Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφθασε η ώρα να πάρει και η γυναίκα μου καινούριο κινητό (φαίνεται ζήλεψε που προχθές αγόρασα καινούριο εγώ πρώτα😄). Θέλει λοιπόν ένα κινητό με οθόνη από 5.9 ίντσες και πάνω κι όσο γίνεται με καλή κάμερα. Το budget είναι έως 250 ευρώ. Έχει δει τα παρακάτω αλλά δεν ξέρουμε αν αξίζει κάποιο από αυτά η αν υπάρχουν άλλες καλύτερες επιλογές.

Motorola Moto G6 Plus

Xiaomi Mi 8 Lite

Honor 8X ξεφεύγουμε λιγάκι στη τιμή αλλά αν αξίζει δεν πειράζει.

Επεξ/σία από Nathan Drake!!
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ev0u είπε

Μια άλλη εναλλακτική με λίγο πιο σωστή κάμερα απο το  Mi 8 lite ( αν και αρκετά τίμιο)  https://www.skroutz.gr/s/15575482/Xiaomi-Mi-A2-128GB.html

Αντί για Honor 8x τσέκαρε https://www.skroutz.gr/s/15670996/Huawei-Mate-20-Lite-Dual-4GB-64GB.html#specs 

Ωραία και τα δύο, τα έχω δει αλλά και για τα δύο ρε γαμώτο διαβάζω στο σκρουτζ άσχημα σχόλια.

Λοιπόν, είδε κι άλλα κινητά που της άρεσαν της γυναίκας μου και έχουμε πιο πολλές επιλογές τώρα. Σύνολο 7!

Xiaomi Mi 8 Lite
Xiaomi Mi A2
Xiaomi Mi Max 2
Honor 8X
Honor Play λένε ότι έχει πολύ καλό επεξεργαστή
Nokia 3.1 Plus
Nokia 7 Plus Dual

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ θα διάλεγα μεταξύ mi 8 lite οικονομικό αξιοπρεπής απόδοση και κάμερα, στο νοκια 7 plus στη μέση από πλευράς badget ικανό και με πολύ καλή κάμερα, και στο play που έχει επεξεργαστή του p20 pro, πάρα πολύ καλή μπαταρία , πανέμορφο στο violet χρώμα για γυναίκα, και αξιοπρεπή κάμερα. Δεν ξέρω αν χρειάζεται τοσο δυνατή συσκευή όσο το play. Ίσως και με το mi 8 lite είναι καλυμμένη πχ

To mi max 2 για γυναίκα δεν το συνιστώ λόγω μεγέθους..

Επεξ/σία από vagtech
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagtech είπε

To mi max 2 για γυναίκα δεν το συνιστώ λόγω μεγέθους..

Μπα μη το λες φίλε μου. Είναι φανατική με τις μεγάλες οθόνες γιατί δουλεύει σε ξενοδοχείο και έχει πάρε δώσε με ταξιδιωτικά γραφεία και την βολεύει στο σερφάρισμα. Φυσικά το κινητό πάντα το έχει με θήκη και μέσα στη τσάντα της. Εδώ γλυκοκοιτάει το  Mi Max 3 που είναι στις 6.9" ίντσες!😮😄

• Like 1
Δημοσ.

Αααα τοτε αφού είναι και εντός badget γιατί δεν χτυπάει το mi max 3?? Μπορεί να έχει 6.9 αλλά είναι πολύ λίγο ψηλότερο από το 2 αλλά στενότερο λόγω νέας αναλογίας οθόνης και πολυ πιο όμορφο. Αν ήταν να καλοβλεπει το 2 θα έπαιρνα το 3 :-)

• Like 2
Δημοσ.

Αν θέλει οικονομικό με καλή απόδοση και κάμερα μέχρι 200 το mi 8 lite. Αν την ενδιαφέρει η πολύ πολύ μεγάλη οθόνη για σερφαρισμα το mi max 3. Aν θέλει ένα πακέτο που τα κάνει όλα πολύ καλά με δυνατές επιδόσεις πάει στο play. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υ.Γ. Αν τελικά επιλέξει το mi max  3 λόγω μεγαλύτερης οθόνης, από κάμερα τι να της πω; Λέει η είναι άθλια;

Το Nokia 6 κι έχει μείνει πολύ ευχαριστημένη!

https://www.skroutz.gr/s/11815368/Nokia-6-Dual-32GB.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αθλια δεν πιστεύω ότι θα έχει. Αξιοπρεπή κάμερα θεωρώ. Δεν είναι πχ ότι είχε ένα νοκια  7 plus να πείς ότι θα της κακοφαινοταν..

Επεξ/σία από vagtech
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια είναι ότι τα καινούρια κινητά με τις κάμερες μας έχουν μπερδέψει αν δεν το δει κανείς από κοντά ένα κινητό. Πχ είχα παλιά το Nokia 920, μετά το 830, είχα δει από έναν γνωστό το 1020, η γυναίκα μου είχε το 1320 και οι κάμερες ήταν φοβερές (ήταν βέβαια επί εποχής Lumia)! Τώρα με το νέο Nokia 6 (όσο αφορά τη κάμερα γιατί από αίσθηση/σασί είναι πολύ καλό!) δεν τρελαθήκαμε. Πρέπει να έχουν ρίξει την ποιότητα στα νέα κινητά (τουλάχιστον της Nokia) αλλιώς δεν ξέρω τι να πω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα πρώτη επιλογή το Nokia 7 plus μιας και έχει την καλύτερη κάμερα και βγάκε το πιο ανθεκτικό κινητό του 2018.

Επίσης έχει μεγάλη μπαταρία με pure android ,NFC και εγγύηση 2 χρόνια αντιπροσωπείας που τα Xiaomi αν τα πάρεις απο Σκρουτζάδικο δεν έχουν.

Σαν δεύτερη επιλογή είναι το Mi 8 lite αν δεν την ενδιαφέρει η εγγύηση που είπαμε με τα μείον ότι δεν έχει ραδιόφωνο(και το nokia 7 plus) και θύρα ακουστικών.

Υ.Γ μην βλέπεις τι λένε στο σκρουτζ.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...