Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Nathan Drake!! είπε Οπότε όποιο και να πάρει το ίδιο θα είναι σε μέγεθος. Μόνο που στο 3 λένε πως έχει πολύ χαμηλότερο ήχο από το 2. Λες να έχει μεγάλη διαφορά; Δυστυχώς εδώ στην επαρχία που είμαστε δεν υπάρχει δυνατότητα να τα πετύχουμε σε κάποιο κατάστημα για να τα δούμε από κοντά.☹️ Παρτυ θελει να κανει με το κινητο? Απο ηχους κλησης μια χαρα ακουγεται στο δικο μου αυτι παντως
Nathan Drake!! Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αλλη λυση ειναι το redmi note 7 που μολις βγηκε Αυτό δεν έχει βγει ακόμα γιατί δεν υπάρχει στο Σκρουτζ ε; 4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Παρτυ θελει να κανει με το κινητο? Απο ηχους κλησης μια χαρα ακουγεται στο δικο μου αυτι παντως Χαχαχα λένε ότι δεν ακούς τον άλλον που σου μιλάει την ώρα της τηλεφωνικής κλήσης. Στις αξιολογήσεις και σχόλια στο Σκρουτζ τα λένε. Μπας και είσαι η εξαίρεση;😄 Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Nathan Drake!!
Alexandros7474 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Nathan Drake!! είπε Γιατί έμεινε από κινητό ο αδερφός της κι επειδή αυτόν τον καιρό είναι άνεργος σκέφτεται να του το δώσει (μιας και το ζαχάρωνε από τότε που το πήρε!😋) κι επειδή αυτή τη στιγμή έχει κύριο κινητό το Nokia 6 5.5" και για πολύ ώρα σερφάρισμα (μπαίνει και από το κινητό εννοείται αλλά της φαίνεται μικρό πλέον, δεν την βολεύει) κουβαλάει κι ένα tablet. Θέλει να έχει μία συσκευή να κάνει την δουλειά της 2 in 1!😄 Σε ευχαριστώ φίλε αλλά έχει οθόνη 5.6" και δεν έχει διαφορά από τις 5.5" που έχει τώρα. Οκ θα ρίξω μια ματιά και σε αυτά (αν και σε Nokia δύσκολο λίγο να ξανά πάμε γιατί είχαμε περιπέτειες με την Nokia care). Διάβασε παρακάτω που εξηγώ στον saruman123. Στη Nokia care με το Nokia 830 που είχα, είχα μεγάλες περιπέτειες που δεν θα ήθελα να τις ξανά ζήσω και είναι λίγο δύσκολο να ξανά πάω σε Nokia (παρόλο που κάποτε ήμουν φανατικός) γιατί παρουσιάστηκε ξανφικά πρόβλημα του toutch στην οθόνη και δεν λειτουργούσε καθόλου. Το πήγαμε στη Cosmote δεν ήξεραν την τύφλα τους, μας είπαν δεν υπάρχει επίσημο σέρβις στην Ελλάδα και θα το πήγαιναν εξωτερικό. Το πήγαμε στη Nokia care, μας το κράτησε μία βδομάδα και μας το επέστρεψαν με κατά χαρακωμένο σασί γύρω γύρω από το πλαίσιο. Είχαν βάλει άλλο μεταχειρισμένο. Τους το είπα και με έβγαλαν τρελό, ότι έτσι ήταν όταν τους το έδωσα. Έλα όμως που εγώ το πονηρεύτηκα από πριν το αφήσω και το είχα βγάλει φωτογραφία το κινητό;! Έγινε της που__νας!!!!! Έτοιμος για καταγγελία και μηνύσεις ήμουν και τελικά το ξανά πήραν και μου το έστειλαν πίσω στην αρχική του κατάσταση αλλά ποτέ δεν έμαθα αν ήταν το ίδιο το δικό μου πλαίσιο/σασί η ελαφρώς μεταχειρισμένο. Οπότε πουθενά δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη Δεν μπορείς να είσαι ήσυχος. Είναι να μη χρειαστείς την εγγύηση γιατί αν την χρειαστείς μπαίνεις σε μια διαδικασία που θα πρέπει να είναι η τύχη με το μέρος σου είτε έχεις να κάνεις με την επίσημη αντιπροσωπεία είτε με ιδιωτικό κατάστημα! Αυτό το Mygad έχεις εμπειρία η έχεις ακούσει από κάποιον άλλον; Είναι σοβαρό κατάστημα με την υποστήριξη; Μα εμένα στη Cosmote μου είπαν ότι έχει κλείσει η Νοκια και δεν υπάρχει επίσημο σέρβις. Θα το έστελναν έξω. Α, καλά, ότι να΄ναι είναι!😁 Υ.Γ. Είμαι επαρχία. Sorry τυπογραφικό . Α7 του 2018 Versions: SM-A750F/DS (EMEA); SM-A750G (Hong Kong); SM-A750FN/DS (Europe) NETWORK Technology GSM / HSPA / LTE LAUNCH Announced 2018, September Status Available. Released 2018, October BODY Dimensions 159.8 x 76.8 x 7.5 mm (6.29 x 3.02 x 0.30 in) Weight 168 g (5.93 oz) Build Front/back glass, plastic frame SIM Single SIM (Nano-SIM) or Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) - Samsung Pay DISPLAY Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 6.0 inches, 91.4 cm2 (~74.4% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 2220 pixels, 18.5:9 ratio (~411 ppi density) Protection Corning Gorilla Glass (unspecified version) - Always-on display PLATFORM OS Android 8.0 (Oreo), planned upgrade to Android 9.0 (Pie) Chipset Exynos 7885 Octa (14 nm) CPU Octa-core (2x2.2 GHz Cortex-A73 & 6x1.6 GHz Cortex-A53) GPU Mali-G71 MEMORY Card slot microSD, up to 512 GB (dedicated slot) Internal 128 GB, 4/6 GB RAM or 64 GB, 4 GB RAM MAIN CAMERA Triple 24 MP, f/1.7, 27mm (wide), PDAF 8 MP, f/2.4, 18mm (ultrawide) 5 MP, f/2.2, depth sensor Features LED flash, panorama, HDR Video 1080p@30fps (gyro-EIS) SELFIE CAMERA Single 24 MP, f/2.0, 26mm (wide) Features HDR Video 1080p@30fps SOUND Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes - Active noise cancellation with dedicated mic - Dolby Atmos sound COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot Bluetooth 5.0, A2DP, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS NFC Yes (market dependent) Radio FM radio USB microUSB 2.0 FEATURES Sensors Fingerprint (side-mounted), accelerometer, gyro, proximity, compass - ANT+ BATTERY Non-removable Li-Po 3300 mAh battery MISC Colors Black, blue, gold, pink SAR EU 0.34 W/kg (head) 1.43 W/kg (body) Price About 280 EUR TESTS Performance Basemark OS II 2.0: 2051 / Basemark X: 15200 Display Contrast ratio: Infinite (nominal), 4.324 (sunlight) Camera Photo / Video Loudspeaker Voice 69dB / Noise 70dB / Ring 79dB Audio quality Noise -93.1dB / Crosstalk -92.5dB Battery life Endurance rating 93h
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε Αυτό δεν έχει βγει ακόμα γιατί δεν υπάρχει στο Σκρουτζ ε; Χαχαχα λένε ότι δεν ακούς τον άλλον που σου μιλάει την ώρα της τηλεφωνικής κλήσης. Στις αξιολογήσεις και σχόλια στο Σκρουτζ τα λένε. Μπας και είσαι η εξαίρεση;😄 εγω μια χαρα ακουω https://www.skroutz.gr/s/17025989/Xiaomi-Redmi-Note-7.html?keyphrase=redmi+note+7
Nathan Drake!! Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Sorry τυπογραφικό . Α7 του 2018 Versions: SM-A750F/DS (EMEA); SM-A750G (Hong Kong); SM-A750FN/DS (Europe) NETWORK Technology GSM / HSPA / LTE LAUNCH Announced 2018, September Status Available. Released 2018, October BODY Dimensions 159.8 x 76.8 x 7.5 mm (6.29 x 3.02 x 0.30 in) Weight 168 g (5.93 oz) Build Front/back glass, plastic frame SIM Single SIM (Nano-SIM) or Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) - Samsung Pay DISPLAY Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 6.0 inches, 91.4 cm2 (~74.4% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 2220 pixels, 18.5:9 ratio (~411 ppi density) Protection Corning Gorilla Glass (unspecified version) - Always-on display PLATFORM OS Android 8.0 (Oreo), planned upgrade to Android 9.0 (Pie) Chipset Exynos 7885 Octa (14 nm) CPU Octa-core (2x2.2 GHz Cortex-A73 & 6x1.6 GHz Cortex-A53) GPU Mali-G71 MEMORY Card slot microSD, up to 512 GB (dedicated slot) Internal 