Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, γνωρίζει κανείς στην Θεσσαλονίκη αν υπάρχει τέτοια υπηρεσία? Έχω αγοράσει κομμάτια υπολογιστή από σκρουτζομαγαζα και σχεδον ειμαι στην τελική φάση.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

κανα φιλο που να ξερει δεν εχεις ;

Φιλους εχω, και γνώστες έχω περί του θέματος. Μπορώ να το κάνω και εγώ ακολουθόντας βιντεο στο youtube αλλα το θέμα είναι πως θέλω κάποιον που να ασχολείται με αυτά να μου κανει καθαρή δουλεία και όχι τσαπατσουλιές (καλώδια)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Lioner είπε

Φιλους εχω, και γνώστες έχω περί του θέματος. Μπορώ να το κάνω και εγώ ακολουθόντας βιντεο στο youtube αλλα το θέμα είναι πως θέλω κάποιον που να ασχολείται με αυτά να μου κανει καθαρή δουλεία και όχι τσαπατσουλιές (καλώδια)

Η καλύτερη λύση τότε είναι να αναζητήσεις κάποιο συνοικιακό κατάστημα που παρέχει σέρβις σε υπολογιστές κλπ...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/2/2019 στις 2:26 ΜΜ, Lioner είπε

Νομίζω πιο "καθαρή" δουλειά από εσένα για το pc σου  , δύσκολα θα κάνει άλλος. Αν έχεις χρόνο , διάθεση και πρόσβαση σε γνώση προσπάθησέ το .

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, percent είπε

Νομίζω πιο "καθαρή" δουλειά από εσένα για το pc σου  , δύσκολα θα κάνει άλλος. Αν έχεις χρόνο , διάθεση και πρόσβαση σε γνώση προσπάθησέ το .

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια αλλά αρκεί να έχεις διαθέσιμο χρόνο. Η δουλειά που θα κάνει ο τεχνικός σε 40 λεπτά εσένα μπορεί να σου πάρει και 4-5 ώρες αν ξέρεις τα βασικά. Δεν είναι δύσκολο, αλλά τέχνη είναι κι αυτό και αν δεν έχεις εμπειρία θέλει διάβασμα το manual κλπ. Μη περιμένεις ότι θα σου το κάνει ο άλλος σπέσιαλ με 20 ευρώ, απλά θα δουλεύει σωστά. 

Εγώ στην θέση σου θα έφερνα έναν από τους φίλους που λες να το κάνετε μαζί μερικές ωρίτσες, κερνά και μια πίτσα με μπιριτσες, θα μάθεις και κάποια πράγματα για το pc σου αν χρειαστεί να το σκαλίξεις.  Win win.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 27/2/2019 στις 3:19 ΜΜ, Μακιαβέλλι είπε

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια αλλά αρκεί να έχεις διαθέσιμο χρόνο. Η δουλειά που θα κάνει ο τεχνικός σε 40 λεπτά εσένα μπορεί να σου πάρει και 4-5 ώρες αν ξέρεις τα βασικά. Δεν είναι δύσκολο, αλλά τέχνη είναι κι αυτό και αν δεν έχεις εμπειρία θέλει διάβασμα το manual κλπ. Μη περιμένεις ότι θα σου το κάνει ο άλλος σπέσιαλ με 20 ευρώ, απλά θα δουλεύει σωστά. 

Εγώ στην θέση σου θα έφερνα έναν από τους φίλους που λες να το κάνετε μαζί μερικές ωρίτσες, κερνά και μια πίτσα με μπιριτσες, θα μάθεις και κάποια πράγματα για το pc σου αν χρειαστεί να το σκαλίξεις.  Win win.

Δεν έχω διαθέσιμο χρόνο .. δυστυχώς.

Κανόνισα με το eshop να μου το μαζέψουν .

Ευχαριστώ

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Lioner είπε

Δεν έχω διαθέσιμο χρόνο .. δυστυχώς.

Κανόνισα με το eshop να μου το μαζέψουν .

Ευχαριστώ

Με γεια! Καλά έκανες. Πόσα χρήματα θέλουν για αυτό? 20-30 ευρώ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...