mic2mic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, athanaso77 είπε Για ποιο λόγο να είναι πάντα ενεργοποιημένο; Επειδή το σκέφτομαι για 24/7 tracker και όχι activity tracker.
Helionar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, mic2mic είπε Πόσο κρατάει η μπαταρία άραγε αν το gps είναι πάντα ενεργοποιημένο; Aν έχεις όλες τις λειτουργίες ανοιχτές ταυτόχρονα (Heart rate, Sleep tracking, GPS) περίπου 1,5 - 2 μέρες. Σημειωτέον ότι το GPS το ανοίγεις ξεκινώντας μια προπόνηση (τρεξίματος ή ποδηλάτου πχ) μέσω τις αντίστοιχης επιλογής στο band. Δεν μπορείς να το ενεργοποιείς αυτόνομα όπως στο κινητό σου, οπότε θα φαινεται σαν να κανεις μια προπόνηση για 24 ώρες. ΥΓ: Είμαι κάτοχος του band εδώ και 1,5 χρόνο και για τις βασικές απαιτήσεις που το χρειάζομαι εγώ, ειμαι υπερ ευχαριστημένος απο μπαταρία και λειτουργικότητες. 1
definitio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 μήπως έχει τελειώσει η προσφορά; Πάντως αν είναι να ξοδέψεις 40€, γιατί να μην δώσεις άλλα 10€ και να πάρεις το Xiaomi Amazfit BIP; https://www.skroutz.gr/s/13613069/Xiaomi-Amazfit-Bip.html
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, definitio είπε μήπως έχει τελειώσει η προσφορά; Δεν το αναφερει ο TS, αλλα αν κρινουμε οτι ανεβηκε την προηγουμενη Κυριακη, ισως να ηταν crazy sunday. Ο,τι και να ηταν εχει τελειωσει αφου η τιμη που βγαινει τωρα ειναι πολυ πανω και απο τον ανταγωνισμο, 63 ευρω, το βαζω στον τιτλο, σε ευχαριστουμε για την σημειωση. Καλυτερα με πμ ή αναφορα τετοιες πληροφοριες για να γινεται αμεσα η διορθωση.
Genatos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Το χω 5 μέρες σαν πρώτες εντυπώσεις μπορώ να πω τα εξής: Μπαταρία κρατάει 3-4 max, δν μπορείς να αλλάξεις λουράκι ( τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα όσο στο band 3), τα βήματα τα μετράει καλύτερα από το band 3 που είχα και σαν app νομίζω είναι πιο πλήρες σε σχέση με το mi fit Στο πιο σημαντικό, στο 1χμλ ( μετρημένο σε επίσημο αγώνα) χάνει 100 μέτρα, νομίζω είναι αρκετά ανακριβές. Φορτισμένο 100% το προηγούμενο βράδυ μετά από αγώνα 21χλμ η μπαταρία έπεσε στο 20%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα