Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Ας είναι καλό κι ας βγάζουν τα χειρότερα trailers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 To ξέρω πως θα ακουστώ αιρετικός και πως ο τύπος έχει όνομα, κτλ., κτλ., αλλά μετά την απερίγραπτη φλόμπα που ακούει στο όνομα Dead State (και την οποία στήριξα ολόθερμα στο KS), τον Mitsoda τον βλέπω με μισό μάτι και μπορεί να λέω και πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Στο trailer ενδιαφέρον η εικόνα του Toreador για το πως φτιάχνει "τέχνη" όμως συμφωνώ ότι κάπου το χάνει. Ας ελπίσουμε να είναι καλό παιδιά. Λείπει αυτό το στυλ από τα σημερινά παιχνίδια. Δεν ασχολήθηκα ακόμα με το Vampyr ή το Sinking city όμως ο κόσμος του world of darkness έχει μια ιδιαίτερη αίγλη σε σχέση με τα άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δεν ξέρω για εσάς, μπορεί να φταίει ότι έβλεπα το trailer χωρίς ήχο στη δουλειά, αλλά μου έφερνε vibes από Joker ο φίλος με το Χριστουγεννιατικο δέντρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 άλλη μια μούφα που παρουσίασαν... Έδειξαν κανά καλό παιχνίδι τελικά ή όλα θα τα βλέπουμε στο 20€ μέσα σε ένα μήνα στα κλειδάδικα..? Δηλαδή με αυτό το τρέιλερ τί θέλουν από μας;Να το δούμε και να πούμε, "αυτό μάλιστα,είναι ένα παιχνίδι που θα το πάρω γιατί κουβαλάει το όνομα ενός καλού παιχνιδιού που κοντεύει 20ετια που βγήκε;" 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Δεν ξέρω για εσάς, μπορεί να φταίει ότι έβλεπα το trailer χωρίς ήχο στη δουλειά, αλλά μου έφερνε vibes από Joker ο φίλος με το Χριστουγεννιατικο δέντρο. και σε μένα το ίδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellionKal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Επιστρέφει η Damsel από το πρώτο Bloodlines. Και μάλιστα την ασχήμηναν επίτηδες αχαχαχαχαχ. Spoiler 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Ούτε που τη θυμόμουν ότι υπήρχε... Και η ατάκα δε μου άρεσε, πολλή προσπάθεια... Είμαι μίζερος και γερογκρινιάρης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Από όλους τους χαρακτήρες δηλαδή που είχαμε στο 1 μόνο αυτήν θεώρησαν ότι άξιζε το δικό της reveal; Δεν είχε καν δικό της arc. Δώσε εκεί πέρα έναν Becket να γουστάρουμε. Εναν Jack. Μια Velvet. Τόσοι άλλοι χαρακτήρες. Εκτός αυτού πράγματι την έκαναν άσχημη και το voice acting δεν με πείθει. Θα μου πεις οκ, τι περιμένεις από μια ατάκα; Για να μην ξεχνιόμαστε, θυμηθείτε την παρουσίαση κάθε vampire clan στο πρώτο παιχνίδι από τον φιλικό μας nosferatu για το πως δίνεις "ψυχή" σε έναν χαρακτήρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 13 minutes ago, ikaruga24 said: Από όλους τους χαρακτήρες δηλαδή που είχαμε στο 1 μόνο αυτήν θεώρησαν ότι άξιζε το δικό της reveal; Δεν είχε καν δικό της arc. Δώσε εκεί πέρα έναν Becket να γουστάρουμε. Εναν Jack. Μια Velvet. Τόσοι άλλοι χαρακτήρες. Εκτός αυτού πράγματι την έκαναν άσχημη και το voice acting δεν με πείθει. Θα μου πεις οκ, τι περιμένεις από μια ατάκα; Για να μην ξεχνιόμαστε, θυμηθείτε την παρουσίαση κάθε vampire clan στο πρώτο παιχνίδι από τον φιλικό μας nosferatu για το πως δίνεις "ψυχή" σε έναν χαρακτήρα. Είχε αρκετούς οπαδούς σαν χαρακτήρας και η αλλαγή της εμφάνισης της συμβαδίζει με τις πεποιθήσεις αυτών. Οπότε δεν με εκπλήσει για να είμαι ειλικρινής με βάση τα υπόλοιπα που έχω δει για το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, Aruil είπε Είχε αρκετούς οπαδούς σαν χαρακτήρας και η αλλαγή της εμφάνισης της συμβαδίζει με τις πεποιθήσεις αυτών. Οπότε δεν με εκπλήσει για να είμαι ειλικρινής με βάση τα υπόλοιπα που έχω δει για το παιχνίδι. Σαν τι οπαδούς μπορεί να έχει ένας generic χαρακτήρας που δεν είχε καν το δικό του story arc και που η αποστολή που σου ανέθεσε δεν έχει καν σχέση με την ίδια. Έχει δηλαδή αυτή οπαδούς και δεν έχουν ας πούμε οι άλλοι που ανέφερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 4 minutes ago, ikaruga24 said: Σαν τι οπαδούς μπορεί να έχει ένας generic χαρακτήρας που δεν είχε καν το δικό του story arc και που η αποστολή που σου ανέθεσε δεν έχει καν σχέση με την ίδια. Έχει δηλαδή αυτή οπαδούς και δεν έχουν ας πούμε οι άλλοι που ανέφερα; Hyper aggressive militant anarchist female. Οι οπαδοί της θα ήταν κάποιοι που θα θεωρούσαν αυτά τα χαρακτηριστικά σαν το ιδανικό. Προσπαθώ να το πω πλαγείως γιατί θέλω να αποφύγω το που μπορεί να πάει αυτή η συζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Aruil είπε Hyper aggressive militant anarchist female. Οι οπαδοί της θα ήταν κάποιοι που θα θεωρούσαν αυτά τα χαρακτηριστικά σαν το ιδανικό. Προσπαθώ να το πω πλαγείως γιατί θέλω να αποφύγω το που μπορεί να πάει αυτή η συζήτηση. Τι υπονοείς?😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 7 hours ago, ikaruga24 said: Σαν τι οπαδούς μπορεί να έχει ένας generic χαρακτήρας που δεν είχε καν το δικό του story arc και που η αποστολή που σου ανέθεσε δεν έχει καν σχέση με την ίδια. Έχει δηλαδή αυτή οπαδούς και δεν έχουν ας πούμε οι άλλοι που ανέφερα; Θα εκπλαγείς. Είναι θηλυκιά, πολιτικοποιημένη, μιλιτέρ και -το κυριότερο- μπάζο. Πάρτυ θα κάνουν οι SJW's. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Ότι έχουν δείξει μέρη στιγμής: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 https://merch.paradoxplaza.com/bloodlines-2-ce/?fbclid=IwAR1uCeQVER-OE0ya8l_ggRIxrjampAUjBuTvVitPy6cWormqxjJwS9RG0P8#emotion--1 Οι Collector's... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα