Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, εχω  ένα pc με z170 hd3p rev. 1 Και 7700k. χθες αγορασα έναν nvm2 δισκο τον adata sx8200 pro τον περασα εκανα φρεσκια εγκατασταση windows 10 περασα drivers για την μητρικη lan,ηχο,intel rapid κτλπ. από τοτε αρχισαν τα προβλήματα. το συστημα εχει αργη αποκριση παταω να ανοιξει κατι και ανοιγει μετα από λιγο, τρωει κολληματα και στο browser τις περισσοτερες φορες δεν φορτωνει ιστοσελίδες ενώ εχω κανονικα ιντερνετ. μπορειτε να μου προτείνεται καποιο λυση? μηπως χρειαζεται καποιο setting στο bios για τον nvm2 δισκο? ευχαριστω πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικά μετά από φρέσκια εγκατάσταση αφήνεις το windows update να σου βρει τους κατάλληλους drivers. Ίσως αυτοί που κατέβασες σου δημιουργούν το πρόβλημα.

Επεξ/σία από fujitsuA530
Δημοσ.

To pc το είχες και το μόνο που άλλαξες ειναι ο ssd? Eiσαι σίγουρος οτι φταίει ο δίσκος? Τι τροφοδοτικό εχεις? Πριν περάσεις τους εχτρα drivers, ειχες θέματα με κολλήματα?

Δώσε μια εικονα απο hd sentinel την αρχική και την smart καρτέλα, και τρέξε ενα as-ssd και δώσε απο αυτο μια φωτο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, EddieObscurant είπε

To pc το είχες και το μόνο που άλλαξες ειναι ο ssd? Eiσαι σίγουρος οτι φταίει ο δίσκος? Τι τροφοδοτικό εχεις? Πριν περάσεις τους εχτρα drivers, ειχες θέματα με κολλήματα?

Δώσε μια εικονα απο hd sentinel την αρχική και την smart καρτέλα, και τρέξε ενα as-ssd και δώσε απο αυτο μια φωτο.

ναι απλα προσθεσα αυτον τον ssd. τροφοδοτικο ειναι το  thermaltake 750 gold touth power grand rgb.μολις μπηκα στο windows εκανα intall τους drivers δεν δοκιμασα το συστημα χωρις.κατεβασα το hard disk sentinel και μου γραφει υγεια 0%!!!

Στιγμιότυπο οθόνης (1)11.png

Στιγμιότυπο οθόνης (3)111.png

Στιγμιότυπο οθόνης (4)11.png

Δημοσ.

Κατι παιζει με τους nvme drivers δεν εξηγειτε αλλιως. Φιλε δοκιμασε ξανα καθαρη εγκατασταση με τελειως διαγραφη του partition στον ssd ασε τα windows να τον φορμαρουν κατα την εγκατασταση και οταν ανοιξει ο υπολογιστης μην κανεις τιποτα πανε στο windows update και αστο να κατεβασει οτι χρειαζεται. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, johnmt2 είπε

ναι απλα προσθεσα αυτον τον ssd. τροφοδοτικο ειναι το  thermaltake 750 gold touth power grand rgb.μολις μπηκα στο windows εκανα intall τους drivers δεν δοκιμασα το συστημα χωρις.κατεβασα το hard disk sentinel και μου γραφει υγεια 0%!!!

Στιγμιότυπο οθόνης (1)11.png

Στιγμιότυπο οθόνης (3)111.png

Στιγμιότυπο οθόνης (4)11.png

απο τα νουμερα δεν φαινεται να ναι πρόβλημα του δίσκου. Κατέβασε και εγκατέστησε την τελευταια την τελευταία beta link και δοκίμασε και το crystaldiskinfo που σου ειπανε και πιο πάνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλημέρα, έχω προσέξει σε αυτό το βίντεο σε 970 pro ο τύπος πριν επιλέξει τον ssd που θα γίνει install τα windows, έβαλε ένα USB με έναν controller driver και τον έκανε install, η adata δεν παρέχει κάτι παρόμοιο; 

Δειχνει στο 2:20

Επεξ/σία από johnmt2
Δημοσ.

δεν βρηκα αυτο που λες, το μονο που βρηκα στο bios ηταν η επιλογη για  intel rst premium η ahci, και ειναι στην επιλογη ahci

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnmt2 είπε

με αυτη την εκδοση hard disk sentinel δειχνει 100% υγεια,2039943236_(6)11.thumb.png.0cdb8f99e773c08b2bf15c04beba21c1.png

Στιγμιότυπο οθόνης (5)111.png

οποτε δεν ειναι θέμα του δίσκου, και τα κολλήματα σου προέρχονται απο αλλού.

Προσωπικα θα σου λεγα να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση, και να μην βάλεις εξτρα drivers κλπ, να δεις οτι ολα ειναι οκ και μετά σταδιακα αρχισε να τους βαζεις εναν-εναν για να δεις τι φταίει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε μήπως αντι για Ahci δουλέψει με Intel Rapid Premium...

O driver που βάζει αυτός ο τύπος στο παραπάνω βίντεο είναι της Samsung...και είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Samsung Nvme ssd...

επισης κάτι άλλο στην παραπάνω εικόνα στο Crystal disk Info δεν έχεις επιλέξει τον Adata...αλλά κάποιον άλλο δίσκο....

Επεξ/σία από Reaper Lords

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...