128 GB, 4/6 GB RAM or 64 GB, 4 GB RAM MAIN CAMERA Triple 24 MP, f/1.7, 27mm (wide), PDAF 8 MP, f/2.4, 18mm (ultrawide) 5 MP, f/2.2, depth sensor Features LED flash, panorama, HDR Video 1080p@30fps (gyro-EIS) SELFIE CAMERA Single 24 MP, f/2.0, 26mm (wide) Features HDR Video 1080p@30fps SOUND Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes - Active noise cancellation with dedicated mic - Dolby Atmos sound COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot Bluetooth 5.0, A2DP, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS NFC Yes (market dependent) Radio FM radio USB microUSB 2.0 FEATURES Sensors Fingerprint (side-mounted), accelerometer, gyro, proximity, compass - ANT+ BATTERY Non-removable Li-Po 3300 mAh battery MISC Colors Black, blue, gold, pink SAR EU 0.34 W/kg (head) 1.43 W/kg (body) Price About 280 EUR TESTS Performance Basemark OS II 2.0: 2051 / Basemark X: 15200 Display Contrast ratio: Infinite (nominal), 4.324 (sunlight) Camera Photo / Video Loudspeaker Voice 69dB / Noise 70dB / Ring 79dB Audio quality Noise -93.1dB / Crosstalk -92.5dB Battery life Endurance rating 93h Ωραίος θα το κοιτάξω κι αυτό. 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε εγω μια χαρα ακουω Είπαμε εσύ είσαι η εξαίρεση!😁 Πέρα από τη πλάκα πως και γράφουν όλοι για τον ήχο; Όλοι κουφοί είναι η παραπληροφορούν; Τεσπα, θα το κοιτάξω. 5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε https://www.skroutz.gr/s/17025989/Xiaomi-Redmi-Note-7.html?keyphrase=redmi+note+7 Κι αυτό αναμένεται σύντομα λέει...πόσο σύντομα όμως;
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε Ωραίος θα το κοιτάξω κι αυτό. Είπαμε εσύ είσαι η εξαίρεση!😁 Πέρα από τη πλάκα πως και γράφουν όλοι για τον ήχο; Όλοι κουφοί είναι η παραπληροφορούν; Τεσπα, θα το κοιτάξω. Κι αυτό αναμένεται σύντομα λέει...πόσο σύντομα όμως; Μπορει να ειναι καποιο software θεμα και να διορθωθηκε σε update η να ειχαν παρει καμια κινεζικη version
saruman123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν κοιτάς και το Poco F1 μιας και βλέπεις Xiaomi? Στο Mygad(κατόπιν παραγγελίας)το έχει 260€. Επίσης βλέπω ότι το Mi 8 lite όλες οι αλυσίδες το έχουν 249€(με 2 χρόνια επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας ) αλλά αυτό δεν έχει ραδιόφωνο και δεν έχει θύρα ακουστικών. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123 1
Nathan Drake!! Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Μπορει να ειναι καποιο software θεμα και να διορθωθηκε σε update η να ειχαν παρει καμια κινεζικη version Α, ναι, μπορεί. Βλέπω πολλές επιλογές μαζεύτηκαν κι έχει μπερδευτεί η γυναίκα μου.😋 Στο τέλος όπως βλέπω δεν θα πάρει κανένα!😄 Πιο πολύ κλείνει προς τα mi max 2 και 3 λογω της μεγαλύτερης οθόνης γιατί θα το χρησιμοιεί και ως ταμπλετ! 😄 Ούτως η άλλως πολλές απαιτήσεις δεν έχει. Mόνο browsing και τηλέφωνα θα είναι η χρήση που θα του κάνει. Τι να το κάνει τον ισχυρότερο επεξεργαστή; Δεν θα τα πηγαίνει καλά στο σερφάρισμα βρε παιδιά το max 2/3 λέτε; 10 λεπτά πριν, saruman123 είπε Γιατί δεν κοιτάς και το Poco F1 μιας και βλέπεις Xiaomi? Στο Mygad(κατόπιν παραγγελίας)το έχει 260€. Καλή επιλογή κι αυτή δεν λέω αλλά αν δεν έχει μεγάλη διαφορά (επεξεργαστή/ταχύτητα στο browsing, email, viber κτλ) για τη χρήση που το θέλει δεν αξίζει η μεγαλύτερη οθόνη; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Nathan Drake!!
saruman123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε Α, ναι, μπορεί. Βλέπω πολλές επιλογές μαζεύτηκαν κι έχει μπερδευτεί η γυναίκα μου.😋 Στο τέλος όπως βλέπω δεν θα πάρει κανένα!😄 Πιο πολύ κλείνει προς τα mi max 2 και 3 λογω της μεγαλύτερης οθόνης γιατί θα το χρησιμοιεί και ως ταμπλετ! 😄 Ούτως η άλλως πολλές απαιτήσεις δεν έχει, μόνο browing και τηλέφωνα θα είναι η χρήση που θα του κάνει. Τι να το κάνει τον ισχυρότερο επεξεργαστή; Δεν θα τα παηγαίνει καλά στο σερφάρισμα βρε παιδιά το max 2/3 λέτε βρε παιδιά; Καλή επιλογή κι αυτή δεν λέω αλλά αν δεν έχει μεγάλη διαφορά (επεξεργαστή/ταχύτητα στο browsing κτλ) για τη χρήση που το θέλει δεν αξίζει η μεγαλύτερη οθόνη; Αφού δεν την ενδιαφέρουν δες την δεύτερη επιλογή (mi 8 lite)έχει καλύτερη κάμερα(γενικά καλύτερο είναι εκτός μπαταρίας και πιο όμορφο) από το Mi max 2 και με επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας που το άλλο δεν θα έχει. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε Α, ναι, μπορεί. Βλέπω πολλές επιλογές μαζεύτηκαν κι έχει μπερδευτεί η γυναίκα μου.😋 Στο τέλος όπως βλέπω δεν θα πάρει κανένα!😄 Πιο πολύ κλείνει προς τα mi max 2 και 3 λογω της μεγαλύτερης οθόνης γιατί θα το χρησιμοιεί και ως ταμπλετ! 😄 Ούτως η άλλως πολλές απαιτήσεις δεν έχει. Mόνο browsing και τηλέφωνα θα είναι η χρήση που θα του κάνει. Τι να το κάνει τον ισχυρότερο επεξεργαστή; Δεν θα τα πηγαίνει καλά στο σερφάρισμα βρε παιδιά το max 2/3 λέτε; Καλή επιλογή κι αυτή δεν λέω αλλά αν δεν έχει μεγάλη διαφορά (επεξεργαστή/ταχύτητα στο browsing, email, viber κτλ) για τη χρήση που το θέλει δεν αξίζει η μεγαλύτερη οθόνη; Το 2 ξεχνα το, ειναι πολυ ξεπερασμενο. Το 3 ειναι το μινιμουμ. ΕΓω θα περιμενα λιιιγο ακομα για το redmi note 7 εχει βγει ηδη εξω. περιμενουμε και ελλαδα τιμη
saruman123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε ΕΓω θα περιμενα λιιιγο ακομα για το redmi note 7 εχει βγει ηδη εξω. περιμενουμε και ελλαδα τιμη Και όταν έρθει θα έχει 300€.... 1
Nathan Drake!! Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, saruman123 είπε Αφού δεν την ενδιαφέρουν δες την δεύτερη επιλογή (mi 8 lite)έχει καλύτερη κάμερα(γενικά καλύτερο είναι εκτός μπαταρίας και πιο όμορφο) από το Mi max 2 και με επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας που το άλλο δεν θα έχει. Α, ναι το ξέχασα το mi 8 lite. Απλά πέφτει στην οθόνη αλλά αν αξίζει καλύτερα από το mi max 2 θα το ξανά σκεφτούμε. Και για το mi max 3 όμως διαβάζω καλά λόγια για την κάμερα. Δεν λέει; Έχει και πολύ μεγάλη μπαταρία! 20 λεπτά πριν, Ntinaras είπε ΕΓω θα περιμενα λιιιγο ακομα για το redmi note 7 εχει βγει ηδη εξω. περιμενουμε και ελλαδα τιμη Ναι αλλά κάπου διάβασα ότι έχει εξωτερικό 250-300 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) και ποιος ξέρει πόσο θα το έχουν εδώ στο Σκρουτζ. Υ.Γ Βρε παιδιά εδώ λένε ότι βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες το mi max 2 (πόσο μάλλον το 3) και βίντεο. Αν είναι έτσι όπως τις βλέπω την ικανοποιεί η κάμερα κι έχει μόνο 200 ευρώ (249 ευρω το mi max 3) από το My gad που λέτε ότι είναι αξιόπιστο με 2 χρόνια εγγύηση! Δεν αξίζει; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Nathan Drake!!
saruman123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, Nathan Drake!! είπε Α, ναι το ξέχασα το mi 8 lite. Απλά πέφτει στην οθόνη αλλά αν αξίζει καλύτερα από το mi max 2 θα το ξανά σκεφτούμε. Και για το mi max 3 όμως διαβάζω καλά λόγια για την κάμερα. Δεν λέει; Έχει και πολύ μεγάλη μπαταρία! Ναι αλλά κάπου διάβασα ότι έχει εξωτερικό 250-300 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) και ποιος ξέρει πόσο θα το έχουν εδώ στο Σκρουτζ. Υ.Γ Βρε παιδιά εδώ λένε ότι βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες το mi max 2 (πόσο μάλλον το 3) και βίντεο. Αν είναι έτσι όπως τις βλέπω την ικανοποιεί η κάμερα κι έχει μόνο 200 ευρώ (249 ευρω το mi max 3) από το My gad που λέτε ότι είναι αξιόπιστο με 2 χρόνια εγγύηση! Δεν αξίζει; Εδώ σου έχω και τα τρία κινητά και η σύγκριση δείχνει το mi8 lite που ξέρω ότι υπερτερεί. https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi-max-24gb-64gb-global,xiaomi-mi-max-3,xiaomi-mi8-lite-global-64gb Σου είπα ότι στα 200-250€ τα κινητά με την καλύτερη κάμερα είναι το Nokia 7 plus και το Mi8 lite.
ΝikosGB14 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Εγω θα κοίταζα πολύ σοβαρά το play! Νομίζω ότι μιλάμε για συσκευαρα σε αυτά τα λεφτά 1
LIGHT1NG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Το μι μαχ 3 από θέμα κάμερας πρέπει να βάλεις το mod google camera γιατί δυστυχώς δεν είναι τόσο καλή... Επίσης καλύτερο είναι να πάτε σε ένα μαγαζί και να δείτε μερικά από κοντά και όταν αποφασίσετε ψάχνετε τιμές σε σκρουτζ η εξωτερικό προσωπικά το honor 8x είναι ωραίο και με ωραία οθόνη (στο κουτί μέσα δίνει θήκη και tempered glass) το έχει πάρει φίλος κ είναι ικανοποιημένος, μετά το μι 8 lite είναι κομπλέ επιλογή και το redmi note 6 pro αξίζει όπως είπα όμως στην αρχή καλύτερα μια βόλτα σε μαγαζί ώστε να τα δουλέψει και από κοντά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα