Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Για μένα πρώτη επιλογή το Nokia 7 plus μιας και έχει την καλύτερη κάμερα και βγάκε το πιο ανθεκτικό κινητό του 2018.

Επίσης έχει μεγάλη μπαταρία με pure android ,NFC και εγγύηση 2 χρόνια αντιπροσωπείας που τα Xiaomi αν τα πάρεις απο Σκρουτζάδικο δεν έχουν.

Σαν δεύτερη επιλογή είναι το Mi 8 lite αν δεν την ενδιαφέρει η εγγύηση που είπαμε με τα μείον ότι δεν έχει ραδιόφωνο(και το nokia 7 plus) και θύρα ακουστικών.

Ναι αυτό μόλις κοιτάμε κι εμείς, απλά έλεγε να άλλαζε λίγο λόγω ότι είναι πολλά χρόνια στην ίδια εταιρία κι ήθελε να δει και καμιά άλλη επιλογή. Δεν το αποκλείουμε βέβαια.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, postfire είπε

το εχω δει απο κοντα μαρεσε παρα πολυ και πολυ καλη καμερα

Άρα το 3 δεν θα είναι "θεωρητικά" πιο καλύτερο από το 2;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εννοειται

αρα χτυ[ας το 3

ειναι μεσα στο μπατζετ σου

υ,γ αλλα ειναι ταψι 😂😁

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.

εννοειται

Ε, και γιατί δεν μου πρότεινες κατευθείαν το 3;!!!😁 Με το τσιγκέλι στα βγάζω εσένα!!!!😁

Δημοσ.

κινηταρες οποιο και να παρεις

Είναι για την γυναίκα μου. Της αρέσουν οι μεγάλες οθόνες γιατί σερφάρει συχνά από κινητό (λόγω δουλειάς) και την βολεύει καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Nathan Drake!! είπε

Ωραία και τα δύο, τα έχω δει αλλά και για τα δύο ρε γαμώτο διαβάζω στο σκρουτζ άσχημα σχόλια.

Λοιπόν, είδε κι άλλα κινητά που της άρεσαν της γυναίκας μου και έχουμε πιο πολλές επιλογές τώρα. Σύνολο 7!

Xiaomi Mi 8 Lite
Xiaomi Mi A2
Xiaomi Mi Max 2
Honor 8X
Honor Play λένε ότι έχει πολύ καλό επεξεργαστή
Nokia 3.1 Plus
Nokia 7 Plus Dual

Προτείνω Honor Play η Nokia 7. Στο σκρουτζ να ρίξεις και μια ματιά στα άσχημα σχόλια στα ξιαομι. Που είναι και τα πραγματικά δλδ.

Μακρυά από αυτά, γεμάτα bugs και οι φωτογραφίες τους ΔΕΝ είναι το ατού τους.

Μην πέφτεις την παγίδα με τα πολλά mgpixels στην κάμερα, άλλο φακό (πιο ακριβό) έχει το Νοκια παρά ένα ξιαομι από αυτά που γράφεις στην λίστα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε φτου κι από την αρχή τώρα πάνω που πήγαμε να καταλήξουμε σε κάποιο. Γιατί πετάχτηκες εσύ τώρα βρε;!!!😋😄 Οκ θα το ξανά σκεφτούμε. Μακάρι να μπορούσαμε να τα βλέπαμε από κοντά, αλλά βλέπεις στην επαρχία δεν έχεις πολλές επιλογές.

Επεξ/σία από Nathan Drake!!
  • Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, fg9000 είπε

Προτείνω Honor Play η Nokia 7. Στο σκρουτζ να ρίξεις και μια ματιά στα άσχημα σχόλια στα ξιαομι. Που είναι και τα πραγματικά δλδ.

Μην πέφτεις την παγίδα με τα πολλά mgpixels στην κάμερα, άλλο φακό (πιο ακριβό) έχει το Νοκια παρά ένα ξιαομι από αυτά που γράφεις στην λίστα.

Στην κατηγορία τον 200€ το Mi 8 lite και το Mi A2 είναι τα καλύτερα στην φωτογραφία.

Αν διαθέτει κάποιος κάτι παραπάνω (έως 250€)εκεί πας σε άλλα.

Τα bugs που τα είδες?

Έχεις και μας το λες ή στο έχουν πει η τα διάβασες από κανένα Σκρουτζ?

Έχω πάρει αρκετά Xiaomi και bug δεν έχω διαπιστώσει.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fg9000 είπε

Δεν συμφωνώ όσον αφορά την κάμερα , σίγουρα έχουν πολυ πιο τίμια κάμερα απο κινητά με το διπλάσιο μπάτζετ. Σίγουρα οι φωτογραφίες είναι το ατου τους και αυτό το καταλαβαινεις ακόμη και σε Χiaomi συσκευές των 150 ευρω. 

Αν πας στο Honor Play ή Μi Max 3 που προτείνουν παραπάνω να έχεις υπόψιν οτι μιλάμε για 6/64 ενώ  πχ το Mi 8 lite στην τιμή που έχεις ορίσει ως αρχικό μπάτζετ είναι 6/128. Αυτό βεβαία σε περίπτωση που την ενδιαφέρει η χωρητικότητα , αν δεν εχει τέτοιο πρόβλημα ανεπιφύλακτα το Mi Max 3, θεωρώ οτι είναι πιο κοντά σε αυτά που περιγράφεις οτι θα της άρεσαν. 

• Like 3
Δημοσ.

Να προτεινω κατι ασχετο , αφου εχεις αναφερει πιο πανω η γυναικα σου ειναι ευχαριστημενη με το Νοκια 6 και επισης εχεις αναφερει οτι το θελει για surfing μηπως να κοιταξεις κατι σε tablet ?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nathan Drake!! είπε

Η αλήθεια είναι ότι τα καινούρια κινητά με τις κάμερες μας έχουν μπερδέψει αν δεν το δει κανείς από κοντά ένα κινητό. Πχ είχα παλιά το Nokia 920, μετά το 830, είχα δει από έναν γνωστό το 1020, η γυναίκα μου είχε το 1320 και οι κάμερες ήταν φοβερές (ήταν βέβαια επί εποχής Lumia)! Τώρα με το νέο Nokia 6 (όσο αφορά τη κάμερα γιατί από αίσθηση/σασί είναι πολύ καλό!) δεν τρελαθήκαμε. Πρέπει να έχουν ρίξει την ποιότητα στα νέα κινητά (τουλάχιστον της Nokia) αλλιώς δεν ξέρω τι να πω.

Φίλε μιας και το θέλει για σερφάρισμα η καλύτερη επιλογή είναι το Samsung A8 2018 που έχει amoled οθόνη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...