WannaCry Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω ένα γίνετε ένα custom partition. Βασικά θα ήθελα να κάνω τον σταθερό μου σαν το recovey που γίνετε σε ένα laptop όπου σου δίνει την επιλογή για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Να κάνω δηλαδή το format, να περάσω τους drivers μου, μερικά προγράμματα που θα είναι βασικά και όταν έρθει η ώρα που θα θέλω πχ να το κάνω format απλά να τα κάνει κάπως "αυτόματα". Δεν ξέρω αν το restore point θα εξυπηρετούσε.
micos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ορίστε οι πλήρης οδηγίες εδώ. Καλό κουράγιο. Σημείωση... Στα βήματα 1.9 και 1.10 σώζει σε shared φάκελο που έχει κάνει στο δίκτυο του. Για να σώσεις σε άλλον δίσκο που πιθανόν έχεις ήδη στον υπολογιστή θα αλλάξεις το Ζ: με το γράμμα του δίσκου όπως το είδες στο DISKPART. Τα γράμματα που θα πάρουν οι δίσκοι σου όταν μπουτάρεις από το usb/dvd θα είναι διαφορετικά από αυτά που βλέπεις μέσα στα windows, οπότε τσεκάρισε τα με το μέγεθος των δίσκων και ίσως με το όνομα τους. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από micos000 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Εύκολα γρήγορα και δωρεάν με το macrium reflect free.
micos000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δεν αναφέρθηκα πριν σε disk imaging λύσεις γιατί ο ts ζήτησε πως να κάνει recovery partition όπως τα λάπτοπ. Για disk imaging το macrium είναι όντως πολύ καλό, όπως και κάποια άλλα επίσης δωρεάν όπως π.χ στο LINK.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα