Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Ferrari84 είπε

Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς διαφορές σε σχέση με mi band 3? Είναι οικονομικότερο και κάνει (σχεδόν) τα ίδια?

Δεν ξερω ολες τις διαφορες κτλ απλα το mi band 3 δν εχει ενσωματωμενο GPS που εχει το Huawei

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Δλδ τα 39.90 είναι με μεταφορικά; 

Σωστο. Το προσθεσα στον τιτλο στο τελος!

• Thanks 1
Δημοσ.

Τσιμπήστε το. Είναι πιο ακριβές από το mi. Τουλάχιστον στα βήματα. 

Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όλα ενεργά πλην  του δικού του gps και βγάζω άνετα εβδομάδα με μια φόρτιση. Στο 20% το φορτίζω όμως. Οπότε ίσως έβγαζε και 9 μέρες. Το έχω για περπάτημα και σκίζει. 

1 ώρα πριν, fmarkos είπε

Το συγκεκριμένο συγκριτικό είναι λίγο οτιναναι. Δε φταις εσύ. Απλά ίσως είναι ανενημερωτο το σάιτ. 

Δημοσ.

Υπόψην ότι έξω σε γνωστό τσιν τσον μαγαζί παίζει το honor band 3 στα 22,11€ και το Honor band 4 (με amoled οθόνη)στα 34,50€

οπότε για μένα αυτό εδώ μόνο προσφορά δεν είναι

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, termitiss είπε

Υπόψην ότι έξω σε γνωστό τσιν τσον μαγαζί παίζει το honor band 3 στα 22,11€ και το Honor band 4 (με amoled οθόνη)στα 34,50€

οπότε για μένα αυτό εδώ μόνο προσφορά δεν είναι

Νομιζω οτι σε αυτα τα low budget fitness trackers την διαφορα κανει το ενσωματωμενο gps για αυτους που τρεχουν και αυτο κανενα απο τα δυο δεν το χει.

• Like 2
Δημοσ.

Το έχω από την black Friday που το πήρα 50 ευρώ από πλαίσιο. Είναι πολύ καλό, δεν έχω χάσει ούτε μια ειδοποίηση και η μπαταρία ένα δεκαήμερο χωρίς gps. Και το gps πολύ καλό αν θέλεις να κάνεις αναλυτικά μια διαδρομή η άσκηση. Επίσης η εφαρμογή Huawei health δουλεύει άψογα.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν το έχω αλλά στο επίσημο site γράφει:

Ο αδιάβροχος σχεδιασμός του HUAWEI Band 2 Pro, με αντοχή πίεσης 5 Ατμόσφαιρες στο νερό, μπορεί να αντέξει υγρασία και βροχή, ακόμα και το κολύμπι στην πισίνα, επιτρέποντάς σας να τα δώσετε όλα και να γίνετε ακόμα καλύτεροι.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Πόσο κρατάει η μπαταρία άραγε αν το gps είναι πάντα ενεργοποιημένο;

Για ποιο λόγο να είναι πάντα ενεργοποιημένο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...