tsioularisa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, θα ήθελα να αγοράσω ένα Projector, αλλα max μέχρι 250 ευρώ. Οπότε σκέφτομαι για μεταχειρισμένο. Είδα και αυτόν goodee καινούργιο αλλα είδα στα review ότι δεν είναι πολύ φωτεινός και είναι θολός στο κάτω σημείο. έχετε να μου προτείνετε κάτι στα λεφτά που ψάχνω? Τον θέλω για ταινιές κυρίως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakits Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 με τιποτα αυτον που κοιτας και γενικα ξεχνα τις κινεζιες. καλυτερα να παρεις μεταχειρισμενο επωνυμο με λιγες ωρες στην λαμπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkot Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Γιατί να ξεχάσει τα κινέζικα; Έχεις ιδία εμπειρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakits Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 On 21/03/2019 at 20:35, vkot said: Γιατί να ξεχάσει τα κινέζικα; Έχεις ιδία εμπειρία; Παράδειγμα http://www.projectorjunkies.com/cl720-mini-review-αξίζει-να-αγοράζω-κινέζικο-led-projector/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Συμφωνώ με τον επώνυμο μεταχειρισμένο αλλά και αν ο δήθεν πωλητής έχει κάνει ρεσετ τον μετρητή της λάμπας;;; Αν καποιος αγοράσει ένα κινέζικο των 100ευρω για φροντιστήριο αξίζει;;;;; Απόσταση από τον.τοιχο 2μετρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T. Jefferson Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 51 λεπτά πριν, lambros είπε Συμφωνώ με τον επώνυμο μεταχειρισμένο αλλά και αν ο δήθεν πωλητής έχει κάνει ρεσετ τον μετρητή της λάμπας;;; Αν καποιος αγοράσει ένα κινέζικο των 100ευρω για φροντιστήριο αξίζει;;;;; Απόσταση από τον.τοιχο 2μετρα. Θες να τυφλώσεις τα παιδάκια που κάνουν μάθημα; Ειδικά σε χώρους εκπαίδευσης θέλεις κάτι πολύ φωτεινό αφού θα πρέπει να έχει εικόνα και με αναμμένα τα φώτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios28 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Στις 23/2/2019 στις 8:25 ΜΜ, tsioularisa είπε Καλησπέρα, θα ήθελα να αγοράσω ένα Projector, αλλα max μέχρι 250 ευρώ. Οπότε σκέφτομαι για μεταχειρισμένο. Είδα και αυτόν goodee καινούργιο αλλα είδα στα review ότι δεν είναι πολύ φωτεινός και είναι θολός στο κάτω σημείο. έχετε να μου προτείνετε κάτι στα λεφτά που ψάχνω? Τον θέλω για ταινιές κυρίως Μην το σκεφτείς καν για μη επώνυμο projector. Τσάμπα χρήματα θα δώσεις. Για καινούριους... Μιας και θες για ταινίες κοίταξε Benq, Οptoma σε αυτήν την τιμή (800x600). π.χ. https://www.skroutz.gr/s/8312340/BenQ-MS527.html Σου προτείνω πάντως να ανέβεις 100 ευρώ και να πας σε 1280x800 ανάλυση. https://www.skroutz.gr/s/12637560/BenQ-TW533.html ή αντίστοιχες προτάσεις άλλων εταιριών. Διαφορετικά ψάξε για μεταχειρισμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Που μπορώ να βρω site για μεταχειρισμένα;;; Από Ελλάδα και αξιόπιστος πωλητής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Στις 25/3/2019 στις 2:40 ΠΜ, xristakits είπε Παράδειγμα http://www.projectorjunkies.com/cl720-mini-review-αξίζει-να-αγοράζω-κινέζικο-led-projector/ το να θες με καινουριο προτζεκτορα να βλεπεις ικανοποιητικα ταινιες και μαλιστα με 150 ευρω, ε οκ δεν χρειαζεται πολυ σκεψη οτι αυτο δεν θα γινει. Εγω χρειαζομαι καποιον σε αυτα τα λεφτα αλλα να ειναι τσεπης, θα δειχνω κυριως word και pdf. Λιγο την κουρτινα αμα κλεισω θα γινει η δουλεια σπεσιαλ. Εχω ενα benq παλιας κοπης, ο οποιος παρολα τα χρονια σκιζει. Δυστυχως για μεταφορα ειναι ολοκληρη επιχειρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios28 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, lambros είπε Που μπορώ να βρω site για μεταχειρισμένα;;; Από Ελλάδα και αξιόπιστος πωλητής Για φροντιστήριο (φωτεινή αίθουσα) προτείνω Epson με απαιτούμενη ελάχιστη ανάλυση 1024x768. Το ιδανικό (ελάχιστη) 1280x800. 800x600 μην το σκέφτεσαι, γιατί θέλεις και όσο το δυνατόν γίνεται καλή ευκρίνεια (όχι πιξελιάσματα) σε αριθμούς κ.τ.λ. Για μεταχειρισμένους δεν ξέρω. Ρίξε και μια ματιά στις αγγελίες εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T. Jefferson Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Πίπες είναι οι Epson. Καλύτερα DLP να του κρατήσει μερικά χρόνια χωρίς αλλοίωση στο χρώμα λόγω γήρανσης του LCD που ψήνεται. Optoma-BenQ-Viewsonic. Αυτά σε επαγγελματικές χρήσεις. Όχι LCD. Μακριά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioularisa Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Σας ευχαριστώ ολους για τις συμβουλές. Οντως οι κινεζιες τυπου 80€ ειναι χαμενα λεφτα. Για τον https://www.skroutz.gr/s/14970880/Viewsonic-M1.html αξιζει η να ανεβω και αλλη κατηγορία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα