Προς το περιεχόμενο

Windows 10 Home και Bluetooth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Εχω το εξης προβλημα. Θελω να συνδεσω την κινητη συσκευη μου με το pc αλλα δεν αναγνωριζεται η συσκευη. Παω στις ρυθμισεις - συσκευες- προσθήκη  Bluetooth η αλλης συσκευης αλλα τιποτα. Χρειαζεται να εγκαταστησω κατι; Να ενημερωσω(εαν βοηθαει) οτι usb Bluetooth για το ποντικι εχω και δουλευει κανονικα.

Δημοσ.

Απο τις ρυθμισεις της συσκευης σου στο Bluetooth εχεις ενεργοποιησει να ειναι ορατη απο αλλες συσκευες; Επισης αν σκαναρεις απο την συσκευη σου για bluetooth συσκευες εμφανιζει τον υπολογιστη σου για να συνδεθεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, asmilon είπε

Απο τις ρυθμισεις της συσκευης σου στο Bluetooth εχεις ενεργοποιησει να ειναι ορατη απο αλλες συσκευες; Επισης αν σκαναρεις απο την συσκευη σου για bluetooth συσκευες εμφανιζει τον υπολογιστη σου για να συνδεθεις;

Kαλημερα.Οχι ειναι ενταξει απο τη συσκευη μου.Αν το σκαναρω, οχι δεν βλεπει τον υπολογιστη. Πηγα στην ευρεση αντιμετωπισης προβληματων στα windows και λεει οτι δεν διαθετω Bluetooth στα windows.Na δοκιμασω εναν εξωτερικο προσαρμογεα... Τι γινεται τωρα; Δεν εχω drivers για το  Bluetooth; Ξεχασα να πω οτι εχω σταθερό pc. Μηπως για αυτο δεν εχω και θελει ανταπτορα εξωτερικό;

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Kαλημερα.Οχι ειναι ενταξει απο τη συσκευη μου.Αν το σκαναρω, οχι δεν βλεπει τον υπολογιστη. Πηγα στην ευρεση αντιμετωπισης προβληματων στα windows και λεει οτι δεν διαθετω Bluetooth στα windows.Na δοκιμασω εναν εξωτερικο προσαρμογεα... Τι γινεται τωρα; Δεν εχω drivers για το  Bluetooth; Ξεχασα να πω οτι εχω σταθερό pc. Μηπως για αυτο δεν εχω και θελει ανταπτορα εξωτερικό;

Εφοσον ειναι σταθερος δυσκολα να εχει bluetooth, εκτος κ αν η μητρικη σου το υποστηριζει.Θα πρεπει να αγορασεις εξωτερικο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, chsam είπε

Εφοσον ειναι σταθερος δυσκολα να εχει bluetooth, εκτος κ αν η μητρικη σου το υποστηριζει.Θα πρεπει να αγορασεις εξωτερικο.

+1

Δεν έχει η η μητρική σου (η gigabyte που αναφέρεις στην υπογραφή σου) bt, εκτός κι αν μιλάς για laptop ή έχεις usb bt.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Ναι η μητρικη ειναι αυτη στην υπογραφη μου. Οποτε παω για εξωτερικο καποια στιγμη. Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...