τι θα βρει δεν ξερω. https://www.easeus.com/datarecoverywizardpro/ Για προγραμματα ανακτησης θα τσεκαρεις και τα Recuva και το OnTrack EasyRecovery Καλησπέρα ξανά Arkin, Αρχικά εγκατέστησα το EaseUS το οποίο είδε τον σκληρό, το έβαλα να κάνει scan, έβρισκε τα αρχεία στο τέλος ενώ μου έκανε restore 43 gb δεν μου εμφάνιζε αυτά τα αρχεία που ήθελα και τα οποία φαινόντουσαν στο scan. Καμμία ιδέα για αυτό? To recuva δεν τον αναγνωρίζει τον unallocated, ενώ τώρα τρέχω το scan με το OnTrack EasyRecovery. Ελπίζω να καταφέρω να κρατήσω τίποτα!!
Arkin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, gio1987 είπε Καλησπέρα ξανά Arkin, Αρχικά εγκατέστησα το EaseUS το οποίο είδε τον σκληρό, το έβαλα να κάνει scan, έβρισκε τα αρχεία στο τέλος ενώ μου έκανε restore 43 gb δεν μου εμφάνιζε αυτά τα αρχεία που ήθελα και τα οποία φαινόντουσαν στο scan. Καμμία ιδέα για αυτό? To recuva δεν τον αναγνωρίζει τον unallocated, ενώ τώρα τρέχω το scan με το OnTrack EasyRecovery. Ελπίζω να καταφέρω να κρατήσω τίποτα!! Δες λιγο εδω https://www.easeus.com/data-recovery-solution/recovered-files-wont-open.html Εφοσον στα εμφανιζει θα πρεπει να γινονται καπου extracted. Οταν τα βρισκεις σου αφηνει να τα ανοιξεις να δεις τι αρχεια ειναι ακριβως?
gio1987 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα Arkin, Εσύ σε συνδυασμό με το OnTrack Easy Recovery μας σώσατε. Πήρα τα αρχεία που ήθελα και τώρα θα διαμορφώσω τον σκληρό και θα τα ξαναπεράσω εκεί. Αυτό να το κάνω με τα windows η με το πρόγραμμα που μου είπες στην αρχή!! Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Arkin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, gio1987 είπε Καλησπέρα Arkin, Εσύ σε συνδυασμό με το OnTrack Easy Recovery μας σώσατε. Πήρα τα αρχεία που ήθελα και τώρα θα διαμορφώσω τον σκληρό και θα τα ξαναπεράσω εκεί. Αυτό να το κάνω με τα windows η με το πρόγραμμα που μου είπες στην αρχή!! Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Τιποτα φιλε μου χαρα μου που βοηθησα και εσωσες τα αρχεια σου. Τη διαμορφωση να την κανεις με το προγραμμα που εβαλα στην αρχη ειναι το καλυτερο προσεχε να γινει σε NTFS μονο και να μην μεινει καθολου unallocated χωρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα