ΒουρΝ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα ενδιαφερομαι να παρω cbr 125 η το ninja 250, το θεμα ειναι ομως αυτες η μηχανες προσφερουν καλυτερα φρενα απο ενα σκουτερ πχ beverly 250? Γιατι αν ειναι ακριβως το ιδιο η οδηγικη ασφαλεια θα προτιμουσα ενα beverly που θα εχω και περισσοτερο χωρο.Παρολαυτα δεν ξερω το κοστος των σκουτερ σε θεμα συντηρησης και καταναλωσης μιας και με ενδιαφερει η οικονομια!
ziaba Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Εχεις δει κανέναν να κάνει endo με Beverly? εννοείται ότι οι μηχανές προσφέρουν καλύτερα φρένα λόγω καλύτερης κατανομής βάρους ... επίσης και έλειψη ρεζερβουάρ μπροστά στα σκούτερ δεν βοηθάει καθόλου σ αυτόν τον τομέα 1
TechnoState Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Ο πιστοποιημένος εξοπλισμός σου κ η οδηγική παιδεία σου, έχει την μεγαλύτερη ασφάλεια. Μεταξύ των δύο, σίγουρα πιο μελετημένη σε συμπεριφορά κ δυνατότητες, κατά μια στιγμή πανικού/έκτακτης ανάγκης, είναι η μηχανή. 2
georgeγ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 αν σε ενδιαφερουν τα φρενα θα κοιταξεις ποια απο τις υποψηφιες μηχανες διαθετει ABS
alkis13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Να κοιτάξεις με Abs και καλό εξοπλισμό, όπως και καλά λάστιχα. Τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με τη χρήση που το θες.
NikosKallithea Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Τα σκούτερ πέρα από τους αποθηκευτικούς χώρους δεν προσφέρουν τίποτα άλλο, ούτε σε ασφάλεια, ούτε σε ταξίδι, ούτε σε φρένα αλλά κυρίως είναι επικίνδυνα στις στροφες και τα στροφηλικια.
Black Demis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) σαν φρένο λόγο κατασκευής καθαρά και μόνο μηχανή (κατανομή βάρους τύπος ρόδας κλπ) αλλά αυτό δεν φτάνει και και σωστή οδήγηση το να πατήσεις πχ φρένο σε ένα βρεγμένο δρόμο(γλίτσα) ότι και να έχεις = τάπα............ πρέπει να έχει καποιες γνώσεις κοινός παιδιά στην οδήγηση εχω εδω και χρονια την zzr 1400 του 2006 την εχω καθαρά για καλοκαίρι και για κάνα ταξίδι (για πολι δεν κάνει σε καμία περίπτωση) και έχω ένα παλιό cbr 125 2004 (έκδοση με καρβουρατερ) κάθε φορά που παίρνω το sym citycom (300cc 2017 Μοντέλο) του φίλου μου κάθε φορά τα κάνω λίγο πάνω μου στης στροφές φρένα κλπ...... απο την άλλη έχει αποθηκευτικό χώρο που εγώ σε καμία απο της δυο δεν έχω.... (ακόμη και μικρή σακούλα στα χεριά.......) όσο για την μηχανή γενικά μην λυπηθείς ούτε ένα ευρώ για λάστιχα........ μα ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!! και για κράνος!! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από Black Demis 2
ΒουρΝ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, ziaba είπε Εχεις δει κανέναν να κάνει endo με Beverly? εννοείται ότι οι μηχανές προσφέρουν καλύτερα φρένα λόγω καλύτερης κατανομής βάρους ... επίσης και έλειψη ρεζερβουάρ μπροστά στα σκούτερ δεν βοηθάει καθόλου σ αυτόν τον τομέα Δεν ξερω πολλα απο μηχανες και δεν μπορω να καταλαβω τι θα σημαινε το endo για μια μηχανη παντως δεν ειχα σκεφτει αυτα που ειπες 3 ώρες πριν, TechnoState είπε Ο πιστοποιημένος εξοπλισμός σου κ η οδηγική παιδεία σου, έχει την μεγαλύτερη ασφάλεια. Μεταξύ των δύο, σίγουρα πιο μελετημένη σε συμπεριφορά κ δυνατότητες, κατά μια στιγμή πανικού/έκτακτης ανάγκης, είναι η μηχανή. Προφανως και ο εξοπλισμος απλα θελω να επιλεξω και μηχανη για μεγαλυτερη ασφαλεια 2 ώρες πριν, georgeγ είπε αν σε ενδιαφερουν τα φρενα θα κοιταξεις ποια απο τις υποψηφιες μηχανες διαθετει ABS 1 ώρα πριν, alkis13 είπε Να κοιτάξεις με Abs και καλό εξοπλισμό, όπως και καλά λάστιχα. Τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με τη χρήση που το θες. Τοσα πολλα λεφτα δεν μπορω να δωσω για μηχανη και με abs αμα επαιρνα μηχανη με 3000 δεν με ενοιαζε η αγορα του αμαξιου και τα εξοδα της βενζινης /service 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τα σκούτερ πέρα από τους αποθηκευτικούς χώρους δεν προσφέρουν τίποτα άλλο, ούτε σε ασφάλεια, ούτε σε ταξίδι, ούτε σε φρένα αλλά κυρίως είναι επικίνδυνα στις στροφες και τα στροφηλικια. Χαχα ναι εχω ακουσει οτι δεν στριβουν καλα 4 λεπτά πριν, Black Demis είπε σαν φρένο λόγο κατασκευής καθαρά και μόνο μηχανή (κατανομή βάρους τύπος ρόδας κλπ) αλλά αυτό δεν φτάνει και και σωστή οδήγηση το να πατήσεις πχ φρένο σε ένα βρεγμένο δρόμο(γλίτσα) ότι και να έχεις = τάπα............ πρέπει να έχει καποιες γνώσεις κοινός παιδιά στην οδήγηση εχω εδω και χρονια την zzr 1400 του 2006 την εχω καθαρά για καλοκαίρι και για κάνα ταξίδι (για πολι δεν κάνει σε καμία περίπτωση) και έχω ένα παλιό cbr 125 2004 (έκδοση με καρβουρατερ) κάθε φορά που παίρνω το sym citycom (300cc 2017 Μοντέλο) του φίλου μου κάθε φορά τα κάνω λίγο πάνω μου στης στροφές φρένα κλπ...... απο την άλλη έχει αποθηκευτικό χώρο που εγώ σε καμία απο της δυο δεν έχω.... (ακόμη και μικρή σακούλα στα χεριά.......) όσο για την μηχανή γενικά μην λυπηθείς ούτε ένα ευρώ για λάστιχα........ μα ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!! και για κράνος!! Για κρανος εχω βρει αυτο https://www.skroutz.gr/c/573/krani-mhxanhs.html?from=catspan&keyphrase=hjc+is-17 με 5 στερια sharp οταν με το καλο παρω το διπλωμα Θα ηθελα να σε ρωτησω το cbr ζοριζεται σε ανηφορες δικαβαλο?
Black Demis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ΒουρΝ είπε Δεν ξερω πολλα απο μηχανες και δεν μπορω να καταλαβω τι θα σημαινε το endo για μια μηχανη παντως δεν ειχα σκεφτει αυτα που ειπες Προφανως και ο εξοπλισμος απλα θελω να επιλεξω και μηχανη για μεγαλυτερη ασφαλεια Τοσα πολλα λεφτα δεν μπορω να δωσω για μηχανη και με abs αμα επαιρνα μηχανη με 3000 δεν με ενοιαζε η αγορα του αμαξιου και τα εξοδα της βενζινης /service Χαχα ναι εχω ακουσει οτι δεν στριβουν καλα Για κρανος εχω βρει αυτο https://www.skroutz.gr/c/573/krani-mhxanhs.html?from=catspan&keyphrase=hjc+is-17 με 5 στερια sharp οταν με το καλο παρω το διπλωμα Θα ηθελα να σε ρωτησω το cbr ζοριζεται σε ανηφορες δικαβαλο? το δικό μου όχι (δυο άτομα 80 κιλών) τα ποιο καινούργια με injection είναι ποιο ψόφια για κράνος απλά μην κατέβεις κάτω από 170 180 αν το παρεις μεταχιρισμενο (οτι και να παρεις) το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι service και καινούρια λάστιχα) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από Black Demis
christopher0016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Η μηχανή φυσικά έχουν καλύτερο στήσιμο καλύτερο κέντρο βάρους φρένα αναρτήσεις κτλπ κτλπ. Απλά το σκούτερ για κάποιον που ξεκινάει στις 2 Ρόδες είναι πιο εύκολο για να ξεκινήσει.
dollyyy19 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 το σκουτερ ειναι καλυτερο σε συμπεριφορα για κινηση σε δημοσιο δρομο.καθεσαι σχεδον πανω στην πισω ροδα και μπορεις να φρεναρεις με το πισω φρενο ,πολυ καλυτερα απο τις μοτο που σκεφτεσαι να παρεις.στα συν και ο αποθηκευτικος χωρος του σκουτερ αλλα και η σταση του σωματος για μικροταξιδακια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα