Leon Scott Kennedy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Ναι αλλά είπε ότι θέλει οθόνη από 5.9" και πάνω και έχει η γυναίκα του το Νοκια 6 που έχει ήδη 5.5" οθόνη. Το Samsung A8 2018 έχει 5.6" . Δεν έχει μεγάλη διαφορά. Επίσης με το θέμα εγγύησης στα σκρουτζομάγαζα με τα xiaomi τι παίζει; Αξίζει το ρίσκο του μόνο ενός χρόνου εγγύησης καταστήματος;
life is music Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 23 ώρες πριν, Nathan Drake!! είπε Άντε φτου κι από την αρχή τώρα πάνω που πήγαμε να καταλήξουμε σε κάποιο. Γιατί πετάχτηκες εσύ τώρα βρε;!!!😋😄 Οκ θα το ξανά σκεφτούμε. Μακάρι να μπορούσαμε να τα βλέπαμε από κοντά, αλλά βλέπεις στην επαρχία δεν έχεις πολλές επιλογές. Αν θες καλό κινητό δες και το xiaomi redmi s2 3 32gb στα 130 αλλιώς μπορείς να πας στο νοκια 5.1
saruman123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε Επίσης με το θέμα εγγύησης στα σκρουτζομάγαζα με τα xiaomi τι παίζει; Αξίζει το ρίσκο του μόνο ενός χρόνου εγγύησης καταστήματος; Εγγύηση σε Σκρουτζάδικο σημαίνει αυτόματα όχι επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας αλλά καταστήματος. Αυτό επίσης σε περίπτωση που πάθει κάτι το κινητό το στέλνουν Κίνα , εκτός και αν έχουν δικό τους service τα οποία είναι μετρημένα στα δάχτυλα (αυτά έχουν και δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος).
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, life is music είπε Αν θες καλό κινητό δες και το xiaomi redmi s2 3 32gb στα 130 αλλιώς μπορείς να πας στο νοκια 5.1 Ναι αλλά και τα δύο δεν έχουν επίσημο σέρβις στην Ελλάδα σωστά;☹️ 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Εγγύηση σε Σκρουτζάδικο σημαίνει αυτόματα όχι επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας αλλά καταστήματος. Αυτό επίσης σε περίπτωση που πάθει κάτι το κινητό το στέλνουν Κίνα , εκτός και αν έχουν δικό τους service τα οποία είναι μετρημένα στα δάχτυλα (αυτά έχουν και δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος). Οπότε τρέχα γύρευε αν πάθει κάτι το κινητό και χρειαστείς την εγγύηση. Εδώ δεν βγάζεις άκρη στην επίσημη αντιπροσωπεία πολλές φορές, θα βγάλεις άκρη από ένα κατάστημα; Θα μπεις σε διαδικασία τσακωμού.😡
saruman123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε Ναι αλλά και τα δύο δεν έχουν επίσημο σέρβις στην Ελλάδα σωστά;☹️ Οπότε τρέχα γύρευε αν πάθει κάτι το κινητό και χρειαστείς την εγγύηση. Εδώ δεν βγάζεις άκρη στην επίσημη αντιπροσωπεία πολλές φορές, θα βγάλεις άκρη από ένα κατάστημα; Θα μπεις σε διαδικασία τσακωμού.😡 Το Nokia μπορείς να το πας σε κάποιο Nokia Care ή στην Arvato(TS Solutions). Αξιόπιστα μαγαζιά από το Σκρουτζ είναι το YouHou & Mygad που αυτά έχουν δικό τους service με δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123
life is music Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Leon Scott Kennedy είπε Ναι αλλά και τα δύο δεν έχουν επίσημο σέρβις στην Ελλάδα σωστά;☹️ Οπότε τρέχα γύρευε αν πάθει κάτι το κινητό και χρειαστείς την εγγύηση. Εδώ δεν βγάζεις άκρη στην επίσημη αντιπροσωπεία πολλές φορές, θα βγάλεις άκρη από ένα κατάστημα; Θα μπεις σε διαδικασία τσακωμού.😡 Το σέρβις της νοκια είναι στους Αμπελόκηπους , για το επίσημο ....αν σ φαίνονται μακριά οι Αμπελόκηποι μπορείς να το πας στην ts solutions που είναι μέσα στα ΚΤΕΛ του κιφησου!
Nathan Drake!! Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Στις 25/2/2019 στις 2:59 ΠΜ, Prasino Mantarinh είπε Να προτεινω κατι ασχετο , αφου εχεις αναφερει πιο πανω η γυναικα σου ειναι ευχαριστημενη με το Νοκια 6 και επισης εχεις αναφερει οτι το θελει για surfing μηπως να κοιταξεις κατι σε tablet ? Γιατί έμεινε από κινητό ο αδερφός της κι επειδή αυτόν τον καιρό είναι άνεργος σκέφτεται να του το δώσει (μιας και το ζαχάρωνε από τότε που το πήρε!😋) κι επειδή αυτή τη στιγμή έχει κύριο κινητό το Nokia 6 5.5" και για πολύ ώρα σερφάρισμα (μπαίνει και από το κινητό εννοείται αλλά της φαίνεται μικρό πλέον, δεν την βολεύει) κουβαλάει κι ένα tablet. Θέλει να έχει μία συσκευή να κάνει την δουλειά της 2 in 1!😄 Στις 25/2/2019 στις 3:01 ΠΜ, Alexandros7474 είπε Φίλε μιας και το θέλει για σερφάρισμα η καλύτερη επιλογή είναι το Samsung A8 2018 που έχει amoled οθόνη Σε ευχαριστώ φίλε αλλά έχει οθόνη 5.6" και δεν έχει διαφορά από τις 5.5" που έχει τώρα. 11 ώρες πριν, life is music είπε Αν θες καλό κινητό δες και το xiaomi redmi s2 3 32gb στα 130 αλλιώς μπορείς να πας στο νοκια 5.1 Οκ θα ρίξω μια ματιά και σε αυτά (αν και σε Nokia δύσκολο λίγο να ξανά πάμε γιατί είχαμε περιπέτειες με την Nokia care). Διάβασε παρακάτω που εξηγώ στον saruman123. 13 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το Nokia μπορείς να το πας σε κάποιο Nokia Care ή στην Arvato(TS Solutions). Αξιόπιστα μαγαζιά από το Σκρουτζ είναι το YouHou & Mygad που αυτά έχουν δικό τους service με δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος. Στη Nokia care με το Nokia 830 που είχα, είχα μεγάλες περιπέτειες που δεν θα ήθελα να τις ξανά ζήσω και είναι λίγο δύσκολο να ξανά πάω σε Nokia (παρόλο που κάποτε ήμουν φανατικός) γιατί παρουσιάστηκε ξανφικά πρόβλημα του toutch στην οθόνη και δεν λειτουργούσε καθόλου. Το πήγαμε στη Cosmote δεν ήξεραν την τύφλα τους, μας είπαν δεν υπάρχει επίσημο σέρβις στην Ελλάδα και θα το πήγαιναν εξωτερικό. Το πήγαμε στη Nokia care, μας το κράτησε μία βδομάδα και μας το επέστρεψαν με κατά χαρακωμένο σασί γύρω γύρω από το πλαίσιο. Είχαν βάλει άλλο μεταχειρισμένο. Τους το είπα και με έβγαλαν τρελό, ότι έτσι ήταν όταν τους το έδωσα. Έλα όμως που εγώ το πονηρεύτηκα από πριν το αφήσω και το είχα βγάλει φωτογραφία το κινητό;! Έγινε της που__νας!!!!! Έτοιμος για καταγγελία και μηνύσεις ήμουν και τελικά το ξανά πήραν και μου το έστειλαν πίσω στην αρχική του κατάσταση αλλά ποτέ δεν έμαθα αν ήταν το ίδιο το δικό μου πλαίσιο/σασί η ελαφρώς μεταχειρισμένο. Οπότε πουθενά δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη Δεν μπορείς να είσαι ήσυχος. Είναι να μη χρειαστείς την εγγύηση γιατί αν την χρειαστείς μπαίνεις σε μια διαδικασία που θα πρέπει να είναι η τύχη με το μέρος σου είτε έχεις να κάνεις με την επίσημη αντιπροσωπεία είτε με ιδιωτικό κατάστημα! Αυτό το Mygad έχεις εμπειρία η έχεις ακούσει από κάποιον άλλον; Είναι σοβαρό κατάστημα με την υποστήριξη; 7 λεπτά πριν, life is music είπε Το σέρβις της νοκια είναι στους Αμπελόκηπους , για το επίσημο ....αν σ φαίνονται μακριά οι Αμπελόκηποι μπορείς να το πας στην ts solutions που είναι μέσα στα ΚΤΕΛ του κιφησου! Μα εμένα στη Cosmote μου είπαν ότι έχει κλείσει η Νοκια και δεν υπάρχει επίσημο σέρβις. Θα το έστελναν έξω. Α, καλά, ότι να΄ναι είναι!😁 Υ.Γ. Είμαι επαρχία.
saruman123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε Γιατί έμεινε από κινητό ο αδερφός της κι επειδή αυτόν τον καιρό είναι άνεργος σκέφτεται να του το δώσει (μιας και το ζαχάρωνε από τότε που το πήρε!😋) κι επειδή αυτή τη στιγμή έχει κύριο κινητό το Nokia 6 5.5" και για πολύ ώρα σερφάρισμα (μπαίνει και από το κινητό εννοείται αλλά της φαίνεται μικρό πλέον, δεν την βολεύει) κουβαλάει κι ένα tablet. Θέλει να έχει μία συσκευή να κάνει την δουλειά της 2 in 1!😄 Σε ευχαριστώ φίλε αλλά έχει οθόνη 5.6" και δεν έχει διαφορά από τις 5.5" που έχει τώρα. Οκ θα ρίξω μια ματιά και σε αυτά (αν και σε Nokia δύσκολο λίγο να ξανά πάμε γιατί είχαμε περιπέτειες με την Nokia care). Διάβασε παρακάτω που εξηγώ στον saruman123. Στη Nokia care με το Nokia 830 που είχα, είχα μεγάλες περιπέτειες που δεν θα ήθελα να τις ξανά ζήσω και είναι λίγο δύσκολο να ξανά πάω σε Nokia (παρόλο που κάποτε ήμουν φανατικός) γιατί παρουσιάστηκε ξανφικά πρόβλημα του toutch στην οθόνη και δεν λειτουργούσε καθόλου. Το πήγαμε στη Cosmote δεν ήξεραν την τύφλα τους, μας είπαν δεν υπάρχει επίσημο σέρβις στην Ελλάδα και θα το πήγαιναν εξωτερικό. Το πήγαμε στη Nokia care, μας το κράτησε μία βδομάδα και μας το επέστρεψαν με κατά χαρακωμένο σασί γύρω γύρω από το πλαίσιο. Είχαν βάλει άλλο μεταχειρισμένο. Τους το είπα και με έβγαλαν τρελό, ότι έτσι ήταν όταν τους το έδωσα. Έλα όμως που εγώ το πονηρεύτηκα από πριν το αφήσω και το είχα βγάλει φωτογραφία το κινητό;! Έγινε της που__νας!!!!! Έτοιμος για καταγγελία και μηνύσεις ήμουν και τελικά το ξανά πήραν και μου το έστειλαν πίσω στην αρχική του κατάσταση αλλά ποτέ δεν έμαθα αν ήταν το ίδιο το δικό μου πλαίσιο/σασί η ελαφρώς μεταχειρισμένο. Οπότε πουθενά δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη Δεν μπορείς να είσαι ήσυχος. Είναι να μη χρειαστείς την εγγύηση γιατί αν την χρειαστείς μπαίνεις σε μια διαδικασία που θα πρέπει να είναι η τύχη με το μέρος σου είτε έχεις να κάνεις με την επίσημη αντιπροσωπεία είτε με ιδιωτικό κατάστημα! Αυτό το Mygad έχεις εμπειρία η έχεις ακούσει από κάποιον άλλον; Είναι σοβαρό κατάστημα με την υποστήριξη; Μα εμένα στη Cosmote μου είπαν ότι έχει κλείσει η Νοκια και δεν υπάρχει επίσημο σέρβις. Θα το έστελναν έξω. Α, καλά, ότι να΄ναι είναι!😁 Υ.Γ. Είμαι επαρχία. Ναι είναι αξιόπιστο και έχω πάρει 1 κινητό από εκεί ,αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει την εγγύηση. Τα περισσότερα Xiaomi που έχω πάρει είναι από το YouHou . Επίσης μπορείς να απευθυνθείς και στον Γερμανό για το Nokia. Και ναι δεν υπάρχει επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα παρά μόνο έξω. Απλός τα πας σε αυτά που αναφέρθηκαν και μετά αυτά τα στέλνουν έξω.
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 24/2/2019 στις 8:56 ΜΜ, Nathan Drake!! είπε Μπα μη το λες φίλε μου. Είναι φανατική με τις μεγάλες οθόνες γιατί δουλεύει σε ξενοδοχείο και έχει πάρε δώσε με ταξιδιωτικά γραφεία και την βολεύει στο σερφάρισμα. Φυσικά το κινητό πάντα το έχει με θήκη και μέσα στη τσάντα της. Εδώ γλυκοκοιτάει το Mi Max 3 που είναι στις 6.9" ίντσες!😮😄 Το εχω, ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και πολυ βαρυ.Αν η γυναικα σου δεν ειναι 1.85+ με χερια μπασκετμπολιστα να το ξεχασει. Αλλα η μπαταρια βγαζει 3 μερες με βαρια χρηση. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Ntinaras
Nathan Drake!! Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, saruman123 είπε Ναι είναι αξιόπιστο και έχω πάρει 1 κινητό από εκεί ,αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει την εγγύηση. Τα περισσότερα Xiaomi που έχω πάρει είναι από το YouHou . Επίσης μπορείς να απευθυνθείς και στον Γερμανό για το Nokia. Και ναι δεν υπάρχει επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα παρά μόνο έξω. Απλός τα πας σε αυτά που αναφέρθηκαν και μετά αυτά τα στέλνουν έξω. Οπότε το συμπέρασμα που βγάλαμε είναι ότι απ΄όπου και να πάρεις ένα κινητό χαιρέτα μου τον πλάτανο αν χρειαστείς την εγγύηση. Θα πρέπει να κάνεις τάμα 😄 για να μην βρεις εμπόδιο στο σέρβις! Όσο για τον Γερμανό δεν το συζητάω. Έχω πάψει να πηγαίνω σε αυτόν γιατί το παίζει πολύ τσαμπουκάς και είναι αντί επαγγελματική συμπεριφορά! Πχ για θέμα μιας συσκευής που έβγαλε πρόβλημα λέει "και στη τελική δεν θα μας κάνεις τίποτα ρε, πήγαινε όπου θες"! Το YouHou είναι οκ σε σχέση με εμπιστοσύνη/υποστήριξη; 4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Το εχω, ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και πολυ βαρυ.Αν η γυναικα σου δεν ειναι 1.85+ με χερια μπασκετμπολιστα να το ξεχασει. Αλλα η μπαταρια βγαζει 3 μερες με βαρια χρηση. Χαχαχα όχι δεν είναι τόσο ψηλή. Είναι περίπου 1.75. Λες να έχει πρόβλημα ε; 😮
saruman123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε Οπότε το συμπέρασμα που βγάλαμε είναι ότι απ΄όπου και να πάρεις ένα κινητό χαιρέτα μου τον πλάτανο αν χρειαστείς την εγγύηση. Θα πρέπει να κάνεις τάμα 😄 για να μην βρεις εμπόδιο στο σέρβις! Όσο για τον Γερμανό δεν το συζητάω. Έχω πάψει να πηγαίνω σε αυτόν γιατί το παίζει πολύ τσαμπουκάς και είναι αντί επαγγελματική συμπεριφορά! Πχ για θέμα μιας συσκευής που έβγαλε πρόβλημα λέει "και στη τελική δεν θα μας κάνεις τίποτα ρε, πήγαινε όπου θες"! Το YouHou είναι οκ σε σχέση με εμπιστοσύνη/υποστήριξη; Σου είπα αυτά τα δύο είναι που ξέρω και είναι αξιόπιστα. Τότε κοιτάς Samsung για εγγύηση/Support. 1
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 54 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε Οπότε το συμπέρασμα που βγάλαμε είναι ότι απ΄όπου και να πάρεις ένα κινητό χαιρέτα μου τον πλάτανο αν χρειαστείς την εγγύηση. Θα πρέπει να κάνεις τάμα 😄 για να μην βρεις εμπόδιο στο σέρβις! Όσο για τον Γερμανό δεν το συζητάω. Έχω πάψει να πηγαίνω σε αυτόν γιατί το παίζει πολύ τσαμπουκάς και είναι αντί επαγγελματική συμπεριφορά! Πχ για θέμα μιας συσκευής που έβγαλε πρόβλημα λέει "και στη τελική δεν θα μας κάνεις τίποτα ρε, πήγαινε όπου θες"! Το YouHou είναι οκ σε σχέση με εμπιστοσύνη/υποστήριξη; Χαχαχα όχι δεν είναι τόσο ψηλή. Είναι περίπου 1.75. Λες να έχει πρόβλημα ε; 😮 Για μενα ειναι οριακο, και εχω τεραστιο χερι. Επισης να ξερεις δε χωραει σε τσεπες, σε βασεις αυτοκινητου, πουθενα.Δες το απο κοντα πριν το παρεις Αλλη λυση ειναι το redmi note 7 που μολις βγηκε
Nathan Drake!! Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Για μενα ειναι οριακο, και εχω τεραστιο χερι. Επισης να ξερεις δε χωραει σε τσεπες, σε βασεις αυτοκινητου, πουθενα.Δες το απο κοντα πριν το παρεις Αλλη λυση ειναι το redmi note 7 που μολις βγηκε Καλά ούτως η άλλως πάντα σε θήκη θα το έχει η γυναίκα μου (για να μη γλυστράει από το χέρι) και μέσα στη τσάντα. Αλλά λες να μη τη βολέψει στο να το κρατάει λες; Μήπως είναι καλύτερα να πάει στο mi max 2 που είναι στις 6.44" ίντσες;
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Nathan Drake!! είπε Καλά ούτως η άλλως πάντα σε θήκη θα το έχει η γυναίκα μου (για να μη γλυστράει από το χέρι) και μέσα στη τσάντα. Αλλά λες να μη τη βολέψει στο να το κρατάει λες; Μήπως είναι καλύτερα να πάει στο mi max 2 που είναι στις 6.44" ίντσες; Το ιδιο εξωτερικο μεγεθος εχουν, απλα το max 3 εχει μικροτερα πλαισια και μεγαλυτερη οθονη.
Nathan Drake!! Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Το ιδιο εξωτερικο μεγεθος εχουν, απλα το max 3 εχει μικροτερα πλαισια και μεγαλυτερη οθονη. Οπότε όποιο και να πάρει το ίδιο θα είναι σε μέγεθος. Μόνο που στο 3 λένε πως έχει πολύ χαμηλότερο ήχο από το 2. Λες να έχει μεγάλη διαφορά; Δυστυχώς εδώ στην επαρχία που είμαστε δεν υπάρχει δυνατότητα να τα πετύχουμε σε κάποιο κατάστημα για να τα δούμε από κοντά.☹️
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα