malthampoukos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, Έχεις κάνεις γνώση και μπορεί να απαντήσει με σιγουριά για το αν τελείωσε η αποχή των εξεταστών οδηγησης; Επίσημα διαβάζω πως όχι, αλλά ακούγεται δεξιά και αριστερά πως σταμάτησαν, αλλά δεν ξέρω αν είναι ράδιο αρβύλα ή καμία απάτη.
isay Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Την πιο σιγουρη απαντηση θα στην δώσει ο δάσκαλος που εκανες μαθήματα. Αν δεν έκανες καθολου μαθήματα, ριξε ενα τηλεφωνάκι σε κάποια σχολή και ρωτα.
isay Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μολις διαβασα οτι ψηφιστηκε ο νεος νομος, οποτε όντως δεν βλέπω πρακτικο λογο να συνεχιζει η αποχη.
malthampoukos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δεν είναι για μένα, αλλά για την κοπέλα μου και την δάσκαλο της δεν την εμπιστευομαι. Σίγουρα έτσι; Γιατί από άρθρα διαβάζω πως συνεχιζει
jimmy213 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Γιάννενα έχουν αρχίσει (απ' ό,τι έμαθα) και Πάτρα περιμένω αυτές τις μέρες (με πήρε χθες τηλέφωνο ο δάσκαλος). Το ίδιο ισχύει και για άλλες περιοχές, αν και επίσημα δεν έχει τελειώσει. Καλό είναι να ρωτήσει σε μια σχολή.
alkis13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Εγω δεν εχω καταλαβει για πιο λόγο έκαναν αποχή. Είδα λίγο στη βουλή στα απ'εξω-έξω. Κάμερες μέσα στο αμαξι οδηγησης την ωρα εξετασης με live αναμετάδοση σε server του υπουργειου, και τον χρόνο που θα πάρει να εκδοθεί το δίπλωμα θα ελέγχεται από τους αρμόδιους υπαλλήλους αν έγινε η εξέταση σωστά και θα προχωράει η έκδοση του ή όχι. Δεν θα ειναι μέσα ο δασκαλος Οι εξεταστες θα βγαινουν λιγες ωρες πιο πριν με τακτικους και αναπληρωματικους standart αριθμος εξεταστων απο τις περιφερειες οπου θα κανουν μονο αυτοι, αυτοι τη δουλεια, εντός ωραρίου. Δεν βρίσκω κάποιο λόγο να διαφωνεί κανείς. Ειδικά στα 3 πρώτα, δέχομαι στο 4ο να ειμαι εξεταστης και να μη μου αρεσει που θα χασω τις υπερωρίες. Αλλά με τόσους νεκρούς στο δρόμο, με το χάλι σε μεγάλες πόλεις που πας στο δάσκαλο και σου λεει 450€ και 150€ στους εξεταστες. Είναι δράμα η κατάσταση. Γενικά το μηχανολογικό, είναι από τις χειρότερες δημόσιες υπηρεσίες σε αυτή τη χώρα. Πχ Σημερινό παράδειγμα. Ηρακλειο Κρητης. Θελεις να πας να κάνεις μεταβίβαση αυτοκινήτου; Ο συνηθισμένος χρόνος για να βρεις ραντεβου είναι σε 1 μήνα. Γιατί; Γιατί, στις 12, κλείνουν την υπηρεσία. Παρόλο που δεν εξετάζουν όλοι. Όμως βιάζεσαι; Πας σε ένα χωριό, έξω από το ηράκλειο 30km περίπου, κάνεις την μεταβίβαση την ίδια μέρα και γυρνάς πίσω. Απλά έχει καλύτερη οργάνωση (με ένα-δύο άτομα). Γιατί μέχρι τις 2 βγάζει νέες άδειες, και μετά εκτυπώνει όσες έβγαλε σήμερα. Την επόμενη ημέρα πας και παίρνεις την νέα άδεια. (ενώ σου έχουν δώσει προσωρινή, αυτή σε άσπρο χαρτί dot matrix). 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, alkis13 είπε Εγω δεν εχω καταλαβει για πιο λόγο έκαναν αποχή. Είδα λίγο στη βουλή στα απ'εξω-έξω. Κάμερες μέσα στο αμαξι οδηγησης την ωρα εξετασης με live αναμετάδοση σε server του υπουργειου, και τον χρόνο που θα πάρει να εκδοθεί το δίπλωμα θα ελέγχεται από τους αρμόδιους υπαλλήλους αν έγινε η εξέταση σωστά και θα προχωράει η έκδοση του ή όχι. Δεν θα ειναι μέσα ο δασκαλος Οι εξεταστες θα βγαινουν λιγες ωρες πιο πριν με τακτικους και αναπληρωματικους standart αριθμος εξεταστων απο τις περιφερειες οπου θα κανουν μονο αυτοι, αυτοι τη δουλεια, εντός ωραρίου. Δεν βρίσκω κάποιο λόγο να διαφωνεί κανείς. Ειδικά στα 3 πρώτα, δέχομαι στο 4ο να ειμαι εξεταστης και να μη μου αρεσει που θα χασω τις υπερωρίες. Αλλά με τόσους νεκρούς στο δρόμο, με το χάλι σε μεγάλες πόλεις που πας στο δάσκαλο και σου λεει 450€ και 150€ στους εξεταστες. Είναι δράμα η κατάσταση. Γενικά το μηχανολογικό, είναι από τις χειρότερες δημόσιες υπηρεσίες σε αυτή τη χώρα. Πχ Σημερινό παράδειγμα. Ηρακλειο Κρητης. Θελεις να πας να κάνεις μεταβίβαση αυτοκινήτου; Ο συνηθισμένος χρόνος για να βρεις ραντεβου είναι σε 1 μήνα. Γιατί; Γιατί, στις 12, κλείνουν την υπηρεσία. Παρόλο που δεν εξετάζουν όλοι. Όμως βιάζεσαι; Πας σε ένα χωριό, έξω από το ηράκλειο 30km περίπου, κάνεις την μεταβίβαση την ίδια μέρα και γυρνάς πίσω. Απλά έχει καλύτερη οργάνωση (με ένα-δύο άτομα). Γιατί μέχρι τις 2 βγάζει νέες άδειες, και μετά εκτυπώνει όσες έβγαλε σήμερα. Την επόμενη ημέρα πας και παίρνεις την νέα άδεια. (ενώ σου έχουν δώσει προσωρινή, αυτή σε άσπρο χαρτί dot matrix). τι εννοεις δεν καταλαβαινεις? θα χασουν το πατσαβα. νομιζες οτι νοιαζονται που δινουν διπλωμα στο καθε ασχετο? και δε το παιζω σχετικος, ισα ισα που και γω με λαδι το πηρα και ειναι πραγματικα απιστευτη η τυχη μου ποσα χρονια που οδηγουσα σαν ουγκανος δε επαθα ή προκαλεσα καποιο τραυματισμο ή χειροτερα..
alkis13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Καλα εγω δε λαδωσα (δε ξερω κι ολας, γιατι ολοι στο ηρακλειο ηθελαν 900-1000€ ενω αθηνα μπορει να ηθελαν και τα μισα το 2010) προφανως δεν ηξερα να οδηγαω. το να βαζεις μπρος και να ξερεις να αλλαζεις ολες τις ταχυτητες δεν σημαινει οδηγαω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 23 hours ago, Lezantas26 said: τι εννοεις δεν καταλαβαινεις? θα χασουν το πατσαβα. νομιζες οτι νοιαζονται που δινουν διπλωμα στο καθε ασχετο? QFE...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα