Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5100

flogerakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά, ένας φίλος έχει το tablet του τίτλου, το οποίο έπαθε το κλασικό πρόβλημα που παθαίνουν αυτά τα tablet στην 4ετια, νέκρωσε μια μέρα στα καλά καθούμενα και δεν κάνει απολύτως τίποτα.  Τι επιλογές έχει? Το πρώτο πράγμα που του πρότεινα είναι να βρούμε μια μητρική για να αντικαταστήσουμε . Με αρκετό ψάξιμο που έκανα βρήκα κάποια κομμάτια απο εξωτερικό αλλά είμαι μπερδεμένος για το πόσο θα είναι συμφέρουσα αυτή η λύση γιατί υπολογίζω οτι θα κοστίσει περίπου 100 euro μαζι με τελώνια κτλ και αν σε μερικούς μήνες τα φτύσει πάλι? Μπορείτε να βοηθήσετε? Η δεύτερη επιλογή είναι η αγορά καινούριου σε περίπτωση που δεν επισκευαστεί. Για την δεύτερη περίπτωση μπορείτε να με βοηθήσετε? Θέλει ένα tablet από 8 εως και 12 ίντσες με πενάκι υποχρεωτικά. Τι μου προτείνεται? Υπάρχει κάτι στην Ελληνική αγορά? Ευχαριστώ πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζω οτι αξίζει η επισκευή του οταν μιλάμε για hardware 6ετίας περίπου. Με πενάκι στο στυλ Note έβγαζε κάποιο Tab S αλλά ηταν ακριβό άλλη επιλογή δεν ξέρω αν υπάρχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν αξίζει.

Κοιτάει εδώ https://www.skroutz.gr/s/15689089/Samsung-Galaxy-Tab-S4-10-5-64GB.html

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...