Sorath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, nemesiskp είπε Dunlop Sport Bluresponse Τα είχα στο Ibiza 1.4 που είχα και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος σε πολλούς τομείς. Άνεση, οικονομία και κράτημα. Για την τιμή τους πιστεύω πως είναι εξαιρετική επιλογή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, Xacti είπε Με 94αρι θα πας στα 670 κιλά ανά τροχό αντί για 615. Κοίτα εδώ Το φορτώνεις τόσο πολύ τ' αμάξι? δε θα έχεις θέμα πάντως. Από αυτά που σου έβαλα κοίτα και τα Dunlop που έχουν 69dB θόρυβο Οχι,πολυ σπανια.Φοβαμαι μην δεν ζεστενονται γρηγορα. 26 λεπτά πριν, Sorath είπε Τα είχα στο Ibiza 1.4 που είχα και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος σε πολλούς τομείς. Άνεση, οικονομία και κράτημα. Για την τιμή τους πιστεύω πως είναι εξαιρετική επιλογή. Απο χιλιομετρα ποσο σου βγαλανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Απο χιλιομετρα ποσο σου βγαλανε; Δεν τα χάρηκα πολύ γιατί στο δίμηνο πούλησα το αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν γίνει αλλαγή ελαστικού από 205/50/17 σε 225/45/17 (λόγω καλύτερης τιμής κυρίως) θα υπάρχουν προβλήματα; Υποτίθεται οτι θα έχει καλύτερο κράτημα στο στεγνό και καλύτερη εκκίνηση, εκτός της χαμηλότερης τιμής αλλά από την άλλη διαβάζω για χειρότερο κράτημα στο βρεγμένο, περισσότερους κραδασμούς και θόρυβο, μέχρι και για μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμου και ταχύτερη φθορά. Τι ισχύει; Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από agnostos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, nemesiskp είπε Dunlop Sport Bluresponse Τα έχω εδώ και 6 χρόνια σε 2 αμάξια, με την τελευταία αλλαγή να έγινε το 2017. Πολύ καλό λάστιχο, δεν χάνει πολύ στην 4ετία, νορμάλ φθορά για τα περίπου 40-45Κ που έκανα στο δικό μου. Αν δεν το πουλήσω θα ξαναβάλω τα ίδια σε 2 χρόνια, υπ'οψιν πως ειναι το ιδιο λάστιχο με το goodyear ουσιαστικά. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Ωραια, θα ζητήσω προσφορά για τα bridgestone και τα dunlop να δω τι θα βγει καλύτερο και θα κινηθώ αναλόγως. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, nemesiskp είπε Dunlop Sport Bluresponse Φοράω εδω και 5-6 μήνες τα ίδια (205/55/16) σε octavia 1.8 TSI@225 Πολύ ωραίο λάστιχο. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από dimitris_sal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 330 τα dunlop bluresponse xl και 370 τα bridgestone turanza t005 xl. Και τα δύο 94w. Να προχωρήσω στα dunlop λέτε; Με το 94αρι από 91 που έχω τώρα θα έχω κάνα θέμα σε ζέσταμα κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, nemesiskp είπε Με το 94αρι από 91 που έχω τώρα θα έχω κάνα θέμα σε ζέσταμα Τα νούμερα που γράφεις είναι για το βάρος ανά τροχό. Για την ταχύτητα είναι το γράμμα, V W Y κλπ. Τι θέμα να έχεις με το ζέσταμα? Έχεις κανένα σουπερκαρ και πιάνεις γρήγορα υψηλές ταχύτητες και θέλεις κρατήματα σε στροφές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Xacti είπε Τα νούμερα που γράφεις είναι για το βάρος ανά τροχό. Για την ταχύτητα είναι το γράμμα, V W Y κλπ. Τι θέμα να έχεις με το ζέσταμα? Έχεις κανένα σουπερκαρ και πιάνεις γρήγορα υψηλές ταχύτητες και θέλεις κρατήματα σε στροφές? Καλα σε καμια περιπτωση δεν μιλαμε για supercar,ταχυτητες κλπ.Απλα ρωταω γιατι απο οσο ξερω ο δειχτης ταχυτας(v,w κλπ) περα απο την τελικη του ελαστικου , μας δεινει και μια εικονα ωστε το αμαξι που θα μπει , να ειναι ικανο να το φερει σε θερμοκρασια λειτουργιας(δεν μπορω να βαλω δειχτη Υ ξερω γω σε VW up πχ γιατι το ελαστικο δεν θα ερθει ποτε σε σωστη θερμοκρασια). Αυτο πιστευω δεν εχει να κανει με το να μπαινω ταπα στις στροφες ή οχι αλλα και για την ασφαλεια. Οποτε ας πουμε με τα παραπανω ελαστικα τον δειχτη w το εχω οπως τα μαμα λαστιχα(που και αυτο υπερβολη το θεωρω για αυτο το αμαξι,αλλα ας πουμε ο κατασκευαστης ξερει καλυτερα).Θα εχω παρομοιο θεμα με τον δειχτη βαρους που αλλαζει ή αυτος παιζει ρολο καθαρα μονο στο ποσο βαρος σηκωνει το ελαστικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Ήρθε η ώρα για αλλαγή ελαστικών και πριν μιλήσω με λαστιχά, σκέφτηκα να πάρω μια ιδέα από εδώ. Σίγουρα κάποιοι θα γνωρίζουν από λάστιχα σαν χομπίστες με τα αυτοκίνητα ή ακόμη και σαν επαγγελματίες. Η διάσταση που φοράει είναι 225/45/17 και τις τελευταίες φορές έβαζα τα Continental - conti premium. Οδήγηση χωρίς υπερβολές, 70% Αθήνα και 30% εθνική. Τι λέτε; Τι μου προτείνετε; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από Green Dragon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Green Dragon είπε Η διάσταση που φοράει είναι 225/14/17 Για ξαναδές το. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, turbat0s είπε Για ξαναδές το. Ούπς sorry! 225/45/17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κλασική πολυφορεμένη διάσταση οπότε με ~350€ ξεκινούν οι επιλογές σε όλες τις πρώτες φίρμες. Ελάχιστες διαφορές μη αντιληπτές στην απλή καθημερινή χρήση οπότε απλά διάλεξε το πέλμα που σου αρέσει περισσότερο Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από turbat0s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Green Dragon είπε Τι μου προτείνετε; Dunlop Sport Bluresponse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα