Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, athanaso77 είπε

Για ποιο λόγο να είναι πάντα ενεργοποιημένο;

Επειδή το σκέφτομαι για 24/7 tracker και όχι activity tracker.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mic2mic είπε

Πόσο κρατάει η μπαταρία άραγε αν το gps είναι πάντα ενεργοποιημένο;

Aν έχεις όλες τις λειτουργίες ανοιχτές ταυτόχρονα (Heart rate, Sleep tracking, GPS) περίπου 1,5 - 2 μέρες. Σημειωτέον ότι το GPS το ανοίγεις ξεκινώντας μια προπόνηση (τρεξίματος ή ποδηλάτου πχ) μέσω τις αντίστοιχης επιλογής στο band. Δεν μπορείς να το ενεργοποιείς αυτόνομα όπως στο κινητό σου, οπότε θα φαινεται σαν να κανεις μια προπόνηση για 24 ώρες.

ΥΓ: Είμαι κάτοχος του band εδώ και 1,5 χρόνο και για τις βασικές απαιτήσεις που το χρειάζομαι εγώ, ειμαι υπερ ευχαριστημένος απο μπαταρία και λειτουργικότητες.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, definitio είπε

μήπως έχει τελειώσει η προσφορά;

Δεν το αναφερει ο TS, αλλα αν κρινουμε οτι ανεβηκε την προηγουμενη Κυριακη, ισως να ηταν crazy sunday. 

Ο,τι και να ηταν εχει τελειωσει αφου η τιμη που βγαινει τωρα ειναι πολυ πανω και απο τον ανταγωνισμο, 63 ευρω, το βαζω στον τιτλο, σε ευχαριστουμε για την σημειωση. Καλυτερα με πμ ή αναφορα τετοιες πληροφοριες για να γινεται αμεσα η διορθωση.

Δημοσ.

Το χω 5 μέρες σαν πρώτες εντυπώσεις μπορώ να πω τα εξής:

Μπαταρία κρατάει 3-4 max, δν μπορείς να αλλάξεις λουράκι ( τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα όσο στο band 3), τα βήματα τα μετράει καλύτερα από το band 3 που είχα και σαν app νομίζω είναι πιο πλήρες σε σχέση με το mi fit

Στο πιο σημαντικό, στο 1χμλ ( μετρημένο σε επίσημο αγώνα) χάνει 100 μέτρα, νομίζω είναι αρκετά ανακριβές. 

Φορτισμένο 100% το προηγούμενο βράδυ μετά από αγώνα 21χλμ η μπαταρία έπεσε στο 20%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...